прокървяване в 16 г.с

• 1 220
  • 7
  •   1
Отговори
здравейте вчера получих прокървяване което беше доста, всмисъл, не беше зацапване но отшумя след 4 часа, лекарят ми беше извън града и затова отидох до болницата прегледаха ме но не казаха че има нещо всичко е наред плацентата е достатъчно нависоко, околоплодните води са бели, плода си е в нормите за 16та г.с. матката и каналите са наред, изписаха ми магнерод и нош-па но днес ми спряха нош па и аз си тръгнах от болницата понеже, от вчера нищо ми няма повече, даже и болки не съм имала, а моят лекар ще се върне в града утре и ще се видим по спешност, но и той по телефона ми изписа същите неща и ми каза да си стоя в нас и да си почивам
вие как мислите има ли някои на който да му се е случвало подобно нещо?

# 1
  • Пловдив
При мен се получи в 13 седмица ,полежах в болница десетина дни  и ме изписаха.Спазвай предписанията на лекарите да почиваш .Успех!

# 2
След като си предприела  нужните действия, ходила си на лекар и т.н. - и след като от там, са те изписали и са ти казали, че всичко е наред, значи няма за какво да се притесняваш.  Peace

# 3
  • В подножието на планината
  След като ви е прегледал лекар , едва ли може да се направи много, освен да си останете в леглото и утре да обсъдите с гинеголога си каква е била причината и какви мерки да вземете.

# 4
Аз имах кървене в 13 г.с. Така и не се разбра причината.
Спокойствие и лека бременност.  Peace

# 5
След като си предприела  нужните действия, ходила си на лекар и т.н. - и след като от там, са те изписали и са ти казали, че всичко е наред, значи няма за какво да се притесняваш.  Peace

И въпреки това ,хората са казали,че страх лозе пази.
Най -добре е да си почиваш повече и ако можеш да се поизлежаваш няколко дни най-добре.
Лека бременност и от мен  bouquet

# 6
И на мен ми се случи в 10 та г с и полежах в майчин дом
Спокойно спайзвай препоръките на лекарите и си почивай повечко
Спокойна бременност и леко раждане Hug

# 7
вчера посетих и моя лекар, който ме наблюдава, той установи, че плацентата е много ниско и затова съм прокървяла, една на 20мм е , изписа ми магнерод и нош па да ги пия поне до нова година и след това пак да ме види... засега се отдавам на почивка и спокойствие  Peace

Общи условия

Активация на акаунт