ЯНУАРЧЕТО си спинка вечер у дома, майка му си пийва по кръчмите вина!

• 24 823
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честит рожден ден на Боян! Да расте Да расте здрав и безгрижен!

Сеееелмаааааа, какви са тия красотииииии! Ужас! Обилно лиго-образувам и слюно-отделям в офиса, а под ръка имам само някакви скучни ябълки!

Дами, днес имам да довършвам безумно много работа, но все пак искам да ви кажа, че много ви обичам всички до една и ако не успея да се включа до Нова година, значи или съм се затрупала под свлачище от папки, или съм си запалила лагерен огън в офиса от същите тези папки и съм си направила греяна ракия на него!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ноеми,  Wink

Тази година ще празнуваме Нова Година с 2 приятелски семейства с техните деца и ще падне голям купон. Организирали сме го почти като рожден ден - с много пиене, сок, торта !!! и най-важното - купонът няма да е у дома и няма после да прекарам следващите 3 дни в чистене и подреждане! Просто перфектната Нова година!

Пожелавам на себе си и на вас и най-вече на децата ни само здраве, другото ще си го наредим по лесния или по трудния начин!

Наздраве!

Ех, значи, пак нова глупост и пак на първи пост на нова страница!

# 481
  • София
Хм, дали да не обмислим поканата на Селма?...  Thinking

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Докато не са свършили творенията и!  Joy

# 482
Честит Рожден ден на Боян! не съм ги виждала повече от година и половина, да не кажа две.

Ние пак поемаме към Свищов. На двама от семейството със сигурност пъпа е хвърлен там  Laughing
А с Ноеми и семейство следващия път като се видим там, викам да седнем на бира, стига с тия кафета  Grinning

# 483
Хм, дали да не обмислим поканата на Селма?...  Thinking

Обмисляйте,разбира се! Hug
   Малко не е много правилно да се отправят така поканите (от днес за днес).
   Но пък.....Не става въпрос за никакъв официален повод,а просто една лека неангажираща среща! Grinning
   Ако дойдат и дечицата,Алекс много ще се радва!
   Кой иска адреса? Wink

# 484
  • Русе
Рали, аз не разбрах за какво е показателен факта...  newsm78 Да не ви оставиха да и творите братче?  Blush Mr. Green

ПП. Извини ме, ако намираш тази шега за неуместна...  Hug Heart Eyes
Hug
Да обясня накратко - Деница беше много превъзбудена. През цялото време се тръшкаше и не си даваше играчките на племенника. Той, понеже е по-малък, също не спря да плаче. Така, след като в продължение на 3 часа се надплакваха, братът на мъжа ми, заедно със съпругата си и племенника си тръгнаха без дори да са видели тортата. Бабите и дядовците останаха само за духването на свещичките и свекъра и свекървата грябнаха Деница, защото видяха, че с мъжа ми сме пред нервна криза. Така, тортата си остана цяла-целеничка, аз цяла вечер гледах филми сама, а мъжът ми отиде да пие по едно с негов приятел. Това е.

# 485
  • София
О, Рали, този филм го изгледах, когато племенницата (на 2 г.) дойде за първи път в новата къща - тогава написах да не чакате скоро покана за гостуване с децата, случи се точно същото!  ooooh! Знам съвсем добре какво точно се е случило и как си се чувствала...  Tired С деца е така - изненадите предстоят, но нека са все такива, да няма лоши и/или трагични!  Hug Hug Hug

# 486
   Рали,миличка......
    Верно,че е хубаво да се погледне другата страна на нещата в случая.
    Живо и здраво детето е навършило 3 годинки!Това е най-важното!Останалото след време ще се забрави!
     spoko  Hug

# 487
Селма, в днешния случай ще е очи пълни, ръце празни. Редица семейни ангажименти /разбирай да си прибера детето и мааалко да ми мине главата от снощи/ правят разходката ми до Дружба невъзможна. Ама обещавам, че ако има друг път ще се възползвам.
бе много хубава тая теме с руските песни. едва се отревах, а и още продължавам

