В (зимните) празници И делници, елате при нас на aшypе и зелници - TR 27

• 37 190
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
И после кой не бe истински другар  Whistling Crazy Mr. Green Mr. Green ... мОми взимайте лъжци, вилици и да нападаме рулото Whistling Mr. Green ... 41 кере машаллах(41 kere maşallah) , дЕдко ... Златни ръце има тук у таз' тема, бре Hug ... На манджа и мухаббет ша ни върви догодина  Praynig Hug Laughing

Стеффи - радвам се, че се разсписа Hug Heart Eyes ... как си ? как сa децата ? как е Сандански? Пита ли за нас Whistling Crazy Wink

# 346
БЗ, И ние е Сандански питаме за теб! НИе сме добре слава богу. Мъжът ми претърпя операция на носа и бях известно време в София. Сега вече се нормализираха нещата и ще ви навестявам по-честичко. Иначе тук си е направо пролет. Не мога да повярвам, че е Коледа!

# 347
 Аз съм готова eat  за рулото, да си взема и  newsm58 и моем да го почваме. Дядо страхотно ти изглежда манджата Hands Clap пу пу пу да не ти е уроки 

# 348
  • Истанбул
Дедо Хаджия ,направо ни засрамваш с кулинарните си изяви.Аплаузите са за теб Peace  bouquetНа темата за диетите попитали радио Ереван=Какво да направи една жена ,ако иска да завърти обръч около талията си,обаче обръча засяда на талията,,От радио ЕРВАН отговорили -Не знаем ,питайте радио Анкара.Попитали същия въпрос и радио Анкара,=.Отговорът бил-Не закачайте хубавата жена Mr. Green Heart Eyes
Джорди много хубав жест от страна на роднините ти,браво HugБлазе му на Тео-ще израстне между 2 култури, Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 18:55 от haksev

# 349
 Здравейте!
Благодаря за терличките. Мноого са красиви!
Пийнах чайчето и се почерпих с баклавата на DELTA.
Преди доста години бях на екскурзия в Истанбул.
Спомените са още живи. Мечтая си да посетя пак
този вълшебен град.Това е причината да надникна тук.
И тогава, и сега получих топло гостоприемство.

# 350
На темата за диетите попитали радио Ереван=Какво да направи една жена ,ако иска да завърти обръч около талията си,обаче обръча засяда на талията,,От радио ЕРВАН отговорили -Не знаем ,питайте радио Анкара.Попитали същия въпрос и радио Анкара,=.Отговорът бил-Не закачайте хубавата жена Mr. Green Heart Eyes

Е, Хаки евалла бе къзъм    bouquet  Спирам сички диети моментално  newsm22

# 351
  • Varna
СПАСКЕ newsm10
КазвайтИ какво шЪ готвИтИ утрЯ. Аз  четЪ сИга Интернет тефтерите да видя какво със пилешко да сготвя, че то все пилеко готвя я, и сЪ изхабих да измислям. Побърках сЪ със тУва мойтУ диване. Като си смени тоя хранителен режим от 3 години и само месо трябва да готвя. А преди от дъжд на вятър праскаше месото. А така обичам постничкоооооо. Прави мускулатура, сякаш докер на пристанището, то нямаше да бъде лошо да Оди и да бачка там а той клавишите на клавиатурата само натиска. Ега ти пишлемето fight
Май намерих нЯщУ, май.....хихихихиии със чесънец. Ще му разкажа играта утрЯЯЯЯЯ- ша ми сЪ праЙ на Миска тоййй, ама кво съм му намислилааааа smile3503

# 352
  • Истанбул
Здраствуйте, ребята! Гледам, сте добре по празниците, от Сандански, та чааааак до Ескишехир! Браво, браво smile3521 smile3501

Стефи, Честит имен ден, скъпа и само хубави неща да ти се случват! newsm51

Ма, Делто, моето Бау си е много добре, то бяха само лошите спомени от март месец! Sad

Лорче, ти ли питаше за племенницата: индустриален дизайн е учила мойта племенница, кат леля си  newsm03, дет е учила пък за моден дизайнер (много съм скромна, нали)

Бз, очаквай в най_скоро време нападение на хуните (напр вторник)!!! Да няма после   smile3511 smile3513 smile3512 smile3533 smile3514
Добре дошла на Спаска! welcome

Дедко, много вкусно изглежда! newsm10

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 21:22 от mistik

# 353
  • до вятърните мелници
Стефи, пак за малко да изтърва влака, но Честито да е името ти! Здраве, любов и късмет, мила   bouquet

Момичета, много благодаря на всички ви за милите думи  Hug Hug Hug

Лора, Делте, аз правя една баница/бюрек месна, но с кайма.   chef Незнам дали е това, което издирвате, но ако искате мога да ви споделя рецептата. Никак не е сложна  Mr. Green

# 354
Честито на всички именници  Laughing Mr. Green  bouquet

Аз да се похваля с моята баклава  Crazy

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=325241

# 355
  • Varna
ДЖОРДЕ Hug
Давай рИцептата Hug
МАЩЕРКЕ Hug
тУва на картинката ти ли си го сътворила бе Джанъм Shocked Божейй, това голяма игра голямУ нЯщУ е. Златни ти ръчици thumbsup

# 356
Да аз я точих  Blush

# 357
  • Varna
МАЩЕРКЕ Hug
Голямо точене това, голямоооооо. Тези тънките кори съм гледала как ги точат комшийките туркини. И мойта бабичка и тя можеше така. Правеше прозрачен листа.
Още веднъж- Златни ти ръчици newsm10 Ти си наш'та гордост Hug

# 358
СУХА МАЩЕРКЕ-СЪБРА МИ ОЧИТЕ ДРАГА!!!
БРАВОС,БРАВОС,БРАВОС

coolcool coolcool coolcool

# 359
C.M. - Браво , девойче мило!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... е наистина 41 кере машаллах !!! Nazar değmesin !!! Да са ти живи и здрави ръцeте  Hug Hug(на БГ малко звучи различно, ама разбираш какво ти казвам , нали Mr. Green Wink). А кой я изяде newsm78 Whistling hahaha Mr. Green Laughing Wink ...  ?

Делте - и аз не хапвам мЕсо, в месеца един път ... и после ми държи влага; така съм и с рибата  Whistling Mr. Green Crazy.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=453774.345;num_replies=356
Публикувай отговор

Джорде - радавм се, че си в добро састояние на духа (туй най важното... да имаме huzur=хузур i.e. духовно спокойствие/мир). Да не ни примамваш тук с къймалъ бюрек=kıymalı börek(http://images.google.bg/images?hl=bg&um=1&sa=1&q=k%C … p;oq=&start=0)

Лора - аааа не знаех ,че туй с мЕсото е Македоснко Crazy (у нас едно време се готвеха много черва, дробове етц. ... ама аз все се дърпах  hahaha Joy). Питах баба ми : тя знае тази , която тя си прави със домашно точенu кори, със сирене и топено домашно масло (кажи дали искаш рецептата Heart Eyes Laughing). (**аз спя-спя, ама сега с майчето не можем се наприказваме до среднощ ... за съжаление си тр.гнахa преди няколко часа  Cry Confused...)

Мисти - eeee, ти пък ме изплаши  hahaha Joy Whistling Mr. Green... на краставичар краставици Crazy Laughing . Да заповЕдат хуните, мен не мъй страх ...ама хич даже   Party Crazy...

Спаска, Дестини - ха така , разписвайте се ... Hug Heart Eyes Laughing

Хаки - хареса ми вица ...  Wink  Hug

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 22:58 от bz

Общи условия

Активация на акаунт