От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 618
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Belloslava,благодаря за разясненията! Peace
Около Next  се въртя за сега ,но не знам кой посредник да ползвам за тях  newsm78 ,а и януари нали започват намаления ще поизчакам.
Общи поръчки само за София ли правите?

# 346
немога да разбера кога е намалението на некст един казва на 26 други януари някой знае ли нещо повече

# 347
  • Пловдив
Момичета наистина незнам, защо чакате намаленията в некст, освен ако нямате английска карта или сте решили да отскочите до ук на пазар, ако сте си харесали поръчвайте сега, всичко свършва за минути на намаленията, дори и да остане нещо ще е голям късмет да е номера, който търсите  Peace

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 10:37 от hris80

# 348
Пак може да имаме късмет. Алезар ще приемат поръчки от намаленията.

Аз лично ще пробвам да поръчам чрез тях. 
Намаленията в некст почват на 26.12 сутринта. Мисля, че в 11 часа наше време. 9 Uk. Но за часа не съм сигурна.

# 349
А при Адамс кидс кога се очакват намаленията?

# 350
Стандартно коледните намаления почват в деня след Коледа.
Миналата година адамс започнаха на 1.12 и до това време почти нищо не беше останало.
Сега е различно.
Ако някой знае - ще е интересно да напише.

# 351
Габко се покриха напълно - не отговарят на скайп,на имейли... Много неприятно,защото ми харесваха. Бяха бързи,отзивчиви и евтини. Thinking

# 352
Габко се покриха напълно - не отговарят на скайп,на имейли... Много неприятно,защото ми харесваха. Бяха бързи,отзивчиви и евтини. Thinking
Ще ти отговорят, просто явно сега ги няма на компа, защото и аз им писах. Но и вчера през деня им писах и те ми отговориха вечерта веднага като се включиха на компа. Така че споко, не са се покрили със сигурност. Иначе и на мен ми бяха супер удобни и изгодни. За съжаление сега вече не зная към коя фирма да се обърна, едната ми идва доста скъпа, а на другата й нямам много доверие, затова сега се въздържам от покупки  Rolling Eyes

# 353
А някакси не може ли масирано да почнем да им пишем на сайтовете да почнат да доставят до БГ и то на нормални цени newsm78 Аз
вече ги тормозих М&С, както и Некст, но една птичка пролет не прави Crazy

# 354
Аз пък имам странен въпрос - някой знае ли добър английски ловен сайт? Имам си ловджия вкъщи и досега сме поръчвали само от САЩ?

# 355
А някакси не може ли масирано да почнем да им пишем на сайтовете да почнат да доставят до БГ и то на нормални цени newsm78 Аз
вече ги тормозих М&С, както и Некст, но една птичка пролет не прави Crazy
Ами нали М&S до скоро доставяха, но ни резнаха бързо бързо. Продажбите на магазина в мола драстично били спаднали и затова ни дръпнаха шалтера. Много ме е яд и мен, даже им писах доста време писма, в началото отговаряха уклончиво, после спряха да ми отговарят. Но така беше и с останалите момичета, които им писаха. Сега мисля, че може по телефона да се поръча или направо нса англ.адрес.

# 356
mimes,
Може по телефона или някой оттам направо в магазина, но все пак ще е хубаво да ги борим Mr. Green
А за мола да не коментирам какви суми са обявили Crazy Същото е и в мадъркеър #2gunfire

# 357
  • София

Аз говорих вчера с тях и днес нямаше да са в офиса докъм 15 ч. Сигурно затова не ти отговарят.

# 358
Пак може да имаме късмет. Алезар ще приемат поръчки от намаленията.

Аз лично ще пробвам да поръчам чрез тях.  
Намаленията в некст почват на 26.12 сутринта. Мисля, че в 11 часа наше време. 9 Uk. Но за часа не съм сигурна.
[/quo

А това, че Алезар ще приемат поръчки  са го обявили ли някъде, или си правила запитване?
А какви намаления правят в Некст, и на всичко зимно ли или как?

# 359
  • Sofia
Не се точете много на тези Некстовски намаления, всичко свършва толкова бързо, че докато го видиш, вече го няма.  Crazy
Не е всичко зимно, а определени неща и то мога да кажа, че не много, на живо в магазините им има смисъл, но онлайн трудно може човек да се дореди.
Днес си взех поръчка от Римини, пратили са ми и картичка, много мило.
Доволна съм много, снимки утре.
Бингъл, страхотни красоти!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт