От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 472
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Супер за обувките, но винаги, когато прочета Изили се сещам за този цитат от сайта на Фемитрейд

Новини:

20.11.2009г.

"Феммитрейд" ЕООД прекрати посредническата си дейност поради факта, че нашият uk координатор е работил едновременно и за друга конкурентна на нас фирма в града. Извиняваме се за неудобствата на нашите клиенти.

Ако имам друг вариант, не бих се доверила на хора, които са прецакали партньора си.
По-добре Алезар. Пак са варненска фирма.

# 586
Аз също съм най-доволна от Алезар, и затова я пратих първо на Алезар, но Гери ми отговори, че не можа да ми изпълни поръчката, Римини не приемали поръчка от тоза сайт/wynsors/ и май нямах голям избор Crazy

# 587
Момичета, я вижте каква честитка получих от Изилишопинг на лични.

Поста по-нагоре беше ПЪРВИЯ ми пост за тази фирма. Ако някой намери друг - нека ми го покаже. Освен ако Изили не са свързани с емпреса.
Писна ми фирмите-посредници да се държат с нас толкова арогантно.
Нямате право да се държите с клиентите си все едно са някакви боклуци, които ви пречат.
Вие зависите от нашите поръчки и от нашето мнение.  Дори и да сте сгрешили, опитайте се да го спечелите, не да ни обиждате!

Това е цитат от лично съобщение към мен от този профил с 0 мнения http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=231035

Цитат
Скъпа ми госпожо,честита Ви Коледа.Смятаме че не е лоялно и вече интересно да сипете хули и анти реклами спрямо нас.Абсолютно  е недопустимо да правите каквито и да е коментари за бизнес отношенията между фирмите посредници,просто защото не сте във течение на нещата а и не е ваш проблем.Ако искате да разберете всъщност какво се е случило между двете  фирми,просто вдигнете телефона и ни питайте.Явно любопитство ви е доста голямо да разберете.Все пак спрете с вашите глупости вече.

Никога няма да поръчам от такива хора.

# 588
Без коментар просто...тотална липса на професионализъм, типично за доста родни фирми. Sad

# 589
  • Sofia
 ooooh!
Много из късо ни следят кой какво казал и защо го казал, Ели не се ядосвай, въпреки че аз на "Скъпа ми госпожо" верно ще им вдигна телефона да си поприказваме.  Mr. Green
Аз не мога да разбера като не могат да търпят критика защо следят темата, не само те а и други посредници са изпадали в подобна ситуация.

# 590
Нямам думи... #Cussing out

# 591
Когато търсих чрез кой да поръчам от Некст разгледах сайтовете на посредниците.
Тогава видях написаното в сайта на Фемитрейд. Говорих и с една позната от Варна и реших, че няма да поръчвам с тях.
След 1 ден видях как човек с 0 мнения препоръча Изили.
Замълчах си. То си личеше, че е самореклама.
Но сега копирах каквото прочетох. И човека си показа характера.

Чоча се ядоса на емпреса и направи конкурентна фирма. Някой няма ли да се ядоса на Изили и да им направи някой номер?

В интернет нещата трябва да се проверят. Няма да се доверя на хора, за които почти нищо не знам. Разбира се, че ще потърся максимално много информация и мнения.

# 592
Stryper, и аз мисля, че излишно се ядосваш. Не заради друго, ами за какво си тормозиш душичката-място под слънцето има за всеки, и хляб за всички посредници си има, клиентът определя при кого ще си даде парите Peace
Аз, бидейки в тотално неведение относно бизнес отношенията между фирми и посредници, поради спешна нужда, поръчах от първата фирма посредник, която беше обявила, че работи по празниците, именно Изилишопинг.
Досега не съм поръчвала от тях, но мога да кажа, че до момента са много коректни-вече 2 имейла съм получила, осведомяват ме своевременно за хода на събитията около моята поръчка, ако си получа и нещата в срок ще бъда доволна.
Може да си е мой късмет или нагласа, но аз например и с Детство мое никакъв проблем не съм имала-всичко ми беше доставено в логичен срок, в пълна наличност, нямам оплаквания от тях  Peace

