СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 19 321
  • 713
  •   2
Отговори
# 615
Eeee, мислех, че първа ще кажа добро утро, ама ме изпревариха Wink
Честито на Петко (ихихи, спечелих си бАмбонЯ) Wink
Днес е мй мъгливо, ама пак ще се излиза.
До после.

# 616
  • София
Добрютро!Да почерпя за месечинката на Петко!Който нема да честити-по-далеч от бонбоните!!!
Разсмя ме рано-рано smile3532 Да ти е жив и здрав!
Моят хубавец ме събуди в 8, ама докато се придвижа с манджата до стаята му той пак заспал. Та сега го чакам да се съвземе отново Crazy

# 617
Добро утро мацки! Много ви благодаря за хубавиге думи и комплиментите, ейййй вдигнахте ми самочувствието значииии. То моя мъж заслужава да го вържа за стола и да му дам да прочете тези неща, за да види че има хора, които харесват как изглеждам...  Crossing Arms То пък веднъж да ми беше казал нещо такова....

Горско китка, направо ме уби с тези сладурски дрешки, малееее очите ми останаха в тях... И аз нямам търпение да си ги получиш и да снимаш Невена с тях. Е наистина за момченцата няма толкова сладурски дрешки, с моя мъж все търсим нещо по-така за малкия, ама е трудна работа.

Петя, добре дошла!

kri6kami6ka, честита месечинка на Петко, да ти е жив и здрав!  Hug

Милица, явно дечицата ти са различни не само визуално, а и емоционално.  Grinning Надявам се, че са изкарали спокойна нощ и не са ти вдигнали Т.

raver_ivi, как са днес децата? Малчо има ли днес температура? Дано вече са здрави и двамата!  Praynig

Цвета, как е Габи? Оправиха ли му се пръстчетата?

Гаци мама, и при нас има такива безпричинни ревове и не знам на какво се дължат. Тази нощ например като ревна нашия в 2 часа, направо ме стресна. Нито беше време за ядене, нито показваше да го боли нещо, ама реве та се къса. Дадох му чайче и биба и заспа толкова бързо, колкото се беше и събудил. Ама вече не ми прави впечатрение, все някога ще пораснат и ще е по-лесно да разбираме причините за плача им.

# 618
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
чесетито на днешните месечинки  bouquet
Валка да ти е жива и здрава рожденичката newsm51 newsm51 newsm51
Гледам тази сутрин няма кафенце,хайде аз ще направя на бързо по едно Wink

# 619
Добро утро и от нас.Да ви почерпя днес ставаме на 3 месеца Снощи и двамата спаха спокойно след ваксината и не вдигнаха Т,сега Ники си говори в леглото,а Жорката кърти

# 620
  • Бургас
Ха, добро утро!
Днес пак изгледите са за целодневен дъжд и искам не искам ще се разходим по 2та етажа на Бургас Плаза отново…
Между впрочем, Lipstick, аз съм от излизащите с бебе в студа. Опаковам го хубаво и атакуваме улиците, само да не вали дъжд!  Confused
От няколко дни дребосъчко е с хрема. Пръскам му за профилактика Стеримар, но засега ефект не виждам. Има ли други хремави бебоци и какво им давате за изтребване на сополите?
Valkata, Красимира също ще имат Коледно тържество в детската градина без родителите. Ще идва дядо Коледа и ще им раздават подаръци. И да и е жива и здрава принцесата! Само усмихнати дни да имате!   bouquet
Варненските девойки- браво за организацията! Чак ви завидих!  Grinning

Аз мисля като wish и tsveta за вида на темата Grinning Мое мнение.
И аз...
И все пак продължавам да се чудя дали да не пусна аз следващата тема!  Mr. Green
За разнообразие!
Обзалагам се, че няма да успееш!  Laughing  И не трябваше да го пишеш това, че сега още на 45 страница ще имаме пусната нова тема.  ooooh!

Gorska_Kitka, обувчиците са страхотни! Добре, че сега имам момченце, че наистина с Краска си спомням бях като изтървана- голямо пазаруване падаше. Както каза и tsveta, за момченца няма такива красоти определено и затова сега финансово съм стабилна де...  Party

tsveta, как е пръстчето на Габи? Дано е ОК!  Praynig

kiαrrα, завидих на тази фигура аз! Моите килограми не мърдат.   Confused И както идва Коледа и голямо ядене направо се ужасявам...  Tired  Лошото е, че и мъжа вече взе да ми настоява да отслабвам.  Confused

Да попитам майките с по-големи момиченца- имате ли проблем “розово”? Моята щерка направо ще ме побърка с това розово.  Twisted Evil Първо имахме леко недоразумение с кукла Барби- отказах да й купя, понеже имам мои си виждания за тази кукла и последва страхотна истерия. Преди няколко вечери имаше още едно избухване- не искала да спи в нейната стая вече, защото била грозна. На въпроса ми защо смята, че е грозна ми отговори с контра въпроса: „да виждаш някъде розово, да виждаш ЛЪСКАВО?! Това стая на момиче ли е, питам?! Та сондирам и други мнения, за да помисля как да се справя с тази вълна.....  Thinking

# 621
Dobrо утро! Навъртях 100 бухти и идвам да пия кафе Simple Smile
Цвета, как са пръстчетата на Габи?

# 622
Честито на днешните месечинки да са живи и здрави.  bouquet

# 623

Варненските девойки- браво за организацията! Чак ви завидих!  Grinning

Ами хайде де - казвай ден и час. Аз на срещата на тумбаците не успях да дойда, така че съм на поправителен  Grinning

# 624
Добро утро, на Бобчо хремата е по-добре, ама тая помпичка от данета златна еййй.

Ладида виброцил на капки има по една капка 3-4 пъти дневно, витамин Ц 2 мл. ампули по една на ден и калциев глюконат по половин ампула сутрин и вечер, да и помпата в носа, през 2-3 часа, не пръскам обаче стеримар.

Цвета и аз да се присъединя с въпросите как е Габи.
Слънцет.ком оправи ли се бебока...
Равер хлапетата...?
Ох той поста само с болести стана пълен.
Айде да се оправяте   bouquet

# 625
  • Бургас

Варненските девойки- браво за организацията! Чак ви завидих!  Grinning

Ами хайде де - казвай ден и час. Аз на срещата на тумбаците не успях да дойда, така че съм на поправителен  Grinning
Mr. Green аз съм луда и мобилна, тъй, че вие кажете- по центъра нейде или из "Мола"?  Party

Добро утро, на Бобчо хремата е по-добре, ама тая помпичка от данета златна еййй.

Ладида виброцил на капки има по една капка 3-4 пъти дневно, витамин Ц 2 мл. ампули по една на ден и калциев глюконат по половин ампула сутрин и вечер, да и помпата в носа, през 2-3 часа, не пръскам обаче стеримар.

сърдечни благодарности. Още днес ще пробвам, че милия като го слушам как хрипти, заради този запушем нос...  Sad

# 626
Добро утро и от мен!Анита,мерси за кафенцето!
 А тук се очаква да е 26 градуса днес и ще скитосваме здраво newsm44 newsm68
киарра,много добре изглеждаш!
Цвета,как са пръстчетата?
Горска китка,обувките са трепач! Наистина за девойка си е друго,какви работи има само........ Другото женско ще го правим и т'ва е ! Crazy
 Честито на месечинките на kri6kami6ka и Милица  bouquet  ura

# 627
сърдечни благодарности. Още днес ще пробвам, че милия като го слушам как хрипти, заради този запушем нос...  Sad
 За Виброцила да се изкажа-разреждайте го с физ. разтвор 1:1 или 2Виброцил:1част физ. р/р, защото не се капе на бебета до 1г  Peace Не повече от 3-4 капвания за деня, аз редувах с Низита. Също така давах Коризалия-по 6 табл , стрити в кърмата, пресече се мн бързо. Така ми каза и нашия педиатър,когато Свил беше сополясал.

# 628
  • Бургас
Atrakcia, мерси мила! Най-добре ще е обаче да звънна аз на лекарката му и да споделя какво лечение съм му замислила да видим дали ще ме подкрепи! Та след половин час ще й телефонирам.  Peace

# 629

Варненските девойки- браво за организацията! Чак ви завидих!  Grinning

Ами хайде де - казвай ден и час. Аз на срещата на тумбаците не успях да дойда, така че съм на поправителен  Grinning
Mr. Green аз съм луда и мобилна, тъй, че вие кажете- по центъра нейде или из "Мола"?  Party

La Dida тва мобилна за красота ли го добави smile3534

Общи условия

Активация на акаунт