Честит рожден ден на Мирела! Нека е здрава, весела и обичана!

На техните мами пожелавам също здраве и да се наслаждават от сърце на дечицата си!
! Не че е за чудене, де... Целувки и от мен!

)

.
. Дано не пропусна някого.
. А на глупостите на някои хора, въобще не се връзвай. Дано само да успеете да намерите шишето.
. Всички се забавляваха много, накрая почти никой не искаше да си тръгне, но пресрочихме времето и дори посрещнахме следващият рожденник 
Моята БИВША свекърва беше същата,огромно гевезе със стари разбирания,които все искаше да наложи,но аз не се давах!!!
Старост-не радост казали хората!!!

) вкъщи стана абсолютно мазало и с тези темпове на разпиляване и прахосмучене, накрая ще останем без лунен пясък....всъщност едно от предложенията ми за подарък за РД на малката беше това, но не предполагах, че е е за еднократна употреба едва ли не и то само навън на двора през лятото.... 
Уви, с нашата огромна група от 15-20 деца и 30-40 възрастни тужасно трудно намираме клуб, който може да побере възрастните... И обикновено това е водещото при избора, а не качеството 
Разгеле, видах корема (на една от снимките си в профил) ивече вярвам, че си бременна 

,големи си стават децата,не е шега.Елла вече ми е такава компания,на всякъде мога да я заведа и да си говорим за много неща,пълни ми душата това дете.Вчера имаше тържество в у-ще и пя във хор на сцената няколко песни,аз се просълзих разбира се защото това и е 1вото изпълнение сама и то на сцена ,тя се справи прекрасно и беше много щастлива,а пък като ни видя в публиката така грейна ,просто видях такова щастие в лицето и ...как да не се просълзи човек....въпреки че мисля че бях единствената просълзена