Ще те чакаме с нетърпение да разкажеш подробностите!

Не съм се хвалила, защото на първите два прегледа нищо не видях на видеозона (аз съм си Тома-неверни - не видя ли точка, която да мига, не вярвам), въпреки, че на втория ми честитиха и ми казаха, че всичко с бебето е ок и си отговаря на възрастта (това беше на 02.02.). Вчера се прибрахме в Шумен при бабите и реших да посетя и любимата си гинеколожка, при която за пръв път видяхме Сиси. Тя много трудно откри бебето и каза че образувало плацента пред себе си и за това се вижда трудно. То ту се скриваше, ту се показваше на на екрана. Увери ме, че е живо и се виждаше, че се движи. Но ми каза, че според нея не отговаря на седмицата, в която съм, а е по-малко, т.е. в 7-ма седмица. Като добави и че подобна плацента трябвало да се наблюдава вече ми дойде в повече. Иначе мислех да ви кажа, вчера след прегледа, но като ме "зарадваха" така и не ми се говореше. Като капак така се изнервих на нашите, че без да искам си излях гнева на детето, от което вече тотално ми се скапа настроението и почти не спах през ноща от тревоги и угризения. После се постегнах и като мантра си заповтарях, че нещата ще се оправят с бебето и всичко ще е наред. Днес съм малко по-спокойна и се старя с цялото си същество да мисля само хубави неща. Това е.
Аз съм пияна, ма не от любоф....щол любофта далеч. Пих хубаво вино в добра компания
Виновните да се разкрият!

,всички сме влюбени в малкото човече и ще го задушим от целувки-тези дни ще правя фотосесия и ще ви пусна фотоси...и за раждането ще пиша,не съм забравила.
.Тя днес повтори поне 8 пъти "мамо много харесвам бебка"
и после следва "може ли да я цункам" 

Ще споделям ако имам новини и с цялото си сърце се надявам те да са само най-добрите! 
С нетърпение чакам снимките на щастливото семейство! 

(на 1-ви съвсем умишлено не ти честитих, за да ти честитя днес. Днес сутринта като пишех, си помислих - на МТВ честитих вече, само Вальо е днес
)
Едно време това го правихме на плажовете лятото и хората се разбягваха в съвсем не тих ужас