Поздравления, че работиш това, което ти доставя удоволствие, а също и за начина по който изглеждаш на снимките, макар че на живо си още по-хубава. 

Днес е по-добре, слава Богу днес не е вдигала висока Т, че от това най-много ме е страх (че тя е правила фебрилен гърч
). Последно вчера вдигна 38 градуса и веднага й дадох Хексалгин и Панадол, за да я свали по-бързо. Явно антибиотика вече действа, има вече два приема от него, така че определено съм по-спокойна от вчера например. Само не ми стана ясно откъде го прихвана тоя вирус, като откакто я изписаха от болницата, не е имала никакви контакти, само вкъщи си беше по препоръка на доктора. Ама късмет.... Лошото е че ако не отиде на детска градина до края на седмицата, няма да може да се подготви за коледното им тържество, което ще е следващия вторник и ще бъде много разочарована... Но здраве да е... 

Много ми хареса израза, не го бях чувала 
и
Леле, остарявам май!!! Или затъпявам
Как си ги кръстила така, ако беше на мое място, дядовците щяха да умрат от кеффффффф Големи са сладури! 

На входа на форума ще сложа касичка и всеки който забрави или нахока друг ДЪЛЖИ ГЛОБА !!!
Препоръчани теми