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 12:38 от lyllyta

# 488
Редица семейни ангажименти  правят разходката ми до Дружба невъзможна.
    Мдаммм.Разбирам,че ще си дояждаме тортата сами.... Rolling Eyes
    Сигурно при всички е много натоварено днес.
    Нищо.Ще се организираме друг път!Вече имам обедна маса и столове  newsm44 newsm68 ,тъй че....Само поводи ще търсим. Wink

# 489
  • София, Лагера
А с Ноеми и семейство следващия път като се видим там, викам да седнем на бира, стига с тия кафета  Grinning
smile3521 Отсега си представих как ще оставим Любо и Пресиян на бабите им... и си представих и една хубава кръчма в една стара къща...  Flutter Twisted Evil

Рали, разбирам, че е тъпа ситуацията, но все пак е ситуация, не е проблем. Hug Ясно е, че очакванията не са ти се оправдали, тъпо ти е, но пък за друг път ще знаеш как да не организираш сбирки. Аз да споделя нещо подобно - на партито на ДГ на Пресиян беше страхотно организирано, имаше програма, дечицата пяха, танцуваха, дойде дядо Коледа и донесе подаръци... а Пресиян като пълен темерут не пожела изобщо да излезе на сцената при децата. Като видя баба си се залепи за нея, седна й в скута и не мръдна оттам. То така можеше и в къщи да си останем... Аз също се ядосах, на свеки й стана конфузно, започна да се извинява, че е дошла изобщо  Shocked, майка ми пък се вкисна, че Пресиян на нея не й обръщал внимание... абе драма!  Tired Ама мина... просто хлапетата са ни още малки и не разбират кога какво се очаква от тях, а също и не осъзнават кога би трябвало да им е хубаво.

Селма, идва ми се, ама... днес както е тръгнало до довечера ще си бъда на работа. Егати чудото, така се бях настроила да си чистя само пощата днес, то се натрупаха някакви работи  ooooh!

Ним, направо ми се допива като те чета  Mr. Green Mr. Green

# 490
  • София
... просто хлапетата са ни още малки и не разбират кога какво се очаква от тях, а също и не осъзнават кога би трябвало да им е хубаво.

...

Бих казала, хлапетата ни още не са в матрицата и им е гот, когато им е гот - чисти и неподправени отказват да оправдават очакванията ни...  Tired А ние систематично и старателно ще ги научим да бъдат куртоазни и да пощръкляват по календар (за това обичайно празниците са едно голямо разочарование - много хора отчаяно се опитват да бъдат много щастливи и весели, както се очаква! Това пък не става по сигнал...)

# 491
  • София
Цвета поздравява всички рожденици - още са в болницата, така ще е и за утре...  Confused Миша е добре, гледат се с баба си, а таткото работел (ами, то какво му и остава да прави, горкият...  Confused)

# 492
На Алекс, Дени и Боян - честит рожден ден! Да са здрави, щастливи, красиви, усмихнати, да радват околнити и да се разбират с другарчетата си  Hug Hug Hug
Рали съжалявам че така са се стекли обстоятелствата, малки са още децата, ни винаги се разбират  Hug
Ман, Рали съболезнования  Hug

И аз съм във фаза, едвам издържам цялата тарапана и щастие (мога да съм и по-цинична, ама няма смисъл)  Simple Smile около мен и празниците. 
Нямам търпение да дойде 4 да си отида на работа, да си ми започне сесията и да мисля за други неща.

# 493
  • София, Лагера
Нямам търпение да дойде 4 да си отида на работа, да си ми започне сесията и да мисля за други неща.
Shocked hahaha Shocked

# 494
Спокойно, момичета, още колко тържества ще минат по този начин, не се тревожете  Laughing Избивам го на майтап, защото реакциите на децата са непридвидими и често не такива, каквито ние искаме да бъдат. Това не бива изобщо да стои като притеснение. Това е част от съзряването на всички ни, на тях като порастващи, а на нас като родители, видели и две и двеста  Grinning
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт