Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 318 947
  • 770
  •   2
Отговори
# 195
Duchess, при мен има същото течение, но досега гъбички не са ми изолирали...въобще даже нищо не ми излиза на МБ. Но при мен имаше и парене. Вчера за не знам кой път бях на лекар-гинеколог този път. Тази гинеколожка каза, че не било микробиологичен проблем, а от шийката на матката. Имах раничка преди две години и ми я гориха...май ще се наложи нова манипулация  Cry

# 196
Момичета, прочетох почти всички коментари и установих, че варианти има много но резултати не. Това е ужасно започвам да мисля, че няма отърване. Преди години използвах една опаковка Давнежин и проблема се реши, но сега отново се появиха гадните гъби. Лекарството е от Италия и го поръчах на моя приятелка, но се оказва, че от няколко месеца тя не го открива в аптеките там. Cry

# 197
Аз също проведох едно лечение с Ломексин 600 и Флуконазал и мога да кажа че има ефект от тази комбинация, но сега ще трябва да продължа лечението и след 3 месеца пак да отида на изследвания, но исках да питам дали могат да ми повлияят на менструацията, т.к. ми закъснява 2 дни и си мислех дали има някаква връзка, моля някоя от вас да сподели дали е имала такъв случай

# 198
Момичета, аз имах проблеми преди 3 години след антибиотици и с гиназола и глобулите, както и по едно хапче за мен и партньора и се оправих.
След година плажувах и пак се оправих с медикаментите, само че с двойни дози, сега пак пих антибиотици и се притеснявам от инфекция, като се има впредвид, че антибиотиците никак не ми понесоха...
Та извинявам се ако вече се е обсъждало, но дали мога да предотвратя появата, преди да се е проявила Hug

# 199
Момичета, аз днес пак бях на лекар...миналата седмица реших да си направя изследване и в друга лаборатория - гъбички нямах. Написали са ми анаеробни бактерии, но лекарката днес каза, че е изключено. Пусна ми изследване за микоплазма, заради високите левкоцити...вече не знам дали да се радвам или да рева, че не са гъбички  Cry Някой лекувал ли е микоплазма?Лесно ли се лекува това нещо - знам, че е с антибиотик. ooooh!

# 200
Оххх да се оплача и аз от няколко дни имам сърбеж и зачервяване на срамните устни-подуват се, а днес излезна и нещо като раничка. Сърби ме, а раничката ме боли. ooooh! Не знам какво е позлвам интимен гел на Carefree и Лактацид-досега не съм имала проблеми Tired Според майка ми съм за кожен лекар, а аз мисля да си взема талон за гинеколог. В крайна сметка реших да си правя промивки със смрадлика и те ме успокояват, обаче после пак започва сърбежа ooooh! ooooh! ooooh! Close

# 201
Според мен точно това са гъбички. При мен сърбежа е спирал само с вагинални глобули Клотримазол или друг вид глобули пак може.

# 202
Stefi_shoko,почни от гинеколога. Flutter

И аз да питам ама въпроса ми май не е за тук: Tired
Появи ми се бяло течение,няма бели съсиреци,нито такива като червейчета. CloseНе са гъбички,нали? пред цикъл съм ако има значение

# 203
Stefi_shoko, това повече ми прилича на някакъв дерматит. Ако имаш гъбички ще имаш и течение....да не си прала с някакъв прах за пране, който не ти понася?И на мен ми се е случвало, но от прах за пране и по-точно от не добре изплакнат от дрехите прах. Имах пъпки и сърбеж, та чак боли като сърби  Shocked Пробвай с алергозан да се мажеш, но ако нямаш течение де. Иначе на лекар.

# 204
Момичета, аз днес пак бях на лекар...миналата седмица реших да си направя изследване и в друга лаборатория - гъбички нямах. Написали са ми анаеробни бактерии, но лекарката днес каза, че е изключено. Пусна ми изследване за микоплазма, заради високите левкоцити...вече не знам дали да се радвам или да рева, че не са гъбички  Cry Някой лекувал ли е микоплазма?Лесно ли се лекува това нещо - знам, че е с антибиотик. ooooh!

