Гърция-23

• 77 243
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
аз съм пак..
 сега търся мпомпониера за сватбата(των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν)
и вижте какво намерих!!!
мисля само за роклята,а не другото защото е черно

http://www.beau-coup.com/bride-and-groom-favor-bags.htm

# 136
аз съм пак..
 сега търся мпомпониера за сватбата(των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν)
и вижте какво намерих!!!
мисля само за роклята,а не другото защото е черно

http://www.beau-coup.com/bride-and-groom-favor-bags.htm

На мен ми харесва,много е оригинално!Дори бих казала,че ми допада повече от цветето,но все пак е въпрос на вкус.Много добре правиш,че си подготвяш нещата от рано,за да си спестиш напрежението и тичането в последния момент!

# 137
чветето е за годежа...
другите за сватба.
 също така ресих след сватбата на ресторанта да даваме нещо като малък подарък.
 помислих да си купим малки бутилки(50мл) и да ги пълним с ликьор.. след това да си направим една етикета с имената ни,една снимка-може би от картоун- и от долу датата!
с една хубава панделка на гърлото на сисенчето и готово!

# 138
И тази идея ми допада!Виждала съм подобен вариант,но с много мънички бурканчета пълни с мед,като панделката е направена от сезал,а на етикета пак са отбелязани имената на младоженците и датата на сватбата.Има такива бурканчета в сайта,който ти показваш малко по-горе.

# 139
знам.
помислих и за този вариант но май си разбрала вече че търся не обикновени неща.
и освен това,меда с бурканчето+малка лъжицха излиза някъде 1 евро/брой...
бутилката с ликьора излезда малко по скъпа но сте ни дойде много ефтино защото половинката си има  "ποτοποιια"

# 140
Момичета,може ли да ми препоръчате добър фризьор в Атина?Няма значение в кой квартал.За толкова години така и не случих на свестен фризьор!

# 141
Напълно те разбирам и съчувствам, и аз бях така. Сега ходя в един салон на спирка Атики на метрото, и на мен ми идва далече, но съм много доволна и за мен си заслужава. Ще ти пусна координати по-късно, нямам визитка у мен. Намира се точно срещу изхода на метрото.

# 142
помните ли gадниярките студенти от университета??
 днес бях много болна и обадих да кажа че няма да ходя и  ако може да си наваксваме този час утре.
отговора беше че студентите не искат за да не се уморят, и ако може  да ходя днес за да нямат изгубени часове и да се уморят после
 досега бях много типична,никога не съм отсъствала,даже много пъти си направих ас часовете на колегите без да искам нито заплата нито нищо.
сега сам болна-няма да отсъствам за да ходя на кафе ,и те не показват даже едно човешко лице...
сесията е на 3 седничи... бях готова с много лесни теми но май сте ги сменям...защо да се уморя ас после??нека да седнат да четат те!!
сега даже че сме загубили един час,имат повече време!

# 143
Не се тормози с глупости,за сватбата мисли.
Нали знаеш,че всичко се връща? ХА ХА ХА
Скорошно оздравяване?

# 144
Toothfairy,около теб все такива случки има,но е явно защото си добра и наивна. Това което мога да те посъветвам е да си повтаряш по-често поговорката"Каквото почукало,такова и се обадило". Не зная дали си я чувала,но образно казано означава че както се държат с теб така и ти да се държиш с тях,щом те ти правят мръсни номера,започни и ти,стига вече си ги търпяла и нервирала заради простотията на другите. Сега имаш много по-важни неща за които да мислиш и на които да се радваш,успех ти пожелавам.

# 145
в събота бяхме в чентера да гледаме халки.
 много ми хареса един модел и на мен и на него..
 излизат 350евро(ас си мислех че са много скъпи)
 в четвъртък сте ходим да един негов познат които не е златар,а продава на едро златарите.може да си намерим същите на много ниска чена..

стискай пAлчи!!

@alexyani  не бих казала че съм добра или наивна.
просто за 1и път ходих да преподавам и не знаех че от самото начало 4e трябвасе да се държа малко по строгo..
сега вече знам.. #2gunfire

# 146
отговора беше че студентите не искат за да не се уморят, и ако може  да ходя днес за да нямат изгубени часове и да се уморят после

как така не искат?  Rolling Eyes прати им мейл на вси4ки, или остави бележка на видно място, че пропуснатия час ще се навакса еди кога си... ако искат да идват. Подчертай, че обсъжданият материал е релевантен за предстоящия изпит и готово  Twisted Evil

А лесно ли се става преподавател в Уни при вас?
питам и защото един мой познат сега си предава докторската работа по социология, и иска да се връща в Гр.

# 147
  • загубено
*Toothfairy*,я не се впрягай с такива неща.
На които не му изнася ,на палатка де'т се вика.

Халките кога се разменят в Гърция,на годежът или сватбата?

# 148

А лесно ли се става преподавател в Уни при вас?
питам и защото един мой познат сега си предава докторската работа по социология, и иска да се връща в Гр.

много трудно..предимно е с връзки.
 ас още не съм \"преподавател\" а нещо като εκπαιδευτης.

там където ас преподавам не е АЕΙ.много е трудно да влезеш там като асистент или преподавател,дори да имаш всичко каквото трябва.

# 149
*Toothfairy*,я не се впрягай с такива неща.
На които не му изнася ,на палатка де'т се вика.

Халките кога се разменят в Гърция,на годежът или сватбата?

на годежа се слагат на лявата ръка,а на сватба на дясна.

Общи условия

Активация на акаунт