СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 928
  • 713
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Дундито, мила да те помоля да въведеш данните и на мойта Деничка, че аз не знам как. Родисе 3100кг и 51см. Пък и аз ще почерпя. Благодаря. newsm03

# 316
# 317
Само толкова?Ок имаш я.Отивам да храня малката принцеса и после пак съм тук с началие!

# 318

dundito2 smile3525 Наздраве

# 319
Находке, а пък ако се отслабваше от това, всяка вечер щях да пия по две големи
Само кажи какво искаш и го имаш!Благодарско

аз искам вила на Ривиерата/френската ривиера/ newsm47 newsm47 newsm47
Умна, красива, но най-вече скромна

Чифлигарова, невероятни са - теб отдавна съм те признала, от произведенията ти лъха уют и топлина

# 320
  • където има любов
Айде и от мен малко снимков материал,да видите с кви УБАВИ  неща се занимавах тия дни Winkhttp://www.album.bg/sve_tla/albums/117242/

# 321
Айде и от мен малко снимков материал,да видите с кви УБАВИ  неща се занимавах тия дни Winkhttp://www.album.bg/sve_tla/albums/117242/

Светле,нямам какво да кажа,уникален талант си newsm20 newsm20 newsm20

маковете и слънчогледите са си мои,заплювам ги smile3521 smile3516

# 322
  • София; Дружбето
Az изкарах на бързо една криза от могрената, май и вечерята си върнах Sick Да ми е жив и здрав младежа, че си поигра на гимнастиката и заспа, а аз 2 часа се гърчих. Сега ми пее песни

# 323
Цвета,от какво ти стана така newsm78 Cry

# 324
Az изкарах на бързо една криза от могрената, май и вечерята си върнах Sick Да ми е жив и здрав младежа, че си поигра на гимнастиката и заспа, а аз 2 часа се гърчих. Сега ми пее песни
И мен вчера здраво ме цепеше глава(а много рядко ми се случва) и вечерята беше на път #Crazy newsm78 Sick

# 325
Цвета дръж се, няма да се предаваш още е рано изчакай поне 30-ина години.

Чифлигарова нямам думи, какъв талант има сред нас.   Hands Clap  Hands Clap omm
На 4 снимка има една картина май е някаква полугола мадама в гръб ? Поне така ми изглежда и много ми хареса, много си падам по такива картини. Просто женското тяло ми е по-красиво от мъжкото. И в спалнята сме си сложили две мацки, много елегантни.

На изложбата само твои творби ли има, защото са много различни една от друга? Извинявай за лаичните въпроси.

Момичета нали след като бебо спи спокойно и се храни спокойно, значи не е чак толкова сериозна работата с нослето  Praynig. Пусто майчино сърце от сутринта съм се побъркала и само го гледам под лупа едва ли не, а то си спи спокойно детето хапва си гука и се хили.

Днес пак има хиперактивност.

# 326
Светле,нямам какво да кажа,уникален талант си newsm20 newsm20 newsm20
Цитат

На мен май всичко ми хареса  newsm78 Браво! Ей такива картини обичам, а не като от оная реклама: "хм, черен квадрат  newsm78" Simple Smile  Peace

# 327
Абе вие изпотявате ли се? Аз ще полудея направо - воня още след баня, а малкото не може да спи постоянно, за да се къпя постоянно  Rolling Eyes Това откакто съм родила!!!

# 328
Габчо се опита да стане към 7 ама не му се получи Mr. Green Сега обаче пак спи newsm78 Почвам да се чудя как да го държа буден, само спи.

Ай ся само спи.Остави дететооооо Mr. GreenНяма толкоз спящо, колкото мойто диване.Днес в 12;30 вече не издържах и я събудих,че от 21:00 заспа,какво е туй чудо бре! ooooh!Само става да яде де,спи и яде,да не си мислите,че не е яла толкова време.Тя и Зоя ми спеше много,ама това дребното направо ме разбива #Crazy
Другата седмица каката,като излезе във ваканция ще се става рано,че както влиза при нас с гръм и трясък ooooh!
Киара,Надина:бързо да се оправят дечицата Hug Hug HugТаткото тази сутрин пак забравил да сложи на Зоя анорака и я завел по блузка,ако я простуди ще го убияяяяяяяя!Тържеството й е в четвъртък!Те гледат лелките там,слагат и грейката,ама знам ли колко е топло Tired
Чифлигарова:страхотни са картините Heart Eyes

# 329
yan4eмного е сладък малкия .Ние бяхме с хрема няколко дни,засега са добре утре ще ходим на консултация и ще слагат Пентаксима.Взех си аспиратора на Baby-Vac супер е .newsm10

Общи условия

Активация на акаунт