От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 659
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
С коя фирма мога да поръчам от Аргос?Питах Алезар,но ми отказаха за сега не приемали поръчкиа на Римини вчера им писах дали ще  ми приемат от Аргос поръчка и колко е доставката до UK адреса но още не са ми отговорили! Rolling EyesНякой може ли да м епосъветва? Praynig

# 76
  • Sofia
Питай ги на ред, те повечето запразниха вече.
Римини тази седмица и те приключиха с поръчките за тази година.

# 77
  • Sofia
С коя фирма мога да поръчам от Аргос?Питах Алезар,но ми отказаха за сега не приемали поръчкиа на Римини вчера им писах дали ще  ми приемат от Аргос поръчка и колко е доставката до UK адреса но още не са ми отговорили! Rolling EyesНякой може ли да м епосъветва? Praynig
аз мога да ти поръчам само,че няма да дойде до Коледа почти сигурно е

# 78
# 79
  • София
 Не ме линчувайте - моля Blush Колко е доставката от  M&MDirect от 4,30 до 13,60 според килограмите или негледам където трябва Blush

# 80
Поръчах тези ботушки от некст, но са малки. Къде да пусна обява за да ги продам??? Преди нали имаше тема за неуспешните покупки???
http://www.next.co.uk/shopping/girls/hatsscarvesgloves/18/3?extr … 3b%26nbsp%3bBoots

Кой номер са ботушките?
И пак да питам от http://www.wynsors.com/ приемат ли БГ карти ,за да поръчам направо на УК адрес ?

wynsors, не приемат БГ карти .Направих поръчка платих,но на 2рия ден ми върнаха парите и отказаха поръчката.

# 81
Благодаря ви!Благодаря и на теб Chocha,но ми трябват за Коледа! Cry

# 82
Whistling Теско ми отказаха поръчката
гадняри

# 83
С коя фирма мога да поръчам от Аргос?Питах Алезар,но ми отказаха за сега не приемали поръчкиа на Римини вчера им писах дали ще  ми приемат от Аргос поръчка и колко е доставката до UK адреса но още не са ми отговорили! Rolling EyesНякой може ли да м епосъветва? Praynig
http://www.easilyshopping.1gb.bg/
Няма да почиват Peace

# 84
Здравейте,момичета!Извинявам се,че въпросът ми не е свързан с темата,но ви моля да ми отговорите,тъй като съм сигурна,че сте напълно компетентни.Бих искала и аз да поръчам някои неща,но първо трябва да си извадя карта.Та въпросът ми към вас е каква да бъде тя-Visa или MasterCard?!Искам карта,която да използвам само и единствено при такива пазарувания от интернет.Да бъде празна и когато реша да купя нещо,да внеса нужната сума и следващия път,пак така.Нали е възможно това?Надявам се,че сте разбрали въпроса ми!Бихте ли ми казали също така и каква комисионна удържа банката?Има ли и нещо друго свързано с тези карти,което трябва да знам?Благодаря предварително!

P.S.Този вид карти тук ги водят предплатени.Искрено се надявам да може да се пазарува с такъв тип карта в интернет.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 05:37 от Golden Queen

# 85
Здравейте,момичета!Извинявам се,че въпросът ми не е свързан с темата,но ви моля да ми отговорите,тъй като съм сигурна,че сте напълно компетентни.Бих искала и аз да поръчам някои неща,но първо трябва да си извадя карта.Та въпросът ми към вас е каква да бъде тя-Visa или MasterCard?!Искам карта,която да използвам само и единствено при такива пазарувания от интернет.Да бъде празна и когато реша да купя нещо,да внеса нужната сума и следващия път,пак така.Нали е възможно това?Надявам се,че сте разбрали въпроса ми!Бихте ли ми казали също така и каква комисионна удържа банката?Има ли и нещо друго свързано с тези карти,което трябва да знам?Благодаря предварително!

P.S.Този вид карти тук ги водят предплатени.Искрено се надявам да може да се пазарува с такъв тип карта в интернет.

Аз също се чудих и от това, което изчетох си направих извода и си извадих Виза на ЦКБ. Засега само в два сайта съм я използвала и няма проблеми. Новак съм в Интернет пазаруването, затова ако греша ме поправете.

# 86
Искам да си взема обувки за проледта. В Кларкса дали няма скед  коледа да пуснат по големи намаления?  bouquet

# 87
  • Sofia
Whistling Теско ми отказаха поръчката
гадняри

казах ти,че е почти сигурно Peace

# 88
e, хубаво де, какъв им е зора ся, бива ли
майка се влюби в едно палтенце там, голям зор дава да й го поръчам  Tired

# 89
  • София
Golden Queen , aз имам две Визи - на КТБ и ПИБ. И двете са дебитни, тоест внасям, когато искам. На КТБ има минимум 10 евро, които не можеш да харчиш, на ПИБ няма такъв. Виж, за комисионни не знам нищо, но едва ли е нещо усетно, щом не съм разбрала досега.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт