От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 583
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • France-Bulgaria
www.clothingattesco.com
Приемат ли Бг карти? newsm78
До сега само чрез посредници съм поръчвала от там,но ми се ще да опитам и с Бг карта...

# 451
момичета последно коя фирма ще приема от намаленията на некст и от 26  ли ще може да се поръчва от тях .благодаря

# 452
момичета последно коя фирма ще приема от намаленията на некст и от 26  ли ще може да се поръчва от тях .благодаря
Вчера питах Алезар и ми отговориха, че ще приемат поръчки.

# 453
мерси за отг.много моля ако някой има панталон ,анцунг или дънги за 14 год.на некст да ми даде размера от чатала до доло

# 454
някой да има такъв анцунг или панталон за 14 год.да даде размер http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/65/7?extra=sch&a … 26nbsp%3bTrousers

# 455
Адамс имат ли доставка до Бг?И ако не към кой поръчвате?
Благодаря предварително Hug

# 456
Весели празници на всички!  bouquet

# 457
http://www.argos.co.uk/ имат ли доставка до България, колко е, ако има?

# 458
Някой да има новини за Алезар  newsm78 Дали снощи им е пристигнал буса  newsm78

Предполагам са се обадили на повечето хора, но да пиша за всеки случай. Бусът е претърпял лек инцидент и се е наложило да прехвърлят товара в друг. Очакват на 25 да бъде в България.

# 459
Адамс имат ли доставка до Бг?И ако не към кой поръчвате?
Благодаря предварително Hug
Нямат, но приемат БГ карти. Или поръчваш сама на англ.адрес или ползваш посредник.

# 460
Кажете някой сайт за намалена електроника или нещо от рода  Praynig. Търся си по-евтино Нинтендо Уии или ДС.

# 461
Кажете някой сайт за намалена електроника или нещо от рода  Praynig. Търся си по-евтино Нинтендо Уии или ДС.

Виж в амазон.

# 462
Кажете някой сайт за намалена електроника или нещо от рода  Praynig. Търся си по-евтино Нинтендо Уии или ДС.

Виж китайските сайтове. Имаше Нинтендо DS за около 50 лири.

Весела Коледа с много щастливи и радостни моменти за всички!

# 463
  • Home is where the heart is...
Весело изкарване на празника и от мен, много усмивки и щастливи мигове.   bouquet

# 464
  • София
Момичета, започна намалението и в Адамс.

Общи условия

Активация на акаунт