Аз лекувах микоплазма, изписаха ми антибиотик на мене и на партьора ми, след време повторих изследването и всичко беше ОК. След като се излекувах нямах проблеми с гъби и т.н. (това беше миналата година ) , но сега пак имам някакви сърбежи ... няма отърване от гъбите  #Cussing out

# 205

Аз лекувах микоплазма, изписаха ми антибиотик на мене и на партьора ми, след време повторих изследването и всичко беше ОК. След като се излекувах нямах проблеми с гъби и т.н. (това беше миналата година ) , но сега пак имам някакви сърбежи ... няма отърване от гъбите  #Cussing out

Много ти благодаря за отговора. На мен резултатите не ми бяха готови вчера. Гъби нямам - поне на микробиология никога не са ми изолирани. Нито други бактерии. Само симптомите ми са като на гъби и заради това такова лечение прилагах за сега. А иначе лечението продължително ли е на микоплазмата?По схема ли някаква. Знам, че е с антибиотици и вероятно и нещо противогъбично се предписва с тях. Да знам поне какво да питам, ако ми изолират това нещо....Вече не знам и аз...само за това не съм се изследвала, сега ако и това не е...просто не знам на къкъв лекар да ходя вече.

# 206
  • София
red_devil ,   И аз съм като тебе !

На  16 .02 . ходих на гинеколог във ВМА - една известна лекарка Начева се казва - видя ми се много разбираща - обясних и какво -що и от колко години ........ Тя  ме прегледа и взе  МБ и  самата тя  го гледа под микроскоп - секрет  и казва ,че причинител няма ( демек в момента няма бактерии) , но виждала  свиване на клетките , което означавало  недостиг на естроген на влаг. лигавица и въобще на лигавицата отвън ...   излезе  МБ- няма абсолютно нищо изолирано - нито бактерии , нито гъби -нищо ,  стерилна урина правих във вторник  и  там няма бактерии....

Не знам ,но може би ако естрогена  е недостатъчен  като цяло в организма  да става така - ще питам - много ме е страх да пия иначе хормонални препарати........

# 207
Gesika, аз точно за теб се бях сетила сутринта. Спомням си, че и ти от много време имаш неприятни усещания без да ти откриват микроорганизми. Аз ходя в Мед.Академия при дерматовенеролог. И ДНК тестове правих за хламидия и т.н...нищо...сега лекарката предложи да ми направи за микоплазма, защото само това не съм правила. Въпреки, че преди ми беше казвала, че този микроорганизъм на Запад дори не го лекуват. Но то друго не остана. А на мен преди две години ми гориха раничка и от тогава съм все така. Лекаря казва, че с раничката всичко е идеално. ПАП ми е първа група, което си е повече от добре...не знам...цикъла ми е редовен, без болки и т.н...не вярвам да имам хормонални проблеми. Ама знае ли човек. И аз като теб понякога усещам нещо като боцкане във влагалището, а от повече от година имам и това бяло течение, което понякога ме побърква. Вече съм се примирила - каквото и да ми изолират, само да се лекува...защото сега се лекувам от неизвестно какво...и като ми дадат една микробиология без нищо какво да кажа...

# 208
Здравейте момичета!
Дълги години и аз съм се борила с тези гадни твари. Минава известен чист период и отново след това Кандида, особено след болест и прием на АБ  #Cussing out просто все едно имах абонамент за тях. Назначавано е лечение и на мен и на съпруга ми, но на него никога не му е вземана проба за гъби.Все си мислех че от както съм родила синът ми преди две години и малко, нямам проблем с гъби, защото при цитонамазките не бяха откривани и аз вече живеех спокойно че всичко и ОК. На скоро обаче, започна оплакване при съпругът ми, сърбеж от време на време и нацепване на препуциума. Посетихме и доцент. Матеев който взе проба и в нея се изолираха гъби и освен това вследствие на тях и диагноза лихен склеро атрофикус . Доцентът обясни че това е от дългогодишно прехвърляне на гъби помежду ни  Confused и именно фактът че при мъжът симтоми много често изобщо няма! Много ми е притеснено и се чувствам виновна аз  Cry Тази диагноза ми звучи страшно! Ако някой има запознат със такова чудо, нека сподели моля!

# 209

Много ти благодаря за отговора. На мен резултатите не ми бяха готови вчера. Гъби нямам - поне на микробиология никога не са ми изолирани. Нито други бактерии. Само симптомите ми са като на гъби и заради това такова лечение прилагах за сега. А иначе лечението продължително ли е на микоплазмата?По схема ли някаква. Знам, че е с антибиотици и вероятно и нещо противогъбично се предписва с тях. Да знам поне какво да питам, ако ми изолират това нещо....Вече не знам и аз...само за това не съм се изследвала, сега ако и това не е...просто не знам на къкъв лекар да ходя вече.

На мене в микоплазмата ми бяха открили Уреалитикум-до колкото знам е някаква бактерия. Лечението е седмица или 10 дни (поне при нас де) с антибиотик и вагинални свещички Макмирор + Дифлукан. Ако искаш на личните мога да ти кажи при коя лекарка ходих Simple Smile Дано съм била полезна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт