ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 824
  • 758
  •   1
Отговори
# 270

Да знайте, че и клемсата прави много вкусни торти, а пък за салатите нямам думи просто  Whistling.

Някои определно нямаме шанс лично да се убедим в това..... Rolling Eyes
    А какви меденки сте изпуснали у Цвета! Flutter  smile3534

Цитат
Но то къто се шегуваш така стига, да знаеш. Тъкмо идва януари, време за една везничка
   Мдамммм......Знам,знам....... Wink И на вас ви пожелавам същата радост! Hug Mr. Green

# 271
    Честит рожден ден ,Мила!Всичко най-прекрасно ти пожелавам!  Hug Hug Hug

# 272

Да знайте, че и клемсата прави много вкусни торти, а пък за салатите нямам думи просто  Whistling.

Някои определно нямаме шанс лично да се убедим в това..... Rolling Eyes
    А какви меденки сте изпуснали у Цвета! Flutter  smile3534

Цитат
Но то къто се шегуваш така стига, да знаеш. Тъкмо идва януари, време за една везничка
   Мдамммм......Знам,знам....... Wink И на вас ви пожелавам същата радост! Hug Mr. Green
Селма аз си я имам тая радост - вече е на годинка  Wink Ваш ред е да ме последвате  smile3534

# 273
  • София
Лила,честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, любов и верни приятели!!!

# 274
Мила Лила, Честит Рожден ден!

Щастие и усмивки да има край теб, любов и благополучие!

# 275

Селма аз си я имам тая радост - вече е на годинка  Wink
  А,не! Naughty Твоето е везничК! Wink

# 276
  • София
Лила, честит рожден ден! От здраве и късмет да не се отървеш! Наздраве!

Simple Smile Hug  bouquet

# 277
  • София/Варна
Честит рожден ден, Мила!!!

# 278
  • София
Мда, днес на бистра глава мога да доотбележа, че Клемс демонстрира завидни качества на домакиня, а к'ъв бедър беше изпънала в комбинираната роля и на привлекателна съпруга... чак кумът и не се стърпя и дискретно отбеляза фактите.  Sunglasses
Домашната торта, освен вкусна, беше оформена като кола, а руската салата - излязла из под собствените и фини пръсти.  Heart Eyes Накрая да отбележим присъствието на собствения и готин мъж, който допълваше съвършено семейната хармония... Sunglasses

# 279
Лила, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

Изобщо не съм се съмнявала в уменията на Клеми! А снимки няма ли?! Rolling Eyes

# 280
  • София; Дружбето
Тъй , тъй, колкото е по-тясно, толкова по-весело Wink пък и н ахората им става едно такова близко Laughing
Аз вече реших коя торта ще пратвя за Миша, ще я изтренирам тия дни по Коледа дет се вика.
И ви пожелавам на всичките по празниците да си спретнете едно септемврийче, да видите какво е хубаво Mr. Green

# 281

Аз вече реших коя торта ще пратвя за Миша, ще я изтренирам тия дни по Коледа дет се вика.

Да не е онази от книжката,Цвет?

# 282
  • София
Ивооо, видЕх те аз, че оцени кума по достойнство! Crazy
Мъжо беше влязъл в действие, седна на масата чак след като си тръгнахте с Лилита. Не че пропуснах да отбележа, че е пазил поведение, за да ме оризили пред форума каква пианица съм аз и какъв домакин е той. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А тортата не беше нищо интересно, някой ден ще се науча да правя истински торти като големите. Peace

# 283
  • София
Ивооо, видЕх те аз, че оцени кума по достойнство! Crazy
...

Нда, мой тип е - интелектуално предизвикателен и леко циничен.  Wink
Как ме забеляза, ма, аз толкуссссс се крих?!...  Blush

# 284
  • София; Дружбето

Да не е онази от книжката,Цвет?
Ага  Mr. Green

Клемс, не е посмял да седне на една маса с Ивата и Лилето викаш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт