Подадохте ли молби за винетки?

• 121 282
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Rossoneri, ние сме под заветните 50% и няма как да се включа. Но ето и мнението ми.
В телевизиите знаеш времето е много ценно (скъпо). Именно за това подготви нещо по-кратичко, където да са описани абсурдите (както е писала pogar) - по кой закон, кой член. Наблегни на факта, че според един закон децата са частот семейството, а по друг не. Изречения от типа на "поредното нехайство", "къде е правдата за вълшебните стикери" биха натоварили излишно искането. В бТВ разбират проблема и се надявам да го направят разбираем за всички.

# 136
Росонери,какво да ти пращаме като данни?

Името на родителя, населено място, % ТЕЛК, диагноза, името на детето, възраст

Hug Приятелче, прав си, ще се вслушам в съветите ти, не се и съмнявам в подкрепата ти при възможност.
Наблегнала съм на тези факти, изписани са, това е същината/основната теза/, почти цялото съдържание.
Ще го ще го дооформя и го слагам в нета на сайта ми, пускам ви линк тук и четем всички.

Това, което ми хрумна сега е дали да не го пуснем и до Закрила на детето, аз ще го изпратя от тук, офисът им за Южен централен район е в нашата сграда, подадено при тях, те го изпращат в София и от там да видим какво ще кажат, те също разпращат писма до необходимите институции, така официално им връщат отговор, а те на нас. Какво ще кажете? Съгласни или не, за да действам Peace
 Забравих да кажа, към момента сме 15 майки подкрепили

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 11:33 от Rossoneri

# 137
# 138

ЕТО, ДАВАМ Attachment: писмо винетки.docLaughing ПРОЧЕТЕТЕ ТВОРЕНИЕТО НИ

PetiaK, добавана си, 16-та, след като изпратих писмото в нета, не се притеснявай, като не се прочетеш

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 11:56 от Rossoneri

# 139
Ами аз го прочетох, хареса ми. Засегнала си всичко, с което не сме съгласни и което целим. Кога трябваше да се обадят за репортажа?

# 140
Ами аз го прочетох, хареса ми. Засегнала си всичко, с което не сме съгласни и което целим. Кога трябваше да се обадят за репортажа?

благодаря за твоя отзив, радвам се, че ти е допаднало, а относно репортажа - трябваше вече да се обадят Rolling Eyes

а относно това "Това, което ми хрумна сега е дали да не го пуснем и до Закрила на детето, аз ще го изпратя от тук, офисът им за Южен централен район е в нашата сграда, подадено при тях, те го изпращат в София и от там да видим какво ще кажат, те също разпращат писма до необходимите институции, така официално им връщат отговор, а те на нас. Какво ще кажете? Съгласни или не, за да действам" - вашето мнение чакам Thinking

майките в списъка сме вече 18. Peace, хайде още малко  Praynig поне

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 15:11 от Rossoneri

# 141
Днес пак ми напълнихте душата с отзивчивостта си и отговорността към проблема, неговата важност.
Да се усмихнем, да ви почерпя, ей така, за здраве и да ви е сладко

ДОПЪЛВАМ: ИМА ПРЕВОД НА ДЕТСКИ И ИНТЕГРАЦИОННИТЕ ДОБАВКИ в едно, както преди, а не части, както досега Wink

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 15:28 от Rossoneri

# 142
  • в полите на Балкана
 И аз на мен ми хареса. Пращаи до ДАЗД.

Хубава новина Rossoneri . Дано и при нас да с ги пуснали.

# 143
 Embarassed Упс!!! Аз мислех да ти кажа, че съм съгласна да пишеш до Агенцията и забравих! Давай, с теб сме! "Колкото повече, толкова повече" !
Хубав ден, момичета! И моля ви, бъдете малко по-активни. Трябва да съберем повече гласове, 18 са крайно недостатъчни! Свържете се ако трябва и с други мами, които нямат достъп до компютър, но които имат същия проблем като нас!   Hug

# 144
Rossoneri, прочетох писмото.Хареса ми.И аз съм за пускането му до ДАЗД.

# 145
Мамчета, в края на работния ден вече сме 20 броя за героя Wink.

Ще пусна тогава и до Закрилата..., но ще изчакам още някой подпис да съберем.

Приятна вечер, очаквам да ме вземат таткото и щерката, принцесата да ми дойде на гости Laughing

# 146
  • в полите на Балкана

Мамчета, в края на работния ден вече сме 20 броя за героя Wink.

Ще пусна тогава и до Закрилата..., но ще изчакам още някой подпис да съберем.

.....................
Ако има нещо което не харесвам в този форум то е точно това. Джафкахме се като кучета в заключената тема, а когато опря ножа до кокала останахме шепа. Кога най-сетне ще узреем, че от писане по форуми полза нямааа Naughty

# 147
Росонери, що не пуснеш едно апелче за подписката в седмично-месечната тема?!
Аз помолих в темата за Даун,където пиша,но не знам дали някой е забелязал...

# 148
  • в края на града
Rossoneri, писала си ме на два пъти, нали ти изпратих две лични първо без името на детето, после с него, явно не си обърнала внимание. Изтрий ме от 17-ти номер Peace

# 149
  • гр.Гоце Делчев
Rossoneri добре си го направила аз само добавих името на дъщеря ми и годините в самото писмо мисля,че няма проблем.Нистина много слаба активност от страна на майките може би не знаят и трябва да им разясним по темите ако разрешиш.

Общи условия

Активация на акаунт