От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 577
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Здраейте!За първи път ще правя поръчка с посредни и не откривам ноемера на артикула http://www.amazon.co.uk/NESCAF%C3%89-Krups-KP210240-Machine-Pres … 752235&sr=1-3   ,също ще съм благодарна ако сте видели някъде на по-ниска цена тази машина,(цвят ивори).Смятам с Алезар да поръчам.

# 481
Иска ли някой нещо от намалението в Адамс пускам поръчка тази вечер

# 482
Честита Коледа!Здраве,щастие,любов,пълни карти и успешни покупки на всички!
Деси аз може да се включа,ще пиша на лични Peace
Искам да питам дрешките на Адамс отговарят ли си ?И по ръст или години да се ориентирам?
Много благодаря Hug

# 483

При Гив до колкото разбирам се таксуват по отделно пакетчетата само от Е-bay.

И от онлайн магазин да поръчаш пак имаш минимум от 3 лири. Таксува се отделната поръчка.

Дрехите на Адамс си отговарят. Може би са малко по-големи. Ема носи 9-12 месеце сега, а е на 1,3 год.
Макси носи 7 год, а е на 8.

Намалението в некст започва утре в 10 сутринта наше време.
Поне така го разбирам аз а и това пише на сайта.
Някой от София ще поръчва ли с Алезар? Ако иска да се комбинираме.

# 484
  • София
Ще разгледам сега какво има, ама нали казвате, че бързо свършват?

# 485
Здравейте,искам да похваля Алезар.Днес си получих третата поръчка чрез тях.
Много са бързи и комуникацията е отлична.На "опашката" се засякохме с две момичета ,бързо да си признаят кои са Laughing
Нещата са само от адамс и са чудесни,за тези цени.
Искам да благодаря и на ivasl  bouquetБеше много мила и отзивчива,и ми съдейства за поръчката ми от The Win,която получих във Вторник.

# 486
  Здравейте!Желая ви Весела Коледа!!!Много здраве,щастие и любов!Все така да си пазаруваме заедно от страхотните английски сайтове!
  На мен нещо сайта на Некст не ми го отваря,защо ли???

# 487
Вече отваря НЕКСТ- обновяваха го.Виж сега .За нас няма нищо интересно.Всичко е с малки размери  Sad

# 488
Честита Коледа,момичета!

Адамс много си ги уважавам още от миналата зима,напоследък по-малко нещица си харесвам от там,но винаги задължително по нещо Grinning
Всичко живо пусна намаления и разпродажби,разбира се липсват много номера Crazy
Приятни покупки на всички Hug

# 489
Честита Коледа момичета! Много здраве, щастие и много нови покупки! Ето един малък поздрав:

http://www.youtube.com/watch_popup?v=jB5-HeGkAQs#t=17

Онзи ден ми пристигна  поръчката от Аргос и от Пъмпкин, много съм доволна. Утре ще кача снимки.

# 490
От Адамс пуснах утре мисля и от Маталан да пусна ако има желаещи на лс или скайп santa2

# 491
Здраейте!За първи път ще правя поръчка с посредни и не откривам ноемера на артикула http://www.amazon.co.uk/NESCAF%C3%89-Krups-KP210240-Machine-Pres … 752235&sr=1-3   ,също ще съм благодарна ако сте видели някъде на по-ниска цена тази машина,(цвят ивори).Смятам с Алезар да поръчам.
Мисля,че в Аргос я имаше на по-ниска цена Peace
Весела Коледа!Бъдете здрави и винаги усмихнати Hug

# 492
Момичета, бихте ли ми казали колко е доставката до Б-г от МandDirect , че аз нещо не можах да го намеря в сайта. Благодаря предварително   bouquet

# 493
  • София
Честита Коледа!
Някой може ли да каже от Pumpkin Pach за 3-4 г. 3 ли се поръчва или 4 newsm78 Как вървят - уолемени или?
Не намирам и колко е доставката до Англия Embarassed
От Некст нищо не харесах.

# 494
  • София
Нищо не си харесах и аз от Некст, ни за мен, ни за децата. И слава богу де.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт