Гърция-23

• 77 948
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
и аз много се притеснявам заради стачката,мислех края на месеца да дойда в Атина...сега незнам Cry

# 181
Здравейте на вси4ки мами,
Аз за сега съм бъдеща мама 4акаме беб4о в следващите 2 седмици.от доста време тарся мами на гръцка земя и попаднах на вас от друг форум,ще се радвам да ме приемете и да си приказваме 4е аз тук нямам други познати от българия
Hug
Здравей Галинка! Къде си ти?
Леко раждане! Подготви ли се за големия момент? Какво чакате? Момченце или момиченце?

# 182
  • загубено
Здравейте на вси4ки мами,
Аз за сега съм бъдеща мама 4акаме беб4о в следващите 2 седмици.от доста време тарся мами на гръцка земя и попаднах на вас от друг форум,ще се радвам да ме приемете и да си приказваме 4е аз тук нямам други познати от българия

Добре дошла и от мен Hug
Леко раждане!

# 183
Аз съм в Атина Simple Smile 4акаме мом4енце термина ми е за 7.февруари вси4ко ми е готово ,а мисля 4е и психи4ески ве4е съм готова( е малко ме е страх де Embarassed)

# 184
Леко раждане,и не се страхувай.Всичко ще бъде наред.

# 185
Здравейте на всички  Hug

*Toothfairy* срахотна рокля, предполагам е за годежа? И халките са много красиви.  Кога ще е радостното събитие? Много щастие ви пожелавам и далги години да се радвате един на друг  Two Hearts и скоро да си имате едно мъничко   ylinfant

galinka_76  welcome Леко и безпроблемно раждане.

# 186
Леила,стига с тия картинки,че ми потекоха лигите.
А лятото е далеч......на бара до плажа,коктейлче ...........размечтах се.

# 187
Има ли някоя бъдеща или настояща мама от Атина? newsm53

# 188
  • загубено
Леила,стига с тия картинки,че ми потекоха лигите.
А лятото е далеч......на бара до плажа,коктейлче ...........размечтах се.

Размечта се,и като каза така и аз взех че се размечтах Grinning
Ех че е хубаво с коктейлче на плажа.
А на вън е един студ ,не е истина.

Има ли някоя бъдеща или настояща мама от Атина? newsm53

Има,има......доста.

# 189
Здравейте на всички  Hug

*Toothfairy* срахотна рокля, предполагам е за годежа? И халките са много красиви.  Кога ще е радостното събитие? Много щастие ви пожелавам и далги години да се радвате един на друг  Two Hearts и скоро да си имате едно мъничко   ylinfant

mersiiii
na 6i fevruari e:)

# 190
  • София

brazilka,глобата би трябвало да може да я платите на границата.
Пощите работят обикновено до 14 часа.Но винаги има дежурна.
В Солун не знам,да кажат майките от там.

Много благодаря  bouquet

# 191
Кога те глобиха?Моята глоба така и не излезе.Докато си бях в Ханя,забравих да  платя.На границата,мислех,че ще ми кажат нещо,но не.Мина повече от година и нищо.

# 192
Лека и успешна седмица на вси4ки от нас preggo
Не мога да се разсъня за нищо на света,ве4е по4ти цяла седмица съм така Weary
на добър 4ас на бъдещата булка да се оби4ате и уважавате цял живот и много бебенца baloni

# 193
galinka_76  привет и от мен!
По отношение на детските храни тук наистина не се гледа с добро око на готовите пюрета, така че ако все пак си решила да продължаваш с тях запаси се сериозно.
Границите пак са блокирани. Миналата година въобще не беше само кулата, беше блокиран и пункта при Илинден както и този на Свиленград. На фермерите повярвайте ми въобще не им е скучно - само че вие докато лятото се печете на морето те се пекат на 60градуса между царевицата, където не им достига кислород /припадат/ и са си в пълното право хората да си искат субсидиите.  Аз живея в земеделски район- тук няма туризъм и хората се изхранват с земеделие. Работата е много и тежка, а накрая като "дръпнат" чертата и няма почти нищо което да им остане.  Честно казано аз им се възхищавам, че си отстояват позициите. Така се прави стачка и така се постигат цели. Миналата година си постигнаха исканията, смятам  че и тази година ще успеят.
Тази сутрин минах покрай барикадата на Орменио и положението си е съвсем сериозно - земеделците твърдят че тази година имат по-добра подготовка за обсада и могат да издържат доста повече от миналата година.
А иначе всички с нетърпение очакваме възстановяването на нормалното движение и прекратяването на протесните действия!Дано е скоро!

# 194
ми то се е видяло,че аз скоро няма да дойда....а толкова време чакам да си видя мъжа...нямам думи...ми криво ми е Tired

Общи условия

Активация на акаунт