СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 19 321
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро и от мен Hug
Ние още борим хремата, ама нещо не виждам да минава, та се чудя дали да не посетиме пак доки. В нослето слагаме черните капки Коларгол, вит.С, а за отпушване смесени ампули физ.р-р и адреналин.
Чудя се, дали мога да го извеждам като е болен? newsm78
Сутринта като смених памперса и беше празен, сух.На някой да му се е случвало,че се вкарвам пак във филми?
Надина подкрепям мнението за помпичката. Ако не беше тя незнам какво бихме правили като се дави от сополки. Само че доста плаче от нея, май му е неприятно.
Ладида и ние сме още на тема розово, нищо че сме вече на 9. А в стаята също не иска да стой, та по случая сме взели розови тапети и живот и здраве пролетта ще сменяме. С дрехите е същото положение. Надявам се скоро да го израсте, че незнам....

# 631
  • Бургас

La Dida тва мобилна за красота ли го добави smile3534
за фукня!  Peace

# 632
LaDiDa , искам и аз в МОЛ-а с теб.... Sad
Писна ми завряна в къщи! Sad
Нямам търпение да свърши тази седмица. В петък започват да ни монтират куухнята и ние с дечурлигата се изнасяме в майкини. Кошари, шишета, стерилизатори, дреху, памперси, млека ... дано не забравим децата от всичките тези багажи. От няколко дни треска ме е затресла. В неделя трябва да е приключил "ремонта" и да се приберем, за да си украся най-после коледно къщата. От понеделник моя мъж е в отпуска и най-накрая да се почувствам човек. Чакам го тоя понеделник повече и от Коледа! Mr. Green

Иначе за хремата - аз лични не бих капнала нищо в носа освен Стеримар, без да се допитам до личната!  Peace

# 633

Mr. Green аз съм луда и мобилна, тъй, че вие кажете- по центъра нейде или из "Мола"?  Party

... вали гадно ... в мол-а май е по-добрият вариант  newsm78 Пък и една чантичка сънувам от вчера, да проверя дали я има в моя цвят  Mr. Green

# 634
  • Бургас
dd2, wish, пускайте скайповете да се разберем!  Peace

# 635
Сами като беше хремав, педка веднага му изписа Коларгол, като половин час след като му капна в нослето, да пръсна със Стеримар или Тетрисал, за да не пресъхне лигавицата на нослето. Иначе и аз купих Бейби Вак, въпреки че ме беше страх, но определено съм много доволна. Иначе хремата беше адски упорита, по 2 седмици караше и двата пъти.  ooooh!

Nadina, а вашата хрема колко дни продължава вече? Нали писа че секретите са почнали да се стичат от нослето, още ли е така?

Валката, честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава и много послушна кака.  Hug

Ладидка, ми при нас този "розов" период така и не дойде. Никога не е държала нещо да й бъде в тоя цвят, за сметка на това ние имахме "шарен период", който продължава и в момента. На въпроса какво искаш да ти купя, се отговаря "шарено еди какво си"... ooooh! Бабите се побъркаха да й търсят все шарени играчки, щото в противен случай тя се сърди и не харесва падаръците си. Пък за детската стая досега не е имала претенции, незнам... може и тепърва да се появят такива.... Но тя така или иначе ще дели стаята си с брат си, така че и да иска, няма да можем да й я направим РОЗОВА и БЛЯСКАВА... Така че миличка направо незнам какво да те посъветвам, децата са много различни и при всяко действа различен подход. Дано и други мами се включат. Целуни сладка Краска от нас!  Heart Eyes

# 636
Добро утро и от мен.Мерси за кафето и бисквитките.Честито на месечинките

# 637
Иначе за хремата - аз лични не бих капнала нищо в носа освен Стеримар, без да се допитам до личната!  Peace
Абсолютно съм съгласна  Peace
Аз що така не смея да извеждам бебе в студа  Thinking А му е нужно

# 638
      Добро утро и от нас!
      След малко ще храня малката и ако не завали дъжд, мятам малкото в бейби бу и гааааз на новите ботушки!  Дано не завали, че тя откача , ако не я изкарам навън!
      Снощи ми спа много малко и цяла вечер не съм мигнала! НАй-накрая я взех при мен на спалнята!
      Някой беше питал за неистов рев 2 часа- и ние имахме такива периоди - или е от коликите или едната вечер просто не й стигна кърмата и я дохранвах с АМ и детето мигновено спря да реве и се успокои!
      Хубав ден на всички и дано не вали , че да си разходим малките дзверчета!

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 09:56 от fifonka

# 639
  • sofia
Честита месечинка на набора от маалата и на сладките мъници от Добрич!!!Да са гордост за мама и тати!!!

# 640
  • Варна
ааа, много пишете, не сварвам...
Честити месечинки на Петко, Ники и Жорко!
Киара, той твоя мъж що така, не вижда добре (каква мацка има)  или?  newsm78 Моя не ръси комплименти по 2 причини според него: 1. не ги заслужавам, щото не съм "готина" според неговите виждания  smile3515 2. да не взема да се надувам нещо след някой комплимент... newsm78 на което аз се врътвам и казвам, че отивам да си търся другаде....   newsm53
Анита,гледах вчера каква зима у Испания, голям сняг и чудесии...А две поредни зими съм била в Малага и района, беше си 15 градуса и слънце,ее.. значи климата наистина се скапва..smile3516
Болничките да оздравяват бързо, че празници идват!
Ладида, как ме разсмя с това розово- бляскаво...Обаче да не се смея аз много, че май и нас това ни чака hahaha До сега само колички се настъпваха в къщи, сега и Барбита ще подритвам явно.. Joy
Валка, и на теб честита рожденничка!!!

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 09:59 от *Elesta*

# 641
  • София; Дружбето
Мерси, че питате Blush По-дпбре му е пръстчето, не е толкова подуто вече, дано се оправи бързо. Само дето бате ме застреля сутринта като заяви, че Миша имала сопол и цял нощ не е спала ooooh! това след 2 дена ясла. Нямам думи направо. Дано не се влуши до петък и да си остане само сополива, че да не пропуска тържеството. После пак ще седи в къщи, то е ясно, че ще я пускам по ден два само, че не се търпи иначе
Габи заспа и се чудя да чистя или да го отложа за по-късно Rolling Eyes Пусти мързел

Относно капките - в Пулмологията ми казаха, че на бебе само адреналинови капки и виз разтвор може да се капе. Висчко други ефект няма и може смао да навреди. И понеже там все пак са все специалисти мисля да им се доверя и карам на физ. разтвор ако е по-запушен. Иначе той си е хремах и кашлящ постоянно Rolling Eyes

# 642
http://mammatzveta.multiply.com/video/item/2/MOV001.MOD
и отивам да чета 6-те нови отговора  Crazy

# 643
Добро утро! Hug
При нас нямай кой знае какво ново и не мога и да дам съвет по въпросите за по-големите деца! newsm78
Влизам да честитя:
ЧЕСТИТО МЕСЕЧИНКИ НА ПЕТКО НА KRI6KAMI6KIA И НА НИКИ И ЖОРКАТА НА МИЛИЦА! smile3525 smile3525
ЧЕСТИТО РОЖДЕНИЧКА НА ВАЛКАТА! newsm51
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООГО ДА ВИ РАДВАТ!

# 644
добро утро мацки..

Честити месечинки на Петко, Ники и Жорко Simple Smile И аз си спечелих бонбона и бързам да го дръпна от кутията Simple Smile

Анита, много красиво кафенце си ни сервирала тази сутрин... Благодарско  Hug

Мама Гаци, и моята щерка вчера се съдра от рев... Погледнах венчетата и има една много малка бяла точица долу вдясно.. Незнам дали това е никнене на зъбче... По- опитните мами може да споделят

Киара, то нали знаеш... колкото и да сме убави и готени, в повечето случаи сме приемани за даденост Simple Smile

По отношение на сополките- Невена откакто се роди е със сополи.. Постоянно й ги чистя с Бейби Вак-а.. В началото даваше, но сега... бута ми ръката и не ми дава да й пръскам Стеримар, а после да смуча сополите.. Направо това е всекидневен бунт.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт