От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 682
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Момичета,благодаря ви на всички Hug

# 316
Бингъл, чакам с нетърпение нещата ни от Пъмпкин Hug

Чоча, нека баща ти почива в мир Flowers Rose

# 317
Писах на Алезар, буса пътува, утре или в сряда ще е тук  Praynig

# 318
Извинявам се за офф топика, но няма към  кого да се обърна Sad  Не мога да се ориентирам в тези номера ! Току що бях в магазина и пробвах дънки на Lee, номера ми е W32L33 , но такава номерация нито в сайт-а им има, нито в Lewis сайт-а... И в крайна сметка не мога да определя кой размер по американската номерация съм  ooooh!
Плс help Sad

# 319
Дай линк към сайта да видим. Американските са наистина едни объркани, аз докато се определя на Левис кой номер по US съм .....

# 320
  • Sofia
Американските започват от 00, което е 25-ти номер, не знам 32 на кой точно отговаря обаче, за дължината са S,R,L /short, regular, long/.

# 321
  Благодаря ви за отговорите момичета!Аз по принцип съм със широк крак,а и модела ми харесва,та значи казвате да поръчам 8UK (дано не са ми голем,че няма как да ги сменя после).Принципно и този модел ми харесва http://www.amazon.co.uk/Skechers-Womens-Bikers-Melodical-9999911 … 8049&sr=1-142 ,ама и от него ли поръчам по-голям номер,и те ли са умалени???
  Чоча приеми и мойте най-искрени съболезнования!
 И аз чакам поръчка от Алезар,но понеже нямам уведомителен имейл предполагам че не е в тоя бус.Ще им пиша да ги питам все пак,та да си направя сметката.

# 322
Чоча, моите съболезнования! Sad Flowers Rose Flowers Rose

# 323
  • София
chocha, съжалявам за загубата ти на толкова близък човек  Sad Дай боже новата година да е пълна само с усмивки и успехи, които да те радват  Hug

# 324
Приеми и моите съболезнования, Chocha, нека баща ти почива в мир.  Cry

# 325
Поръчвам си 11М http://us.levi.com/product/index.jsp?productId=3619278&camp= … 9.3146884.3146903 , като искам да са ми 1 номер по-малки... значи еквивалента на 31/33

По-скоро се притеснявам да не дойдат много големи тоя размер, ама ако са ми големи мога да ги стесня, нали ?

# 326
Чоча, съболезнования и от мен.   bouquet

Момичета, днес получих официално инфо от Габко,че до 23 приемат пакети и после вече не. Не се знае изобщо от кога ще са на новия адрес,нито какъв ще е той. Кажете някакво инфо ако имате.

# 327
Момичета разочарована съм от Габко,не ни предупредиха от по-рано и трябваше да звъня и половин чес да говоря по телефона да ми променят доставката на една поръчка,слава богу всичко се нареди.Обаче днес-изненада,началото на декември пуснах до техния адрес две поръчки една след друга и са ми доставили само едната от 6ти декември,другата от 8ми не ooooh!Нещата бяха за Коледа ooooh!дано поне със следващия курс ги натоварят,да не се загубят някъде Sad
chocha,  моите съболезнования !

# 328
Интересното е,че от всички пратки и на мен само подаръците не са ми пристигнали
иначе днес получих доста пакети,но...

# 329
съгласна съм, че малко внезапна е тази промяна на адреса на Габко в Англия - вчера-днес се разбра, че след 3 дни там няма да има човек!

Общи условия

Активация на акаунт