От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 23

• 48 543
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
защо не ми се отварят артикулите  newsm78

# 496
  • Home is where the heart is...
Аз отворих Некст да видя какво става и пише това: We are sorry that due to our sale, we are experiencing an extremely high level of demand.
You are currently in a queue and will be connected to our sale site in approximately 8 minutes.

Чакам си реда на опашката, явно интереса е голям.  Joy

# 497
Честито Рождество!

Някой може ли да каже от Pumpkin Pach за 3-4 г. 3 ли се поръчва или 4 newsm78 Как вървят - уолемени или?
Не намирам и колко е доставката до Англия Embarassed

Според мен момчешките дрехи на Pumpkin са малко уголемени.
Ако няма промоция, мисля, че доставката е 4.95 до англ. адрес.

И да попитам M&MDirect след потвърдителния мейл, ще изпратят ли друг при изпращане не поръчката?

# 498
Някой може ли да каже от Pumpkin Pach за 3-4 г. 3 ли се поръчва или 4 newsm78 Как вървят - уолемени или?
Не намирам и колко е доставката до Англия Embarassed

От Пъмкин според мен дрехите си отговарят за възрастта Peace НА дъщеря ми, която е на 4г.4м. й поръчах рокля и палтенце за 5 г. и са й леко големи, т.е на пролет и въобще догодина ще са й точни. Сега отново й поръчах дрехи за 5г. Александра е в нормата за кг и височина, така че ако поръчваш пролетни дрешки и детето е на 3 г. можеш да вземеш за 4г.

Дано и Бингъл се включи, че дъщеря й е на 3г,6 м. и може да те ориентира по-добре за тази възраст

Иначе доставката е 4,95 паунда

И аз не мога да отворя сайта на Некст

писали сме заедно с west_end Simple Smile

# 499
имам един въпрос, след колко време след изпращане на e-mail с поръчка до Alezar пристига потвърдителен e-mail за цената за доставка и направаната от тях поръчка.

# 500
Весели празници на всички!  Heart Eyes И другата година още по-успешни покупки!   bouquet

На мен утре ще ми дойдат нещата от Easilyshopping (заявката ми беше пусната на 13.12.2009).
Питаха ме дали да ми я пуснат днес и утре да е при мен, но +10 лв за куриер по празниците, или 1 ден по-късно, без оскъпяване ... ама пустото търпение, дето липсва ...  Rolling Eyes Ще пусна снимки!  Peace[
]

# 501
Весела Коледа на всички и от мен! Много здраве, радост и пълни карти с парички за след новогодишните намаления  Mr. Green

В сайта на Некст голяма навалица, чакам и аз ред да влезна за да видя какво толкова има  Joy

# 502
Алезар приемат ли сега поръчки от некст?  bouquet

# 503
а сега знаете ли кои от посредниците работят?  ooooh!
а в Некст наистина намаленията са им над 50% - това в БГ никога не може да се случи  Tired

# 504
  • Варна
peace:
а сега знаете ли кои от посредниците работят?  ooooh!
а в Некст наистина намаленията са им над 50% - това в БГ никога не може да се случи  Tired
Алезар работят

# 505
Намерих я. И аз гледам некст. Но много неща са свършили от последната колекция.

# 506
Ох, изобщо значи няма да влизам да гледам Некст, че ще ме е яд направо. Laughing

Момичета, имате ли представа последния бус на Габко дали е пристигнал в БГ?

# 507
Сайтът на некст е ужасно бавен. Почти нищо не е останало. В раздела 1.5-2 години имаше 2 или 3 страници! А там винаги е имало много хубави неща.

Една позната е звъняла на Габко да пита за пратката си - казали са й, че ще е след Нова Година.

Днес може да им напиша имейл.

# 508
а сега знаете ли кои от посредниците работят?  ooooh!
Easilyshopping

# 509
аз си поръчах няколко неща от некст чрез алезар гери ми писа че ги е поръчала но ще дойдат с 3 различни срока единия е 10 дни другия 1-2 седмици но,не било гаранция дали всичко ще дойде някой да знае до кога е намалението и от кога ще има нови неща в некст

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 16:05 от divya.

Общи условия

Активация на акаунт