Сеееелмаааааа, какви са тия красотииииии! Ужас! Обилно лиго-образувам и слюно-отделям в офиса, а под ръка имам само някакви скучни ябълки!
Дами, днес имам да довършвам безумно много работа, но все пак искам да ви кажа, че много ви обичам всички до една и ако не успея да се включа до Нова година, значи или съм се затрупала под свлачище от папки, или съм си запалила лагерен огън в офиса от същите тези папки и съм си направила греяна ракия на него!!!

Тази година ще празнуваме Нова Година с 2 приятелски семейства с техните деца и ще падне голям купон. Организирали сме го почти като рожден ден - с много пиене, сок, торта !!! и най-важното - купонът няма да е у дома и няма после да прекарам следващите 3 дни в чистене и подреждане! Просто перфектната Нова година!
Пожелавам на себе си и на вас и най-вече на децата ни само здраве, другото ще си го наредим по лесния или по трудния начин!
Наздраве!
Ех, значи, пак нова глупост и пак на първи пост на нова страница!

Да не ви оставиха да и творите братче?

Знам съвсем добре какво точно се е случило и как си се чувствала...
С деца е така - изненадите предстоят, но нека са все такива, да няма лоши и/или трагични!
,тъй че....Само поводи ще търсим.
Отсега си представих как ще оставим Любо и Пресиян на бабите им... и си представих и една хубава кръчма в една стара къща...
около мен и празниците.