СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 852
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Привет момичета...

И при нас превалява лек снежец Simple Smile Е то си беше време вече Simple Smile

Нещо ми е криво. Ядосана съм на бате, въпреки че е глупаво това, за което съм яхнала метлата, но просто ми е кисело. Братът на мъжо е на гости и двамата от сутринта са седнали на компютъра, а аз снова из къщи и оправям, подреждам, чистя и тн.... Сложих да сготвя и чакам да изстине яденето, за да седнем да обядваме. Съответно казах на бате, че искам  да прегледам форума.. Е.. чаках го половин час да ми се занимава с някакви смотани игри.. Накрая стана от компютъра и ми каза : " Ами ние с братото отиваме на кафенце".......  #2gunfire  #Cussing out Направо ми идеше да го застрелям и замълчах... Обаче той като почна " Сега какво ти е, защо се цупиш, какво съм казал, какво съм направил, нали ти каза да ходим на кафе".  Shocked Аз такова нещо не съм казвала, но както и да е... Казах му само да замълчи и да не ме заговаря, за да ми мине яда... А той като малко дете- защо сега съм се цупила, да съм му кажела какво ми е тежало... абе мани.. И съм толкова безумно гладна, че сега ще седна да ям сама, а после като се приберат господата- да се оправят... Crossing Arms

Това, което ми оправи настроението е, че Невенчето си получи подаръка от Свилен на мама Атракция  Hug
Атракция, много ти благодаря за хубавия подарък и за прекрасното опаковане.  Hug  Heart Eyes

# 91
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 28 нови отговора.  Ама как точно  Mr. Green  newsm78 Уж не сричам...  Mr. Green
dreems, ето това е крема Съдържа: Carbonis detergens tinctura, Natriitetraboras decahydricus , Mentholum.  Peace На нас педи ни го предписа. Ако искаш мога да ти купя и да ти пратя, пише че се използва за лечение на екземи. Предполагам, че щом мажа малката каквато и пъпка да излезе, а и себе си, няма дерт, но ти си прецени  Grinning Hug
 Dani-ela, тихо, тихо моля ти се, че как ми се идваааааааа. Тръгвам след малко да забера Анита с децата и таман сме от един край  Joy
 Ставам, че ме търсят на другата линия  Heart Eyes Mr. Green
  Stop

# 92
  • Karlovo
maya_4ekelova ето от този сайт ги слагам аз - http://smajliki.ru/smilies-86.html  .

# 93

Супер!А за скайп могат ли да се ползват?

# 94
 щях да питам до колко градуса изкарвате бебчовците навън?   newsm78 Педи ми каза до -5 ако няма вятър и мъгла...
 Тук в отсрещния блок на терасата все гледам изкарват едно бебе с количката. Значи от обед като го метне там майка му, чааак като се стъмни го прибира. Явно го храни и айде пак...  Shocked Аз като 'споделих' това на моята свеки, само дето не запали терлиците да дойде да ме пази да не я изкарам и аз  Mr. Green Joy #2gunfire

# 95
  • София
Ха здравейте...от сутринта се точа да пиша...да ама не...
Честити месечинки на днешните бебоци..
Абе аз май знам, че под 0 градуса не трябва да се изкарва бебето...
Готова съм за гостито..като дойдат само мятам във фурната...ама до сега се занимавах...а и Ангел чак сега заспа като хората, като че напук цяла сутрин ту се унесе, ту се събуди...
За петънцата дето говорите...незнам дали трябва да третирате с каквото имате...ако са лишеи, май не се препоръчва бочко...за др Тайс знам, че е оки...но бочкото съдържа цинк..та може би все пак си е по-добре педи да си каже... Peace
Кати имаше отзад плешивичко доста дълго време, Ангел засега няма, но той се роди и с по-дълга коса...миналия месец му поопада отпред, сега почна да расте...
Не ме свърта и ще си направя едно слабо кафенце...

# 96
Мдаа бебешоци педито ти е права, като родих Коко температурите паднаха във Варна до -15 и се задържаха 2-3 дни така и сняг понатрупа, е първия ден във виелицата не посмях да изляза, но следващите дни като се качваше до -7-5 си излизах, е за по час два, но беше слънчево и просто сух студ.

Емир и аз туко що дръпнах едно кафенце с половин цигара, така че съм ти била компания макар и на много километри.
Мамчета ще взема най-после да се престраша и аз да пусна снимки на Боби и Коко http://nadina.snimka.bg/daily/snimki-deca.452707.16362744 парола и потребителско име все едно и също nadina, ако има нужда де.

Боби спи, Коко гледа филмче и чак от толкова спокойствие се чудя какво да правя, в този ветровит сняг не ми идва мерак да помисля за разходка.

# 97
  • София
Nadina знаех си, че не съм сама... Hug
Уффф бате е сменил досегашния браузер с  mozilla firefox  и нещо не се оправям още. Снощи нали си легна рано и в 4 като станах да кърмя Ангел, чувам нещо в хола тропа...бате на копма играе някаква игра... ooooh! и явно в 4 часа му е дошла мъдрата мисъл да ми смени интернет експлорера...
Мен пък ми е нещо нервно... newsm78

# 98
2151a.gif[/img][/URL]   

# 99
# 100
maya_4ekelova ето от този сайт ги слагам аз - http://smajliki.ru/smilies-86.html  .

Много готино сайтче!

# 101
  • sofia
Аха,страшни усмивки!Ми,аз съм оки-доки.Свекървището кротува и прави добре,щот и бях понабрала!Ся прави торта на сина си...То това аз не бих нарекла торта,но така му викат...

# 102
# 103
Ох аз пък нали бях с разстройство предните ден два и съм свалила някое друго грамче и сега ще изям къщата всичко прерових нямаше нещо дето да не ядох, да не опитах и сега кришка с тази торта, чак ме раздразни съвсем.
Сега съм метнала кулинарния да изровя някоя тестяна рецепта, или някое кексче да спретна в бързината.

# 104
 За свеки    
 Аз пък съм на банани, има няма едно кило съм изяла от сутринта  Shocked Добре, че не ми се лепи

Общи условия

Активация на акаунт