В (зимните) празници И делници, елате при нас на aшypе и зелници - TR 27

• 36 738
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Спаске,
аз мисля,че всеки приема различно нещата.
На мене например ще ми е много притеснено,но много мило да дойдат и да ми искат ръката.
Това си е част от ''процедурата''-годеж-сватба.
Ако ще се прави-да се прави като хората.
Така мисля аз.

# 601
  • Varna
АНИ Hug
ми нека ти е притеснено бе, на всички ни е било така, ама и да ти е щастливо. И не само ръката ама и краката ще ти поискат ти ко си мислиш бе Джанъм smile3503

# 602
Ах,Делтичка
 smile3525 smile3525 smile3525

# 603
  • Varna
АНИ Hug
Да ти кажа аз одих да си искам мойтУ Ашкъм. Верно бе. newsm62 То затова ОратЪ не бяха очаровани Joy
Исках, ръце, крака и други пУдробнУсти smile3508 newsm47

# 604
Искала си и е имало защо.
Я виж колко щастлива изглеждаш с твоя Бате.
Ама мен дали щеме искат,не се знае-хем Бг,хем с дете newsm78
 smile3505 smile3505 smile3505

# 605
  • Varna
Душе, горе главата Hug Мене да не мислиш, че са ме искали. Важното е твойто Ашкъм да те иска и да стои твърдо зад това.
Но пък ще се радвам да пишеш тука колко много са те харесали и как са те поискали по тоя стар и много романтичен начин.
А, че твоето момче те иска барабар със тая звездичка която виждам до тебе говори много за него. И кво като си от БГ, я виж кви сме къщовници и как готвииииим. ТЪз нашта тема само за манджорляци говорим, коя какво направила, колко вкусно ще стане ако се добави еди какво си. Това е важното, човек да вземеш и да остарееш със него и както се казва и във лошо и във добро. Дано са разбрани родителите на твоето момче, да са хора със големи сърца. За тях ще е важно синът им да е щастлив, няма значение, че си от БГ и, че ще имаш детенце.

# 606
Златна да си Делта!!!
Напълни ми очите със сълзи и душата с мед!
Чул те Господ!

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 607
Благодаря за Варненската покана, аз съм наблизичко, по моите представи  Laughing но все пак има 3 часа с автобус Simple Smile но покана за турски чай приемам веднага, само малко да се позатопли времето и да ми се отворят  1-2 почивни дни, отдавна не съм идвала в морската столица  newsm68 , по нашия край днес вали снежец.
Ако  през април имам време и до Истанбул бих дошла на срещата, имам и една приятелка от там, а и ми се иска пак да посетя града, този път с весела компания.
Ще следя вашата темичка. Има и един турски герой на хоризонта, но  ще видим той какви ги мисли, дали е сериозен, за него ще споделя по-късно, ако е писано.

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 17:22 от liato

# 608
А-ха , оше една бъдеща(може би) ТР сна'а  Whistling Mr. Green Laughing ... аз си мислех,че си тук само заради чая, liato  Wink Crazy.
Добре дошла тогава официално : терлици, кафе и колня за новата ни гостенка  Hug Laughing :

Аннип - подкрепям ДелтuTy  Laughing ! А ние сме с теб ! Тъй че , попътен вятър  Crazy Hug Peace!

# 609
  • Казанлък of all places
Вай, вай, докато си изчистя къщата , навикам децата, напишем домашните, и те нашите седянка спретнали! За къде без мен , бре?
Хапчице, в 22 .30 тръгва автобуса, не в 20.30. И пристига по-рано от разписанието. Наистина всичко зависи от границата. Ама 8 часа през нощта в автобус не ми се виждат много .А с кола сме правили упражнението в 12.30 да тръгнем от Казанлък и в 17.30 да сме в Хадъмкьой ( пред Истанбул е това).
У,чудно се подреждат нещата! Аз, да питам, по-рано гости приемате ли?Simple Smile

Хапке, договорихме се.

Аз обаче не си представям как ще се помъкнем една чарда жени по музеите. В Рим съм преживявала едно приключение с група от 13 човека, която естествено се разпадна на 2 групи от по 6 човека. hahaha едните миткахме по музиете, другите изследваха магазините и вечерта анализирахме ситуацията в кръчмите....

Мари BZ, не ти ли свърши колоня? Joy Един литър гюлова вода съм ти приготвила, заедно с бидоните ...пък като свърши , пак ще ти направим!

# 610
  • Казанлък of all places
И друго ми роди главата- представете си картинката да се пльоснем групата от форОма на сватбите на таз годишните булки.... Вай, вай!!!

# 611
И друго ми роди главата- представете си картинката да се пльоснем групата от форОма на сватбите на таз годишните булки.... Вай, вай!!!
Само едно мога да кажа - ще ни бъде приятно да се "пльоснете" Simple Smile

# 612
  • София
Лорче, не се сърдя.Малко ми е мъчно,
че късно разбрах за това значение на
ритуалите.Казвам че младите смятат това
за архаично,глупост и прочие измишльотини
...

Архаично архаично амаааа от сватбата си моята щерка само родителския благослов помни дума по дума. То верно и аз се бех постарал ама шашардисахме сите гости у нас.
Абе туй модерното ся кво е сватби ли са. То па добре, че още не е дошло времето дето само да ни уведомят, че вече са се оженили ама то се не знае.

# 613
Само едно мога да кажа - ще ни бъде приятно да се "пльоснете" Simple Smile

ПОДКРЕПЯМ ИЗЦЯЛО mimsssssss

# 614
  • Казанлък of all places
ВИй внимавайте какво казвате,че сме един автобус женурки  И ДЕДО! и като гледам аз съм най-мълчаливата...

Общи условия

Активация на акаунт