От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 610
  • 743
  •   1
Отговори
# 375

Благодаря ти , но ще изчакам и други мнения  bouquet

Така е  - приемат нашите карти. Даже за билинг адрес си пишеш българския.

# 376
  • София
майчета, имам въпрос относно цените на Емпреса. Цитирам от сайта им:
Всички пратки се таксуват по 1.1 паунд на кг ,за пратки под 50кг цената е 1.3 пауда на кг.Взимането на пратки от адрес се таксува по 0.20паунда на кг минималната такса за идване на адрес е 10 паунда.Възможноста до точен адрес е по споразумение.Пратките от "Еbay" и магазините в Лондон се таксуват на 1.5 £.

правилно ли разбирам, че за дребосъчни пратки (примерно от Ибей или Амазон), най-вероятно до 1кг, биха ме таксували 1.5 лири на пакет? или все пак 1.3 лири на кг? Иначе аз си плащам с карта и пр., те получават на техния адрес и го докарват до София, където си плащам дължимото за транспорта?

предварително ви благодаря   bouquet
пожелавам на всички да си получат очакваните пратки навреме и ви желая весели празници!  Hug
Toва, което ти пазаруваш и пращаш на техен адрес се таксува 1.5 паунда.  Peace

# 377
Свещичке, 1.5 лири на пакет нали, не на кг?  Hug Благодаря ти за включването  Grinning

# 378
Има ли друг като мен, дето да е писал на Гери от Алезар преди два дни и още да не е получил отговор? Предполагам поръчката ми не е тръгнала с последния курс, за да не получа сметката, но ако някой има отговор за поръчка, която не е била изпратена с последния крс, ще се радвам да сподели.

# 379
  • София
Свещичке, 1.5 лири на пакет нали, не на кг?  Hug Благодаря ти за включването  Grinning
На кг.  Peace Претеглят всичко заедно получено до момента и таксуват 1.5 паунда на кг. Ако имаш един пакет под 1 кг, таксува се като 1 кг.

# 380
много ти благодаря  Flutter

# 381
  • София
Включвам се, за да БЛАГОДАРЯ още веднъж на Бингъл за жеста  Hug  Hug
Аз чакам последната си поръчка за тази година от Риминикидс.
Опаковахте ли вече подаръците  Wink

# 382
Не мога да ви догоня Crazy
Бингълче големи красотища-със здраве да се носят! Hug

# 383
Трябват ми дебели пуловери и жилетки за момче на 8 год.
От адамс взех една страхотна жилетка за Ема. Искам такава и за братята й.
Някой да е виждал? Да стават за студове като в момента.

Наистина в Адамс са доста фини момчешките пуловерчета.
Последно получих по-дебели от Pumpkin patch, погледни там.
Ето малко снимки от Адамс и Pumpkin

Благодарности на chocha  Hug

# 384
Някой може ли да ми каже кога почват разпродажбите в английските сайтове оринтировъчно.

# 385
  • Варна
Момичета вижте това
http://onlineshoppinguk.econt.com/

Как ви се струват цените?

# 386
Нещо не им е ясно написана тарифата на тези от Еконт. Колко би струвала доставката на пакет, примерно 1кг, ако аз си го плащам, а само ползвам адреса им в Лондон и ми го докарат до техен офис (все едно офис-офис) - на мен калкулаторът им ми даде цена 37 лв за 1кг колет!  Shocked Не вярвам това да е цената, но никъде не намерих друга  newsm78

# 387
Нещо не им е ясно написана тарифата на тези от Еконт. Колко би струвала доставката на пакет, примерно 1кг, ако аз си го плащам, а само ползвам адреса им в Лондон и ми го докарат до техен офис (все едно офис-офис) - на мен калкулаторът им ми даде цена 37 лв за 1кг колет!  Shocked Не вярвам това да е цената, но никъде не намерих друга  newsm78

Колет до 1 кг   31,25 лв. (цените са без ДДС)

# 388
Танче, благодаря  Hug , и на Еконт им благодаря  Mr. Green , но "не, благодаря!"

# 389
  • Варна
А кой сайта на pumpkin че нещо не мога да го изнамеря? И какви ли не вариации пробвам ама  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт