Подадохте ли молби за винетки?

• 121 280
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Писах в общата тема и в темата за аутизма с апел да се прочете писмото на Росонери. Дано се включат повече хора  Praynig

# 151
Не бях видяла че си писала писмо Росонери. За убиване си  Mr. Green Хайде сега бързо ме пиши и мен. Знаеш за тия винетки как съм се хванала още преди 2 години  Crazy . Къде без мен  Joy  Hug
Пепи, мерси че ни каза  Hug

Аз вече тая година купих, ама нищо, за другата година...

# 152
  • София и там където не се пуши
Чета на зиг-заг - каквото трябва и къде да подкрепим за винетките, независимо, че нямам дете с ТЕЛК, но давам рамо.

На съпругът ми не дават, защото колата съпругът ми я записал на ЕТ на името. Сега го затваря и после ще видим кога ще сменим собсвеността и тогава чак ще има право.

# 153
Росонери, що не пуснеш едно апелче за подписката в седмично-месечната тема?!
Аз помолих в темата за Даун,където пиша,но не знам дали някой е забелязал...

Това си го мислех, но и доста мами пишат и тук.... ще го пусна

Чета на зиг-заг - каквото трябва и къде да подкрепим за винетките, независимо, че нямам дете с ТЕЛК, но давам рамо.

На съпругът ми не дават, защото колата съпругът ми я записал на ЕТ на името. Сега го затваря и после ще видим кога ще сменим собсвеността и тогава чак ще има право.
Дороти, не се притеснявай, вашият случай е друг, иначе съм сигурна, че ще дадеш рамо. Hug

# 154
Rossoneri добре си го направила аз само добавих името на дъщеря ми и годините в самото писмо мисля,че няма проблем.Нистина много слаба активност от страна на майките може би не знаят и трябва да им разясним по темите ако разрешиш.
Пепи, Точно теб те гледах вчера къде съм те записала, защото и на мен ми се струваше, че съм те сложила, гледах, гледах ама не те видях Confused ами така е, е работно време Rolling Eyes ме залисват с работа Wink

благодаря, за помощта, че пускате линк и по другите теми.
благодаря и за имената, които получих на ЛС, отивам да наслагам.

Айнурчееее, за къде без теб на нашия винетен кораб Hug, радвам се, че се включи, то докато се преборим и ДАй БОже да ги "светнем" по въпроса, да ни обърнат внимание и да променят в наш плюс ще мине време.

# 155
Вече в по-оформен вид за официално писмо

Предлагам направо да го изпращаме до НС и МС, там където се коват законите и подписват наредбите.
Моля, за Вашите предложения за заглавие на писмото или ще сте съгласни с предложеното от мен.
Чакам само да видим колко ще се съберем за да го попълня като бройка и поне във вторник да лети по пощата. Ще го подпиша аз, все пак да има един в оригинал.

Накрая съм  емоционална, но не може без чувства все пак, трябва да им докоснем душите, поне така си мисля, ако не сте съгласни - махам.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 15:30 от Rossoneri

# 156
  • гр.Гоце Делчев
Rossoneri нещо не мога да го отворя писмото да го прочета може би има някакъв проблем,но съм сигурна,че е добре оформено.

# 157
Моля да пишете и мен в писмото:
Веселина Тодорова Иванова, майка на Ивайла Андреева Иванова на 4г.10м.,ТЕЛК 100% с чужда помощ- диагноза Симптоматична епилепсия и ДЦП.гр. Варна

# 158
  • гр.Гоце Делчев
Пухче иди на профила на Росонери и пусни тези данни на лични съобщения,а тя ще ги добави към писмото.Ако не можеш пиши аз ще и ги пусна на лични да те добави в списъка.Росонерче браво писмото е идеално дано да успеем.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 21:42 от pepi1963

# 159
Привет от слънчев Пловдив и от мен, писарката Wink

пускам линка   почти или окончателния вариант, вече сме 32, който ми е писал на ЛС и тук съм го сложила, ако има пропуснат да се обади Wink

Отивам да шетам, че дом. работа ooooh! няма край Peace

скайпа gorgia9.rossoneri ми е включен може и там да пише някой

# 160
ето ме пак Attachment: vinetkite2.doc ОКОНЧАТЕЛЕН ВАРИАНТ НА ТЕКСТА
, което ще се променя са само броя на подкрепилите.

УСПЕХ!

# 161
Rossoneri ,благодаря ти ,че отделяш от времето си и правиш нещо ,което ще е полезно за всички.  bouquet

# 162
Браво Rossoneri!И аз ти благодаря за това с което си се заела!

# 163
  • варна
 Сега видях писмото, много е добре, само броят на подкрепилите не е добър.
 Това е защото не знаят майките, че го има. И аз случайно от темата за ДЦП го видях. Трябва да се разгласи.

# 164
 Аз също пратих имената на сина ми и моето,но не се виждам в списъка.Тук ще го напиша майка Емилия Георгиева на дете Диян Славеев Георгиев на 3години и 9месеца с епилепсия с телк 90% гр.Кърджали

Общи условия

Активация на акаунт