Къде във Варна- 7

• 87 044
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
И моето питане е за аптека- в която приготвят кремове, лосиони и т.н. Имам рецепта, но не знам къде да я занеса, за да ми забъркат мазилото.  Wink Благодаря...

Аптека Живита на бул. Владислав срещу кръглата банка

# 751
  • ride my bike...
Мисля, че и в аптека Попова приготвят лекарства. В уличката срещу църквата Свети Никола - посока Шишкова градинка
Nelly BgL, антикварен магазин има и над ВИНС-а. Продавачът е малко чешит. Понякога не продава, а иска да му занесеш нещо за замяна...Поне с мен беше така, когато си харесах една гривна Simple SmileНо виж и там Simple Smile

# 752
yoyoana , благодаря.Още утре ще гледам да отида да видя.

# 753

И моето питане е за аптека- в която приготвят кремове, лосиони и т.н. Имам рецепта, но не знам къде да я занеса, за да ми забъркат мазилото.  Wink Благодаря...

Аптека Валя Дечева - срещу спирката до Окръжна болница на Цар Освободител  Peace

# 754
  • Варна
Май е време за нова тема  Thinking

# 755

Да попитам къде има плетени кошове за мръсно пране?От тези тип ратановите
Аз си купих на един сбор на село, от циганите. Хубав е и за 14 лв, голям Crazy

# 756
момичета от къде да си купя летни ботуши и панталон който да не е шалвар но половината от ханша да е колан от ластик
е не мога да намеря

# 757
# 758
Антикварен магазин има на кръстовището на ул."Бенковска" и "Пюскюлиев" (така ли се пишеше  Embarassed) , точно до златарския магазин. Поне мисля, че е антикварен...Преди имаше и под един блок, с/у задния вход на Хуманитарната гимназия, излизаше се точно до фото "Луна", мисля. Ама как го обясних  ooooh!

Благодаря !

# 759
Къде мога да сканирам лист... не знам как се води размерът му, може би А0 или А1 - най-големия размер чартеж. Трябва ми не да го копирам, а сканирам, за да мога да го кача на флашка.

# 760

Общи условия

Активация на акаунт