# 593
Аз също съм най-доволна от Алезар, и затова я пратих първо на Алезар, но Гери ми отговори, че не можа да ми изпълни поръчката, Римини не приемали поръчка от тоза сайт/wynsors/ и май нямах голям избор Crazy
Защо не може да изпълни поръчката от www.wynsors.com newsm78 аз не съм поръчвала от този сайт, но като видях обувките от предната страница, и си харесах доста неща. Дали може да си ги платя и да ги пратя на адреса на Алезар  newsm78 Леле момичета от тази тема се зарибих по други сайтове, и почнах да изневерявам на моя любим сайт ebay  Heart Eyes 

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 22:29 от ТрендаФила КуКуригова

# 594
Здравейте на всички и весели празници.Относно малкия ни спор за Варненските фирми  със госпожата от София,бихме желали да се разбере че първо нямаме нищо общо със Емпреса,второ нашия УК. координатор беше завлечен със доста голямя сума пари от Фемитрейд Варна,трето едва ли има ме клиент на когота да не обърнем достатъчно внимание и уважение лично,работиме коректно и искаме същото отношение към нас.Относно правенето на номера и подсрекаването им е за мен доста глупаво и детско.Изписването във форума на фемитрейд за нашия координатор беше доста долно и неправдоподбно от тяхна страна.Готови сме да отговорим на всеки смислен въпрос на всеки наш клиент.Не вярва ме че това е типичния наш КЛИЕНТ.

# 595
Avgusta, не обичам да ме обиждат. А и за да ми напишат това съобщение толкова бързо след поста ми - значи се притесняват за мнението на хората, четящи в този форум.

Ако искате може да направим класация на посредниците. Ако може Таня да сложи анкета в следващата тема, както и да махне вече несъществуващите посредници.
Фемитрейд май не приема вече поръчки от английски сайтове.

# 596

Абсолютно съм съгласна с Аугуста, аз похвалих Изили защото съм доволна от тях, както други момичета са доволни от Алезар, Алмъз и т.н. Не ме засягат бизнес отношениата им с другите фирми и кои кого прецакал.
Смятам че някои форумки малко повече се набират, ако не се похвали именно техниат любим посредник, а някои друг ! Wink

[/quote]

# 597

Ако искате може да направим класация на посредниците. Ако може Таня да сложи анкета в следващата тема, както и да махне вече несъществуващите посредници.
Фемитрейд май не приема вече поръчки от английски сайтове.

Относно анкета и класацията съм-за Peace.Мислех си го преди няколко дни.Смятам,че ще е от полза и улеснение.

# 598
Много из късо ни следят кой какво казал и защо го казал, Ели не се ядосвай, въпреки че аз на "Скъпа ми госпожо" верно ще им вдигна телефона да си поприказваме.  Mr. Green
Аз не мога да разбера като не могат да търпят критика защо следят темата, не само те а и други посредници са изпадали в подобна ситуация.

Честно казано, направо ми става неудобно като чета обръщенията, които периодично се появяват тук. Изпускат си нервите с повод и без повод и се излагат.

Рейтинг на посредниците по-скоро по определени критерии, може би наистина е добра идея. Така много момичета ще си спестят ровенето назад из темата.

# 599
Мили ми, Деян и Chichiza....
Деян, пред думи, започващи с Е не се пише със, а с.

Почти 95% съм сигурна, че Chichiza  е точно този координатор на Изили, за който коментираме.

След последното й мнение от 16 август, има 3 мнения, в които хвали Изилишопинг за периода 26-28 декември.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=205708;sa=showPosts

Ползвайте ги. Аз лично се чувствам много обидена, заради думите, които ми написаха на лични.

Деян, ще декларирате ли поне 5 лева от печалбата си като посредник?

Я вижте темите на Деян:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=231035;sa=showPosts

Досега съм ползвала Изили като посредник и съм доволна, бързи са и имат безплатна доставка до UK адреса им

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 23:14 от Stryper

Общи условия

Активация на акаунт