От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 610
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Home is where the heart is...
Намалението в некст ще започне на Boxing day - това 25 или 26-ти е?
Някой да знае кой от посредниците ще приема поръчки?

Тази година пише, че е на 26-ти (събота). На сайта на Гив Транспорт пише, че няма да почиват за празниците и че ще приемат пратки, но може би ще е най-добре да попиташ за поръчка. Тук ще използвам случая да ги похваля за перфектната комуникация.  Peace

# 166
Казаха, че ще почнат с посредническата дейност след 1 януари. А намаленията в Некст са преди това. Иначе и аз ги харесвам и ги ползвам.

# 167

Тази година пише, че е на 26-ти (събота). На сайта на Гив Транспорт пише, че няма да почиват за празниците и че ще приемат пратки, но може би ще е най-добре да попиташ за поръчка. Тук ще използвам случая да ги похваля за перфектната комуникация.  Peace

Това каде го пише.

# 168
Някой опитвал ли е да поръча с БГ карта oт Еsprit?

# 169
Някой опитвал ли е да поръча с БГ карта oт Еsprit?

Опитах. Наскоро. Предположих, че като центаралата им не е в UK, ще са по-либерални по отношение на картите и билинг адреса. Не стана. Опитах всички магии, които знам.

# 170
Stryper,
Boxing day  е на 26.12.
Брой ме за Некст моля Praynig

# 171

Това каде го пише.

Цитат от сайта:

Курса тръгва на 17 Декември 2009.

Следващия курс се очаква след Нова Година.

Точната дата ще бъде допълнително уточнена.

Фирмата няма да почива за коледните и новогодишни
празници и пратки ще се приемат по всяко време.

# 172
изили ми писаха , че имат курс на 17.12 и на 20.12 но поръчките се  бавят доста , а след това има курс на 06.01

# 173
изили ми писаха , че имат курс на 17.12 и на 20.12 но поръчките се  бавят доста , а след това има курс на 06.01

Може би нямаш предвид Гив Транспорт.

# 174
  • Варна
В процентно съотношение какво ще е намалението от Некст?

# 175
и аз да похваля Алезар, ето какво получих http://bochko.snimka.bg/other/novi-drehi.439352.16431509 - от тук до края. Изключително съм доволна от комуникацията и бързината на изпълнението на поръчката   bouquet

# 176
изили ми писаха , че имат курс на 17.12 и на 20.12 но поръчките се  бавят доста , а след това има курс на 06.01

Може би нямаш предвид Гив Транспорт.

не има в предвид Easilyshopping пак казвам за пръв път поръчвам и ползвах тях и съм много доволна

# 177
Извинявайте. Прочетох нещо съвсем различно и затова зададох странен въпрос.

# 178
Има намаление на дрехи в Мадъркеър - намирам и добри попадения.

# 179
  • В мечтите
Здравейте! Искам да помоля за съвет - може ли някой да ми каже от кой сайт и с кой доставчик е най-добре да се поръча
бебешка количка? Някой поръчвал ли си е - ако може да сподели Praynig Благодаря  bouquet
мойта си я поръчах през Алмуз

Общи условия

Активация на акаунт