Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 7

• 321 319
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, да ви попитам, на вас как ви изписват Микомакс-а - един път еднократно заедно с АБ, или през ден за 7 дни пак с АБ ?
Тъй като на мен една лекарка ми изписа само еднократен прием, а преди това винаги са ми го изписвали през ден за 7 дни.

# 391
А съм пробвал Микомакс (проблема може би беше, не че ги пих малко време, а че имаше дупка  - 2 пъти 2-ма лекари ми даваха да пия по  2 таблетки (150мг) - по една през 4-5 дни). Напрактика 4 таблетки ми се събират за около 30 дни, по средата на които обаче остава дупка  ... това не е ли малко? Вие как сте го пили?
Не е малко.На мен са ми се събирали 5табл. на месец.Първата и втората през 2 дни,останалите по веднъж в седмицата. Peace

# 392
Не е малко.На мен са ми се събирали 5табл. на месец.Първата и втората през 2 дни,останалите по веднъж в седмицата. Peace

Благодаря  Peace

# 393
Страдам от гъбички от 7 години.Пила съм сигурно всички видове лекарства и сега се чувствам добре благодарение на едно хомеопатично лекарство

# 394
beta1982 сподели кое е това лекарство

# 395
thuya occidentalis по 5 гранули сутрин 4 месеца и от 10 месеца насам съм добре,което си е постижение за мен.

# 396
Момичета, искам да питам тези от вас, които са ползвали Флоражин овули - колко време се използват и доволни ли сте от резултатите?Пуснах отделна тема, но тъй като там никой не отговори, се надявам поне тук някой да знае.

# 397
  • София
@beta1982 oт къде си купи това хомеопатично лекарство и каква е цената?

# 398
  • Бургас
продава се в аптеките, струва към 3-4 лв. аз го пия по друг повод, но не съм сигурна в ефекта му засега...

# 399
  • Пловдив
продава се в аптеките, струва към 3-4 лв. аз го пия по друг повод, но не съм сигурна в ефекта му засега...
newsm78 Аз пък го взех за изчистване на целулит...

# 400
  • Бургас
то има "широкоспектърно" действие Laughing
аз го пия за дерматологичен проблем, но не знам действа ли изобщо...не че е лошо да се пробва, разбира се.

# 401
  • Пловдив
 Peace така поне сме 3, ще обсъдим резултатите  Simple Smile

# 402
  • Бургас
само че на мен ми го изписаха 2 пъти седмично по 10 гранулки. Да не би дозата да ми е малка и затова да не действа?  Вие как го пиете?

# 403
А за кое разреждане на Тhuya occidentalis става въпрос?

# 404
  • Пловдив
При мен туя 9-ка - по 5 гранули следобяд.

Общи условия

Активация на акаунт