Къде във Варна- 7

• 87 978
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Не се ли притеснявате да купувате мляко от улицата?  newsm78 Наскоро гледах един филм по руската тв и честно казано, останах потресена...  Sick

Иначе, съм виждала да продават до една баничарница в кв.Левски, срещу детска градина "Дружба"... Confused
как се казваше филма? да го гледам
а и от купешкото няма да е по-зле, мисля
Аз съм купувала за моето дете, не съм се притеснявала, повече се притеснявам от купешкото, нямам доверие на контрола в Бг  Flutter

# 196
  • Варна
Не помня името на филма, хванах го не от самото начало, но беше доста обширен - истории на хора, и на  деца, сдобили се с с малформации вследствие консумация на мляко.... репортажи от заводи, където се обработва млякото, от детски кухни... направо ме отказа да пия мляко, макар че вкъщи и без това мнооого рядко купуваме мляко.

Ето, намерих анонса на сайта на руската тв: http://www.1tv.ru/owa/win/ort5_pressa.pressa?p_pr_title_id=34172 … m=1&p_search=

Ще се опитам да намеря и откъси от филма...

Ето още, има и видео: http://www.1tv.ru/anons/id=152261

# 197
  • Варна
Моля,помогнете ми - търся ето този котешки парк - виждали ли сте го някъде?

http://shop.mattel.com/product/index.jsp?productId=3760925&cp=3719989.3748546

# 198
Ох, каква съм и аз. Трябват ми КАНЕЛЕНИ пръчки, не ванилиеви. По възможност по-дълги от 10 см. Има в Пикадили, но са доста късички, а на мен ми трябват дълги.

# 199
  • Там където има любов
От къде във Варна мога да си купя домашно прясно мляко...
за сега гледах на пазар чаталджа, но нямаше..
  bouquet
ул. Сливница 135
Мляко ''Мая" гарантирам ти че е хубаво мляко. Преди го продаваха в бутилки ама май ги натиснаха и сега го пакетирват, но наистина няма нищо общо с другите

# 200
  • Варна
  bouquet
ул. Сливница 135
Мляко ''Мая" гарантирам ти че е хубаво мляко. Преди го продаваха в бутилки ама май ги натиснаха и сега го пакетирват, но наистина няма нищо общо с другите

А можеш ли да кажеш в това магазинче продават ли и сирене и кис. мляко. На мен ми го препоръчаха, но свършвало бързо всичко, вярно ли е

# 201
  • Варна
Ох, каква съм и аз. Трябват ми КАНЕЛЕНИ пръчки, не ванилиеви. По възможност по-дълги от 10 см. Има в Пикадили, но са доста късички, а на мен ми трябват дълги.
Канелени пръчици си купувам от Метро, продават ги по 2 пакетчета заедно. Не знам колко сантимерта са, но са си тези станрадтните, които ги има навсякъде, доста са твърди и дебели. Май не ти помогнах много  newsm78

# 202
Горе долу, колко са дълги?

# 203
  • Там където има любов
  bouquet
ул. Сливница 135

А можеш ли да кажеш в това магазинче продават ли и сирене и кис. мляко. На мен ми го препоръчаха, но свършвало бързо всичко, вярно ли е
Там продават само кисело и прясно мляко от това, нищо друго
Е не бих казала, че токова бързо свършва. До сега не са ме връщали

# 204
  • Варна
Горе долу, колко са дълги?
Само да кажа, че марката е KOTANYI. Самото пакетче е 13 см., но на пръчиците не мога да измеря, евентуално може да има някоя по-дълга вътре, но има и начупени.  Peace

# 205
  • София
Не се ли притеснявате да купувате мляко от улицата?  newsm78 Наскоро гледах един филм по руската тв и честно казано, останах потресена...  Sick

Иначе, съм виждала да продават до една баничарница в кв.Левски, срещу детска градина "Дружба"... Confused
как се казваше филма? да го гледам
а и от купешкото няма да е по-зле, мисля
Аз съм купувала за моето дете, не съм се притеснявала, повече се притеснявам от купешкото, нямам доверие на контрола в Бг  Flutter

аз съм купувала домашно, но от познат. То вече незнаеш на какво да имаш вяра

# 206
Тука вече аз мога да се включа Laughing Laughing Laughing
Канелени пръчици продават в едно магазинче за подправки и други пакетирани стоки на пазара чаталджа..
Колко са дълги незнам, ама 100% има !
Продава една възрастна жена, която е много любезна и може би ще ти даде да си пробереш!
  bouquet

# 207
  bouquet
ул. Сливница 135

Там продават само кисело и прясно мляко от това, нищо друго
Е не бих казала, че токова бързо свършва. До сега не са ме връщали
Мерси много  bouquet  bouquet
Ще го търся днес или утре магазинчето
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 208
  • Варна
Момичета ударете  ми едно рамо. Търся магазин ,  в който изработват гривнички с името. Преди правеха в магазин Диана на ул.Братя Миладинови, до училище Кирил. Ако някой се сеща къде другаде правят да сподели. Благодаря.

# 209
  • Там където има любов
Зависи сребро или злато, но навсякъде горе долу в магазините за сребро и злато имат и ти я гравират на място

Общи условия

Активация на акаунт