От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 501
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Честита нова година на всички! Повече успешни продажби през тази година!
Мислих си тея дни за Еконт, някой поръчвал ли е или помни ли какви бяха условията че не помня?

# 721
  • Варна
Момичета, търся шушлеково елече с качулка за малкия, размер 12-18м или 18-24
Виждали ли сте някъде, преди НГ имаше едно тъмносиньо елече със зелен кант в МиС, сега вече го няма, то какво ли и има там де, много поопразнен ми се видя сайта....
Разгледах повечето детски сайтове,но никъде не видях, държа да е с качулка...

# 722
Хайде момичета,кажете как мога да поръчам от сайта на адидас Praynig някои прави ли обща поръчка от там?

# 723
Да питам цените в английските сайтова по Коледа или след Нова Година са по ниски
Благодаря Ви Praynig

през януари може да има допълнителни намаления, но пък най-хубавите стоки се разпродават още след коледа.

# 724
Аз лично не съм успявала да поръчам от сайта на адидас. Мисля, че е само с посредник. Много сложен ми се стори самия сайт. А и това, което исках от него, го намерих в други сайтове на доста по-ниски цени.

# 725
Честита нова година на всички!
Пожелавам ви вие и вашите семейства да сте най-вече здрави!Всичко останало е постижимо
Hug

# 726
Честита Нова година на всички!  Hug

Хайде момичета,кажете как мога да поръчам от сайта на адидас Praynig някои прави ли обща поръчка от там?

Миналата година поръчах оттам чрез Алмуз, по време на намаленията. Не знам дали може да се поръчва без посредник.

# 727
Погледнахте ли новата посредническа услуга на Гив транспорт?
Ужасно добре ми звучи, ще се възползвам още тези дни със сигурност, сега си преценям на кое да дам приоритет, че много неща съм си заплюла.

# 728
Ужасно добре ми звучи, ще се възползвам още тези дни със сигурност, сега си преценям на кое да дам приоритет, че много неща съм си заплюла.

Мерси за инфото, Ина Hug Не го бях видяла, с удоволствие ще поръчам и аз мисля, че условията са добри.

А на Чоча - успех в посредническата дейност  bouquet

# 729
За много години, момичета.

Отивам да чета и аз новите условия на Гив, стана ми интересно Laughing
А някои чувал ли е Габко? Два пъти им пиша и не ми отговарят изобщо?

# 730
За много години, момичета.

Отивам да чета и аз новите условия на Гив, стана ми интересно Laughing
А някои чувал ли е Габко? Два пъти им пиша и не ми отговарят изобщо?

За много години! Simple Smile

По-назад някоя мама беше писала че габко щели да бъдат в Англия по празниците.

# 731

Мерси за инфото, Ина Hug Не го бях видяла, с удоволствие ще поръчам и аз мисля, че условията са добри.

А на Чоча - успех в посредническата дейност  bouquet

А чрез Гив Транспорт може ли да се плаща или само доставят пратките,платени от клиентите.За сайта на некст питам.
И още нещо да питам.Аз ли грешно разбирам или трудно схващам,но всеки самостоятелно ли си прави поръчки и за разни дребни нещица си плаща доставката?
Какви са тия 5 пакета по 2,5 паунда ,10 пакети по 2 паудна ....?Ако си поръчам от един сайт три блузи и трите като отделни пратки ли ще ми ги броят? Извинявам се за групавите въпроси,но все още си избирам посредник.

# 732
  • Sofia
Здравейте и за много години!Аз още релаксирам,но гледам  английския ни офис не  почива Wink
Пепа,ако имаш въпроси мини на лични Peace
Да,вече обслужваме Некст
Ако си поръчваш чрез нас от различни сайтове не са различни поръчки,а една
Мери се на кг като пристигне в София пратката
Това,което гледаш е за транспорта,когато вие си поръчвате и плащате,а не за посредничеството
В следващите 2-3 дни ще допъ лваме още инфо на сайта,което ще бъде отговор на вашите въпроси,за да е по-пълно и разбрано
Успешно пазаруване на всички тази година!

# 733
Гъбко на кой адрес се преместиха??? Някой може ли да ми каже?

# 734
Аз лично не съм успявала да поръчам от сайта на адидас. Мисля, че е само с посредник. Много сложен ми се стори самия сайт. А и това, което исках от него, го намерих в други сайтове на доста по-ниски цени.

Аз поръчвах чрез приятелка,която живее в Англия,но сега немога Rolling Eyes Харесах това  http://shop.adidas.co.uk/product/GR108/P08583/Training/Down-Vest/detail.jsf
ami tuk e tri puti po skupo ooooh! nqkoi sreshtal li e takova ili podobno iz drugi saitove?

Общи условия

Активация на акаунт