СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 851
  • 713
  •   1
Отговори
# 30
Мерси кри6ками6ка.Не се и съмнявам,секънда че малката плаче

# 31
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 3 нови отговора.

Хоп и ние в новата темичка ние днес бяхме на гости.Баба гледа момчетата докато мама се правеше че учи Mr. Green уж уча пък в главата ми какво да купя на бебо за подарък  newsm78 моето Съкровище само ми се опява че иамал всичко от батко си горкото дете ако я слушам нея ама като чета те май повечето са така  #2gunfire

Атракция страхотни изкушения
renibmw1984 и ina 75 добре дошли аз също съм нова но всички са супер  bouquet

Всики бебчета са много сладки   love001  love001  love001

# 32
Мамчета аз спирам че брат ми си доиде а компа ми е в неговата стая.Ще пиша утре пак с началиеЛека вечер на всички от мен и добре дошла ина75

# 33
  • София
hahahaШа се поти,я,като не осоляваш Joy!!!И,Атракция,имай милост!!!
хахаха ще ме спукаш значи хахахаха
Такааа бате заспа newsm78, Ангел още в 19 ч...  а аз кипя от енергия, явно от хормоните Sunglasses
Атракция - дай рецепта или линк за сладките бре моме.... Grinning
Добре дошли на новите мами...
ina75 да имаш нещо общо с кв.Гео Милев? newsm78
Бате поканил утре гости послучай забележете - рожденият ми ден, който беше на 05.11 newsm78...направо ме изненада и определено не се бъзикаше..в общи линии са близки наши няколко бройки сем.приятели, ама аз бях решила да го удрям на мързел и сега нъцки...ще има приготовления....Да си призная, в последно време нещо хич не ми е до гости...по скоро ми се ходи по гости Wink
Ангел се поти  понякога докато цока, но обикновено е след баня и в стаята е доста по-топло...иначе не се поти...

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 22:39 от EmiR

# 34
Лелеее,какво е това писане,бре!Много нещо сте изписали Mr. Green
Добре дошли на новите мами welcome
За свекита си говорите чета.Аз от моята като цяло не мога да се оплача.Определено случих и най-важното-не ни се бърка за нищо жената и не смее да ми каже и как да си гледам децата.То смее ли #2gunfire Joy
Атракция:бива ли такива снимки да пускаш Whistling
Нещо ме мързи да пиша...до утре девойки.Лека Hug

# 35
Рядко пиша, но редовно чета. Запис и от мен да следя  Party
Ето нещо за настроение.

# 36
  • София
EmiR  преди няколко години работех там във вече бившия офис на Пежо иначе живея в Банишора.

# 37
Добре дошла мама Ина75.  Hug

Емир, ами по- важното е, че бате все пак се е сетил да ти направи изненада с гостито дори и с мааааааааалко закъснение Simple Smile
Ами аз преди предпочитах да ходим на гости, ама откакто се роди малката, като че ли вече предпочитам да ни идват на гости Simple Smile

# 38
  • София; Дружбето
Айде и аз тука.
Миша много ми се потеше и до ден днешен при повече от 28 градуса навън става мокра. Не знам като порасне какво ще прави ooooh! на Габи пък му е все студено. Така сладко му трепери джуджката, че чак не ми се ще да го обличам след баня Blush
Айде, бате ме юрка да си изпълня съпружеските задължения luvbed Утре ще съм бяла и добра  newsm62

# 39
  • София
tsveta ти се прежа ли ли  hahaha
Gorska_Kitka абе и аз така...ама сега Кати нали е при баба...и утре ми беше деня, в който мислех да не правя нищо...че тия дни доста неща посвърших по къщата...амаааа изнееенааадааа
ina75 явно съм се объркала...в парка има една мама, не й знам името и все я увещавам да влезе във форума....след като роди се видяхме само 1 път, каза, че е родила на 24 третото си дете и толкова...та затова..

# 40
  • До хладилника, който обичам
Кога ще се науча да се деля от детето си бе хора? Три години така и не мога да го преживея...
Аз чак скоро почнах да пращам Мая да спи по баби без нас. Така де Grinning Който си има деца, да си ги гледа. Аз го приемам нормално, но баща й не го свърта на едно място Laughing

Аз да не се "заявя" да пускам тема, че да видите тогава "постно"!  Mr. Green
От скука ще умрете! Wink
Ех, мечти... обичам постни теми аз.

renibmw1984, добре дошла. Ползвай бутон "редактирай", за да си допълваш мненията. Има тема за Стара Загора в съответния подфорум По градове.

# 41
Аз само да поздравя с Добре дошла и новата мама Ина75 и да пожелая лека вечер на всички и да се събудите чак в 8 сутринта   Hug
Лека!

# 42
Я сига да забия още един въпрос- само пак да не ме НАХОКАТЕ ЕЙ. Вашите чавета имат ли плешивина отзад на главичката, кадето си я въртят и се търка много. Наща Алекс там отзад на главата има едно такова местенце само по кожа- няма грам косица. Ама си го обяснявам с това че си търка главичката във възглавницата и за това  newsm78 Rolling Eyes

Добре дошла и на мама Ина75- ще ти хареса при нас  smile3521 newsm51

# 43
На прав път си! Simple Smile
Повечето бебенца оплешивяват така, като си сменят косичките!
А има и един "модел" дето оплешивяват като чичковци! Основно отгоре на главичките, а край ушите и отзад им остава косица! Simple Smile
Скоро ще започне да и излиза новата "човешка" коса и всичко ще е наред!

Нахок!!! Joy

# 44
  • Karlovo
Най -после ви прочетох .
Добре дошли на новите мами  Peace .
MammaT като гледах записа все едно Мира си играе с Ицо .
Днес имаше слънчице и тук ,но си е студено даже в момента прехвърча сняг .
В четвъртък в Сливен ще има състезание по спортна гимнастика и моя синковец ще участва .Дано само го излекувам до вторник ,че да отива да тренира .Мамите от Сливен как е времето при вас ? Да знам колко дебели дрехи да му сложа ,че в училище е топло ,в пансиона също.Излиза на студено за кратко .
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. -
днес сте много активни .
П.П. dundito 2 не само плешиво ами и като протъркано има отзад на главата .Много я върти и е много смешен с това колело без коса  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт