ДЕКЕМВРИЙЧЕТА добрички гушкат братчета или сестрички!

• 71 265
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Вики,Честито мила! Hug  bouquet Heart Eyes
Ще те чакаме с нетърпение да разкажеш подробностите!
Hug

# 361
Вики честита малка принцеса Клоуи много здраве, късмет и щастливо детство

страхотно име сте избрали, и аз чакам включване с разказ и реакциите на кака Елла , тати Дан и бабата

# 362
ВИКИ, ЧЕСТИТО МАЛКО СЪКРОВИЩЕ! МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!
Много се радвам за прекрасната новина!

# 363
Вики, честита прелест!

Бъдете щастливи заедно!

# 364
Вики, честита ви девойка! Нека расте здрава, усмихната и щастлива малката Клоуи!

# 365
Викииии,честита принчипеса Клоуи!
Бързо възстановяване ти желая, а на малката красавица-много здраве и усмивки!

# 366
А Данидо що се трае като партизанин на разпит и не се хвали подобаващо?
Айде, лейди, лека, доходна и безаварийна и мноооого угаждане от рода и деца   bouquet
Доволна съм, щафетата е предадена както трябва - три родиха, три бременни. Важното е приемственост да има. Правда, Тане, Мама Мая, Габи, Къдрокоса и Веси да се готвят (2Х3), после почваме да потретяме, само Мимис ще почива до почетвъртяването  Joy

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 19:17 от pachikrak

# 367
Пачи, благодаря за поздравлението  Heart Eyes Hug Не съм се хвалила, защото на първите два прегледа нищо не видях на видеозона (аз съм си Тома-неверни - не видя ли точка, която да мига, не вярвам), въпреки, че на втория ми честитиха и ми казаха, че всичко с бебето е ок и си отговаря на възрастта (това беше на 02.02.). Вчера се прибрахме в Шумен при бабите и реших да посетя и любимата си гинеколожка, при която за пръв път видяхме Сиси. Тя много трудно откри бебето и каза че образувало плацента пред себе си и за това се вижда трудно. То ту се скриваше, ту се показваше на на екрана. Увери ме, че е живо и се виждаше, че се движи. Но ми каза, че според нея не отговаря на седмицата, в която съм, а е по-малко, т.е. в 7-ма седмица. Като добави и че подобна плацента трябвало да се наблюдава вече ми дойде в повече. Иначе мислех да ви кажа, вчера след прегледа, но като ме "зарадваха" така и не ми се говореше. Като капак така се изнервих на нашите, че без да искам си излях гнева на детето, от което вече тотално ми се скапа настроението и почти не спах през ноща от тревоги и угризения. После се постегнах и като мантра си заповтарях, че нещата ще се оправят с бебето и всичко ще е наред. Днес съм малко по-спокойна и се старя с цялото си същество да мисля само хубави неща. Това е. Peace

# 368
Flash Dance   дано всичко е наред с бебчето ,ти не се притеснявай и се опитай да си по спокойна , знаеш че имаш подкрепата ни  Hug

# 369
Честит Свети Валентин! Много и винаги да сте обичани и обичащи! Heart Eyes

Зечи, да ви е жив и здрав именника!  bouquet (отново Laughing..ама до догодина, сигурно пак ще забравя Blush)

Flash Dance -срахотна новина! Стискам ти палци за една лека и безпроблемна бременност! Hug

# 370
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит Св. Валентин! Честит Трифон Зарезан Wink Аз съм пияна, ма не от любоф....щол любофта далеч. Пих хубаво вино в добра компания Wink  Виновните да се разкрият!

Вики, да ти е жива и здрава маката принцеса!

Дани, ха дано да ни се похвалиш с отпуснато сърце! Не знам как ще намериш баланса у себе си, но се опитай! Късмет!  bouquet

# 371
мерси девойки,страхотни сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ние се гледаме и се обичаме в къщи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,всички сме влюбени в малкото човече и ще го задушим от целувки-тези дни ще правя фотосесия и ще ви пусна фотоси...и за раждането ще пиша,не съм забравила.

Елла е страхотна с бебка,целува я ,помага ми иска да я храни и гуши,ревност не усещам но от време на време ме пита дали я обичам много,та по цял ден повтарям колко много я обичам,много внимание и давам както и всички в къщи  и тя е щастлива.Днес къпахме бебка заедно,дадох и да я храни също ,с мое съдействие разбира се  Crazy.Тя днес повтори поне 8 пъти "мамо много харесвам бебка" Heart Eyes и после следва "може ли да я цункам" Laughing ,после и на мен ми казва "цункай я и ти мамо"....ей такива. Simple Smile
Дан е щастлив татко и много се грижи  за нас,помага със всичко,прекрасен баща и съпруг...нямам думи за него. Heart Eyes

дани...миличка много се радвам за теб,стискам палци всичко да е наред,ще следя постовете ти ,моля те споделяй

# 372
Благодаря ви много и от сърце, милички!  Heart Eyes Heart Eyes Ще споделям ако имам новини и с цялото си сърце се надявам те да са само най-добрите! Praynig
Вики - добре завърнали се! Чудесно е това щастие, което описваш! Дай боже всекиму! Heart Eyes Hug С нетърпение чакам снимките на щастливото семейство!  Hug
Зечи - честит ти именник! Да те радва и много да ви слуша! Hug
МТВ - и на вас честит именник! Да е здрав, усмихнат и щастлив батко!  Hug
Честит Свети Валентин на всички! И честит Трифон Зарезан на всички!  bouquet

# 373
Зеч, честит празник във вашата къща, много да нацелуваш именника    bouquet

Дами, честити празници, аз отивам да пързалям децата с шейни и да пия вино. Любовта ми е далечна - Милен е с нещо като подагра и съм му зла, щото само лежи и нищо не върши  Crossing Arms

# 374
МТВ, много съм зле, и на теб честит ти именник! Здраве, здраве и любов   bouquet (на 1-ви съвсем умишлено не ти честитих, за да ти честитя днес. Днес сутринта като пишех, си помислих - на МТВ честитих вече, само Вальо е днес  ooooh!)

Днес бяхме на страхотно парти на открито - на вилата на едни приятели, в двора, се празнуваше 6 в 1 (Св. Валентин, Трифон Зарезан, заговезни, китайска нова година, ден на археолога (а дори имаше и археолог в групата) и имен ден на Пламеновците). Всеки беше занесал нещо за ядене, имаше барбекю и ужасно много вино, рок музика звучеше на мах (а в паузите се пееха пиянски песни, съпроводени с китара), имаше тематични красоти - балони сърца, рисунки на тигри и т.н. И всичко в двора на открито. Страхотно настроение. Компанията беше от 1 до 65 годишни (цялата рода на нашите приятели, плюс техни приятели с децата им). Възхитих се лудостта (в най-хубавия смисъл на думата) на цялата компания, защото се оказа, че това е традиция за тях  Peace
Преди това водихме децата да се пързалят с шейни и по едно време родителите елиминирахме децата от забавата и направихме истински Jackass. Другата седмица (дано намали малко още малко сняг) мисля да направим олимпиада  Joy Едно време това го правихме на плажовете лятото и хората се разбягваха в съвсем не тих ужас  Joy

Общи условия

Активация на акаунт