Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на гъбични инфекции и какви са препоръчителните методи за лечение?
Какви са някои методи за лечение на кандида и гъбични инфекции?
Кои са някои от пробиотиците или хранителните добавки, използвани за поддържане на pH и нивата на лактобацили?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на гъбични инфекции и какви са препоръчителните методи за лечение?
-
Какви са някои методи за лечение на кандида и гъбични инфекции?
Някои методи за лечение на кандида и гъбични инфекции включват използването на хомеопатични средства като монилия, специални хранителни добавки, промивки с душове, използване на сода бикарбонат, хлебна сода и йод във вода. Препоръчително е да се консултирате със специалист преди прилагането на такива методи за лечение.
-
Кои са някои от пробиотиците или хранителните добавки, използвани за поддържане на pH и нивата на лактобацили?
Някои от пробиотиците и хранителните добавки, използвани за поддържане на pH и нивата на лактобацили, включват Lactoflor, Enterosan S-2 и Woman's Doppelhuis. Тези добавки се препоръчват за подобряване на вагиналната микрофлора и могат да бъдат предписани от лекар въз основа на индивидуалните нужди и цялостното здравословно състояние на пациента.
-
Какви са някои методи за дезинфекция на бельо и какво е мнението за тях?
-
Какви са някои от методите за лечение на гъбични инфекции при деца?
. Не може да ми предложи друг вариант на лечение освен някакво лекарство, което струва 300лв. и със сигурност не мога да си позволя в момента. Мога да отложа лечението най-много с месец. Искам да ви попитам има ли някакви храни, които спомагат за увеличаване на броя на млечнокиселите бактерии. Бях чела по-напред във темите, че се препоръчва ядене на кисело мляко
. Ще ми се да поотложа малко повече лечението, за да може малкия да с повече заменени хранения и по-лесно да понесе липсата на кърменето.
.
Той е за трихомони май...или за анаеробни инфекции, защото доколкото си спомням е нещо като Тинидазол, а те са за едно и също нещо. Аз Тинидазол съм пила за анаероби
. Този антибиотик и на мен ми се стори доста съмнителен, най-вече заради възможността да се сдобия пак с Кандида, но имам доверие на лекаря си, и все пак той е запознат добре с предисторията на заболяването ми и предполагам е преценил рисковете. От както родих той ме лекува и винаги се е съобразявал с кърменето ми, явно този път вече нямам избор. Относно съветите с друг лекар, ще се въздържа за сега. Имам чувство, че колкото лекари, толкова мнения и честата смяна на лекарите няма да ми реши проблема, защото всеки ще започва да ме лекува от начало. Все пак ще се помотам максимално, преди да започна лечението, а мисля и да го накарам да ми пусне след месец пак микробиологично изследване, за да видим какво е положението и дали може да отложим още малко. Утре ще говоря и с педиатърката (тя ми е и лична лекарка) за кърменето и ще и споделя какво са ми изписали, да видя и нейното мнение. Имам още време да взема решение как да постъпя точно, но в никакъв случай няма да зарежа окончателно кърменето