СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 912
  • 713
  •   1
Отговори
# 345
Милица,много са ти сладки дечицата  Peace

# 346
Милица, Жорко е името на свекър ми, а Ники - на баща ми  Peace  Wink Как си ги кръстила така, ако беше на мое място, дядовците щяха да умрат от кеффффффф Големи са сладури!  Heart Eyes

# 347
vanyaned [/color] Що ме баламосваш бе жено манечка  Naughty smile3512 От кога Еврата се пращат по мейла ма жена   smile3533
Хората банкови сметки са измислили за тая работа  smile3534

# 348
Питай Находката - тя е наясно с Еврата smile3521 smile3532

# 349
Чифлигарова, незнам кои от картините са твои (подозирам, че не са черно-белите), но определено всички са страхотни. Едно време мечтаех да се занимавам с изобразително изкуство, но за съжаление нямам такъв талант и станах проста счети.  hahaha Поздравления, че работиш това, което ти доставя удоволствие, а също и за начина по който изглеждаш на снимките, макар че на живо си още по-хубава.  Flutter

Атракция, календара е невероятен, жалко че съм скарана с фотошопа и не мога да сътворя такова нещо. Както винаги ще разчитаме на местното фотостудио да направи календар на децата.

Милица, отново ще кажа че близнаците ти са страшни сладури!  Heart Eyes

Миринда, ми как откъде бе душа, от Търговска ми е роклята, ама този магазин май е нов, щото преди не ми е правил впечатление. Изкефих се, че в него си харесах и роклята, и бодито към нея, щото тя е с къс ръкав, и колана... Довечера или утре ще пусна снимка, да се похваля, че всеки път като се сетя, че ще бъда с нея на празника ми става едно приповдигнато... Леле последната рокля, която съм носила е булченската ми...  hahaha
За цеденето в новогодишната нощ - и мен ме притеснява тоз въпрос, ама няма начин, ще се качвам в стаята в хотела, който е към ресторанта,  за да го правя.

MammaT и на мен ми направи впечатление, че първите два месеца след като родих, много се потях, особено нощем. Събуждах се цялата мокра и се чудех какво става. Сега вече съм що-годе добре, само от време на време пак се изпотявам повече от обикновено, но като цяло нещата се нормализираха, така че сигурно и при теб ще стане така.

# 350
Киара, а как е Хриси?

# 351

Благодаря ти, че попита.  Hug Днес е по-добре, слава Богу днес не е вдигала висока Т, че от това най-много ме е страх (че тя е правила фебрилен гърч  Cry). Последно вчера вдигна 38 градуса и веднага й дадох Хексалгин и Панадол, за да я свали по-бързо. Явно антибиотика вече действа, има вече два приема от него, така че определено съм по-спокойна от вчера например. Само не ми стана ясно откъде го прихвана тоя вирус, като откакто я изписаха от болницата, не е имала никакви контакти, само вкъщи си беше по препоръка на доктора. Ама късмет.... Лошото е че ако не отиде на детска градина до края на седмицата, няма да може да се подготви за коледното им тържество, което ще е следващия вторник и ще бъде много разочарована... Но здраве да е...

# 352
Киара, стискам палци Хриси да се оправи и да иде на тържеството, че те тези събития са си важни  Peace
МамаТ аз нямам такъв проблем с потенето, но една приятелка го имаше и знам че след време се оправя, ама колко продължава е може би индивидуално, дано мине бързо. Еличка е мноого сладка и прилича на тебе!!  Hug
Миринда, а вашия Алекс къде го?? да го видя колко си приличаме?

# 353
vanyaned   да не забравя и дължимата лихва за перида в който не си съобщила мерки и теглилки... май мейла няма да ми стигне- до 10 МБ е  hahaha hahaha hahaha
Пиша, пиша аз...да не забравям  smile3529 На входа на форума ще сложа касичка и всеки който забрави или нахока друг ДЪЛЖИ ГЛОБА !!!

# 354
Хехе, одеве звъни на колежката/приятелка мъжа й и ми вика: Цвети, довечера сме у вас, ти ще дойдеш ли Simple Smile Много ми хареса израза, не го бях чувала Simple Smile
Дунди, давай касичката - днес забравих месечинките  Rolling Eyes
Редактирам си поста: мислех, че днес е вчера - имах спомен, че на Анитка малката беше "рожденичка", ама 1-ва страничка ми каза, че било вчера... Не помня дали съм пратила  Hug и  Heart Eyes Леле, остарявам май!!! Или затъпявам  Rolling Eyes

# 355
Милица, Жорко е името на свекър ми, а Ники - на баща ми  Peace  Wink Как си ги кръстила така, ако беше на мое място, дядовците щяха да умрат от кеффффффф Големи са сладури!  Heart Eyes

а ти кат имаш свекър и баща с такива прекрасни имена,кажи ми душо що не ги кръсти на тях newsm12 smile3506

# 356
MammaT, тя женицата да не е искала да каже 'сте у нас' . hahaha hahaha Хааахахха, ще падна.
 Находке, ся после ще ми донесат като твоя шезлонг, прави си сметчицата ако няма вибрация  hahaha ща прокълна 2 дена секс да не видиш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 357
Привет Simple Smile

Чифлигарова, страхотни картини и страхотна коледна украса  Flutter

Милица, много готини мъже си имаш... Какво ще правиш после като почнат да им налитат мацките, просто незнам Simple Smile

Атракция, сестра ти прави невероятни неща с този фотошоп. Разкошен календар ти е изработила. Бравос...

Аз днес все пак изкарах малката на разходка за 1 час... Малко й се смръзна сопола, но иначе й хареса Simple Smile

# 358
vanyaned  да не забравя и дължимата лихва за перида в който не си съобщила мерки и теглилки... май мейла няма да ми стигне- до 10 МБ е  hahaha hahaha hahaha
Пиша, пиша аз...да не забравям  smile3529 На входа на форума ще сложа касичка и всеки който забрави или нахока друг ДЪЛЖИ ГЛОБА !!!

е,ти пък от кога стана  такава материалистка smile3533 smile3534 smile3533

# 359
Само влизам да почерпя, 4е днес преди 1 година направихме нашия сладур!

Общи условия

Активация на акаунт