СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 833
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
Олеле,туй чудо,свек. ми опуши къщичката...Загори и блатове и крем...Ето да добиете представа как тотви

smile3533 smile3532 smile3532Развесели ме много,да знаеш!Седя тук и се хиля сама!!!

Арлина,откъде го барна тоя емотикон?

# 121
Леле Цвета и на мен ми се идва на домашно кафенце, паля частния хеликоптер и пристигам..
Айде, компромисен вариант-Плевен е по средата на Варна-София,мятайте се насам  Hug
така..получих си подаръка (индиректно) от Горската Китка-много съм доволна , а и съм очарована, че се е сетила за Божидар  Hug Ето ги

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 17:15 от Atrakcia

# 122
gorbi,  
 T'ва ли  :mrgreen
 Знаете за кой

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 17:13 от bebe6oci

# 123
  • sofia
О,смейте се,нали няма да ядете "торта"-та!!!

# 124
Соник, мерси за отговора, освен и аз ще го пробвам Алекс така на 5 хранения пък ще видим кантара какво ще покаже. А за А-дерма Екзомега просто е върховен този крем. Алекс е с много суха кожа, много е бял и е много чуствителна, от най малкото и се зачервява. Това ни спасява за сега, мисля като я свършим тази туба да пробвам със лосиона на себамед, че е по евтин, но ако даде кофти реакция ще купуваме от екзомегата.  Peace

# 125
gorbi,  
 T'ва ли  :mrgreen
 Знаете за кой

Т'ва,т'ва!Откъде е?

# 126
  • Варна
kri6kami6ka   love001  love001  love001 Много хубав подаръка бе! Много сми доволни. Сега снимам и качвам в албума. И за мама си се сетила с тая Милка тенкю smile3534. Мойто свеки си тръгна преди  два часа newsm68 newsm44

# 127
Здравейте пак от нас. Ние противно на мнението че бабите не са длъжни да ни гледат децата , днес нашата щерка я връчхме на баба й и се метнахме до Пловдив за Коледни покупки. Единия й дядо(  на съпруга ми баща му) живее доста далече и няма възможност да дойде за Коледа , та човека прати парички и ние разбира се не се забавихме да ги наместим за Алекс. Купихме и колевден костюм, ни сега спи и не мога да й го сложа, напазирхме и някоя друга парцалка от новия Джъмбо и най готиното нещо което купихме и всъщност е подаръка от дядото е ето това
http://septemvri2009.snimka.bg/other/aleksandra-na-mama-dundito.422628.16366106
 Бях се засилила за шезлонс вибрации , но прецених че колко време още ще лежив него- та тя след месец вече ще иска да сядан - кой ще ми лежи в него, а камо ли да спи.  Mr. Green
Много ме кефи това нещо което така и не разбрах как се казва -на кутията пише Тренер  newsm78 Но ще му се кефи със сигурнос има музика , светят разни лапички , клати се и е на цената на шезлонга  Peace Та доволна съм от днешния ден- ОБИЧАМ ДА ХАРЧА ПАРИ ЗА НЕЯ   261uu newsm44

# 128
Здравейте Simple Smile

Добре дошли на новите мамита   bouquet

Криска, стана ми готино като разбрах, че си получила подаръка, цункай малката момичка от мен   love001

kri6kami6ka, хахахахахахахахахахахахахахахахаха  newsm38

И аз не знам какво да правя с тези хранения - все още сме само на кърма, но откакто малката взе да спи през цялата нощ, намали и храненията през деня - тези дни на 4  Shocked , но за сметка на това по час - час и половина. Мисля някак си да вмъкна поне още едно хранене, че не ми се струва никак нормална тази работа в момента  Rolling Eyes Ще видим следващата консултация какво ще покаже, че до тук малката си вървеше нормално - роди се 3.250 кг. - 50 см. , а сега е 6,500 кг. - 60 см.  newsm12

Честит първи сняг на всички. Тази година малките ще го гледат - догодина ще го ядат  Laughing

Снощи гледахте ли конкурса по Нова за топ модел на света? Видях страхотни вечерни рокли - искам ги всичките!

Поздрави от мен Simple Smile

# 129
ох, най- накрая и аз да се доредя до компютъра.. Моя мъж днес цял ден го е окупирал...  Crossing Arms Е, аз пък му оставих чавето и отидох при съседката на лаф мохабет и кафенце Simple Smile

Емир, ние също сме с Мозила и съм много по- доволна от Експлорер-а Simple Smile И на мен в началото ми беше странно, но след като свикнах и не си сменям Мозилката Simple Smile

Атракция, как нямам да се сетим за баткото Simple Smile Имам 3 племенници и в началото когато подарявахме за рожденния ден на едната подарък, другите 2 бяха натъжени, че няма за тях Simple Smile Така, че леля се грижи и за 3-те Wink А колко малко трябва на едно дете, за да се почувства щастливо....
А аз много обичам да доставям радост на някой, още повече на детенце Simple Smile

малеййййййй сега гледам едно предаване на любимия ми журналист Карбовски- лелеееееее дават някаква жена, която е родила 22 деца... Почнала е от 14 години.. леле мале... тази жена е била постоянно бременна..  #Crazy Shocked

# 130
Аз не се учудвам,защото моята комшийка също е на 14 и вече има дете на месец и половина.При това е българка.

# 131
Възмотена съм тази жена с 22 деца лудница

# 132
Трябва да ги кастрират след третото тия... Ужас! Като си помисля, че аз плащам данъци и се лишавам от деца, защото знам какво значи да се ГРИЖИШ за едно дете.. А тия и имената им не знаят, и рождените им дни... Камоли да ги празнуват!!! Като животни са бе!  #Cussing out #2gunfire

# 133
Като бройка е доста,но все пак тя всичките си ги гледа,докато другите ги изоставят а и няма ни6то по хубаво от децата макар че тази бройка е фрапираща.Но пък съм сугласна с теб МаммаТ

# 134
Като бройка е доста,но все пак тя всичките си ги гледа,докато другите ги изоставят а и няма ни6то по хубаво от децата макар че тази бройка е фрапираща.Но пък съм сугласна с теб МаммаТ
Ами, не ги гледа всичките - 8  е дала по домове Peace
Трябва да ги кастрират след третото тия... Ужас! Като си помисля, че аз плащам данъци и се лишавам от деца, защото знам какво значи да се ГРИЖИШ за едно дете.. А тия и имената им не знаят, и рождените им дни... Камоли да ги празнуват!!! Като животни са бе!  #Cussing out #2gunfire
Много си права, напълно те подкрепям Peace

Общи условия

Активация на акаунт