ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 823
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Хората "гълтат" ноти, а Ив глътнала няколко рими! Наздраве, Ив, аз също гълтах рими с вас макар и отдалеч!  Wink  Така се римувах, че утре трудно ще засвиря първа цигулка в офиса...  Crazy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей, най-големите простотии винаги са ми първи пост на нова страница!  Crazy

# 436
  • София
А, довършвам партитурата и аз!  Mr. Green

# 437
  • София
Деница и Алекс празнуват днес!

Наздраве и със здраве да извървят един дълъг и съзидателен житейски път!
  Hug

# 438
Честит рожден ден на Алекс и Дени. Нека растат здрави и слънчеви деца. Нека бъдат гордост и радост за мама и тате и всеки ден да откриватпо една красива частица от света   Hug
Аз изкарах една тъжна Коледа... Баба ми, чието име нося, ни напусна завинаги...Зная, че е там, където много отдавна искаше да отиде, зная, че за всич беше по-добре така, но едновременно с това зная, че ще ми липсва ... Съжалявам, че ви натоварвам с тъгата си, когато е време за празнуване. Просто ми се щеше да споделя и по-малко по-различен начин да кажа "Почивай в мир бабо"...

# 439
Селма и Рали, да са ви живи и здрави рождениците! Весел празник!   Tada

# 440
Манана  spoko съжалявам, съболезнования. Flowers Rose Flowers Rose

# 441
  • София/Варна
Честит рожден ден на Дени и Алекс!

# 442
  • София
Ман, няма утеха сега, но времето ще притъпи болката и само красивите спомени ще останат да топлят сърцата ви...  Hug

# 443
Честит рожден ден на Дени и Алекс!!! Здраве и щастие им желая!!!

# 444
Честит рожден ден на Дени и Алекс! Да растат здрави и много щастливи!

# 445
Честит рожден ден на Дени и Алекс newsm59 nbirthday  bigdance2

# 446
  • София
Честит рожден ден на Дени и Алекс! Растете здрави, безгрижни, весели и щастливи.  Simple Smile

Селма, Рали - наздраве, момичета! Само щастливи моменти ви желая и много весел празник!  bouquet

# 447
  • София/Варна
Честит рожден ден и на Джинджър!!!

# 448
Честит рожден ден, Джинджър!  Hug Пожелавам ти здраве, много любов и много веселие!   bouquet

# 449
СЕЛМА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС. ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА БЪДЕ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ, ПАЛАВ, ЛЮБЯЩ И ПРЕКРАСЕН СИН.     bouquet

РАЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ. ПОЖЕЛАВАМ Й ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И КРАСИВА!     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт