И при нас превалява лек снежец
Е то си беше време вече 
Нещо ми е криво. Ядосана съм на бате, въпреки че е глупаво това, за което съм яхнала метлата, но просто ми е кисело. Братът на мъжо е на гости и двамата от сутринта са седнали на компютъра, а аз снова из къщи и оправям, подреждам, чистя и тн.... Сложих да сготвя и чакам да изстине яденето, за да седнем да обядваме. Съответно казах на бате, че искам да прегледам форума.. Е.. чаках го половин час да ми се занимава с някакви смотани игри.. Накрая стана от компютъра и ми каза : " Ами ние с братото отиваме на кафенце".......
Направо ми идеше да го застрелям и замълчах... Обаче той като почна " Сега какво ти е, защо се цупиш, какво съм казал, какво съм направил, нали ти каза да ходим на кафе". 
Това, което ми оправи настроението е, че Невенчето си получи подаръка от Свилен на мама Атракция

Атракция, много ти благодаря за хубавия подарък и за прекрасното опаковане.
Уж не сричам...
Съдържа: Carbonis detergens tinctura, Natriitetraboras decahydricus , Mentholum.
На нас педи ни го предписа. Ако искаш мога да ти купя и да ти пратя, пише че се използва за лечение на екземи. Предполагам, че щом мажа малката каквато и пъпка да излезе, а и себе си, няма дерт, но ти си прецени

и явно в 4 часа му е дошла мъдрата мисъл да ми смени интернет експлорера...