Подадохте ли молби за винетки?

• 121 227
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря, ще подам другата седмица.

# 556
Има ли значение автомобила с каква мощност на двигателя е?Позната майка сподели, че има значение , а нашият автомобил е 2000 куб.В този случай полага ли ни се винетка?

# 557
Да, за такава мощност имате право на винетка.

# 558
Да, за такава мощност имате право на винетка.
Но не и повече от тази мощност  Peace

# 559
Благодаря Ви!Добре,че го има този форум, че да си помагаме!

# 560
  • до реката
Здравейте,а за следващата година кога се подават док. за винетка.

# 561
Сегашните винетки важат до края на януари 2012 г.
Не зная социалните кога ще започнат да приемат молби за следващата година, но аз лично смятам да подам документи в началото на м. февруари 2012 г. 
Тази година винетката ми я дадоха една седмица след подаване на молбата ми, така че едва ли ще ни бавят и следващата година.

# 562
Отново се включвам с въпрос към по-осведомените.Имам две деца и двете са с ТЕЛК, в този случай  какво ще получа? Автомобилът е един и доколкото знам се получава една винетка, а правото на другото дете как се компенсира?

# 563
Винетката е за семейство, в което се отглежда дете с увреждане, т.е. 1, 2, 3 деца винетката е една-семейството е едно. А относно предишния въпрос кога се подава молба за винетка за следващата година - социалните в моя град ми обясниха доста любезно да си подам молбата за нея през декември месец  Peace

# 564
  • София и там където не се пуши
 polia72, в нашата къща са трима инвалиди, ама сме взели само една карта за синя зона. Толкова ни трябва. Все пак е за нужда на човек.

# 565
Отново благодаря на всички!Пожелавам на вас и семействата ви много здраве и безоблачни дни!

# 566
Здравейте!Дьщеря ми е с  ТЕЛК              от няколко год.,но никога не сме ползвали такава.Прочетох новата наредба  за винет. такси публикувана в дьржавен вестник и там никьде не прочетох,че колата  трябва да е на името на детето,както беше преди.Значи ли това ,че колата може да се води на името на сьпруга ми  и да имаме право на винетка?А иначе колата е под 2000куб.

# 567
  • София
От м. юни, вече може.  Simple Smile

# 568
Благодаря за бьрзият отговор.

# 569
  • Добрич
Нашата кола е на името на свекърва ми, но само мъжът ми я управлява, имаме ли право на винетка?

Общи условия

Активация на акаунт