От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 581
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Весела Коледа и от мен!!!
Много здраве, любов и повече усмивки на лицата ви!!! И винаги пълни карти за пазаруване Laughing

И аз сега гледам точно сайтовете на Минимод и Адамс Simple Smile

# 466
Ако някой ще пуска поръчка към Адамс и желае да се кооперира  Wink Аз имам 2 -3 неща. Моля пишете ми на лични.

# 467
Весека Коледа - щастие, любов и късмет нека следват те навред и виетлемската звезда нека те засипе с чудеса, с радост, здраве и пари, нека Господ те дари

# 468
Някой чака ли нещо от Easilyshoping тези дни? Че направо ми омръзна да им пиша всеки ден и да ми казват - утре, утре ...
Честито Рождество Христово!!!

# 469
пуснах поръчка от некс с алазер  да видим какво ще е налично до кога е намалението някой знае ли и кога ще заредят с нови неща

# 470
  • София
Искам да си купя нещо сама и да го пратя на англ. адрес. Освен Габко има ли други, които предлагат такава услуга и как таксуват - дали е само за кг ?

# 471
  • София
Аз ползвам Емпреса - таксува на кг. По празниците и Гив транспорт работят, те таксуват на пратка, на тях пратих едни маратонки от ибей, че ми е важно да знам дали са пристигнали, а на сайта може да се види. Избираш какво ти е по-удобно.

# 472
  • София
Аз ползвам Емпреса - таксува на кг. По празниците и Гив транспорт работят, те таксуват на пратка, на тях пратих едни маратонки от ибей, че ми е важно да знам дали са пристигнали, а на сайта може да се види. Избираш какво ти е по-удобно.

Не видях в сайтовете си да са дали английски адрес  newsm78 На мен идеята ми е да го пратя до тях и те да ми го доставят до Бг и ме интересува дали взимат друга комисионна освен за кг?

# 473
  • София
http://empresa.forumi-bg.com/vt3.html
Тук има подробна информация. Никаква комисионна освен цената на кг няма, но прочети внимателно в техния форум какво и как.

# 474
  • София
sVeshti4ka  разбрах   bouquet 

# 475
  Hug    Честита Коледа! Здраве, щастие, любов и мноооооооого успешни покупки!    Hug

# 476
  • София
Момичета, пазарували от Адамс, нали всичките неща си ги опаковат заедно в едно колетче?

# 477
Момичета, пазарували от Адамс, нали всичките неща си ги опаковат заедно в едно колетче?

поне досега да.

При Гив транспорт таксуват всички пакетчета от 1 поръчка заедно - казват ти общото тегло.

Минимума от 3 лири е за 1 поръчка. После е по 1 лира на кг

# 478
  • София
Много ти благодаря! За първи път поръчах сега. Много хубави нещица има.

# 479

поне досега да.

При Гив транспорт таксуват всички пакетчета от 1 поръчка заедно - казват ти общото тегло.

Минимума от 3 лири е за 1 поръчка. После е по 1 лира на кг
При Гив до колкото разбирам се таксуват по отделно пакетчетата само от Е-bay.

Общи условия

Активация на акаунт