От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 589
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Някой ще поръчва ли от minimode.co.uk искам само 1 халат и не ми се плаща доставка до Англия.
А от другите намалени неща няма размери.

Сега ще разгледам,колко е доставката?

# 421
Искам да ви попитам за htнешо да ми дадете съвет! PraynigИскам да поръчам тази конзола понеже доста са я намалили,но се чудя дали да изчакам да видя дали ще я намалят още(което не ми се вярва),и също така дали да я поръчам чрез посредник или да я поръчам директно до английския адрес на някоя фирма превозвач?Как мислите с кое ще е по на сметка? Rolling Eyes

http://www.amazon.co.uk/VTech-V-Smile-Motion/dp/B001UQ688Q/ref=s … 568866&sr=1-1

И аз се самоцетирам! EmbarassedНякой незнае ли нещо по въпроса? newsm78

# 422
http://www.next.co.uk/
Айде пуснаха намаленията. Пуснах поръчка към алезар, ако ни угрее, угрее.  Flutter

# 423
Valeria  Simple Smileзнам че ги имаш същите Simple SmileНо и знам че носиш 38 и затова не попитах теб PeaceЩе се радвам и на твоята стелка Hug

# 424
  • Пловдив
Valeria  Ботушките ти кой номер са, отговарят ли си? А подплатата им каква е ако изобщо имат де.  Simple Smile Аз маратонки нося 38 номер, пък от някои обувки ми стават и 37, та се чудя кой номер да си поръчам.
Да похваля Алмуз, много съм доволна от тях, поръчвала съм и с Римини и с Изили, но Алмуз съм очарована. Получих на децата играчките чрез тях, а утре чакам и още една малка поръчка с подаръци, дано да не закъса някъде "Дядо Коледа" по пътя  Mr. Green.

# 425
Дайте нещо детско намалено в Некста аз нищо не виждам newsm78

# 426
здравейте ,да попитам от pumpkin може ли директно да се пазарува или трябва посредник и какви са цените на доставката, че нещо не намерих някъде да пише, извинявам се ако не съм видяла...
благодаря ви!

Може да се плаща с Бг карти, но не доставят до Бг. Трябва да ги пратиш на адрес в Англия Peace Иначе доставката е 4,95 паунда, като от време на време правят промоции с % намаление или БД

А аз да кажа за размерите след като вчера ги премерих на дъщеря ми - дрешките абсолютно си отговарят на номерата, но каскетите нещо не съм ги улучила Rolling Eyes Размер L е 55 см обиколка, а размер М - 53 см. но това никъде не го пише и съответно са огромни на Александра Crazy

Valeria  , много красиви неща Simple Smile

# 427
Някой ще поръчва ли от minimode.co.uk искам само 1 халат и не ми се плаща доставка до Англия.
А от другите намалени неща няма размери.

Сега ще разгледам,колко е доставката?
И аз искам само едно нещо от там, от другите които харесах няма нашият номер. Ако искате да заформим "обща" поръчка към някой от посредниците?

# 428
Привет на всички.
Остана ли някоя фирма, която да приема поръчки сега по празниците или всички са преустановили работа?

# 429
Минимод приемат наши карти Peace доставката е безплатна над 35 паунда.Хайде да заформяме,както и от Пъмпкин,пък ще ги чакаме след НГ Grinning

# 430
Аз съм За Simple Smile

Да гледам и Пъмкин ли Simple Smile

# 431
Момичета, чрез кой доставчик ще правите поръчка? Харесала съм си неща, но всички са от wynsors

# 432
  • Плевен
http://www.next.co.uk/
Айде пуснаха намаленията. Пуснах поръчка към алезар, ако ни угрее, угрее.  Flutter
Аз имам мейл,че намаленията започват от Boxing day. Така,че който ще пазарува да се подготвя,че не остана Mr. Green

# 433
Stryper,давай Grinning

galle,не съм пазрувала никога от този сайт...

# 434
Stryper,давай Grinning

galle,не съм пазрувала никога от този сайт...
Добре, коя фирама да за доставка би ми препоръчала. Габко ги чакам от 3 дни да ми отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт