МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 49: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 32 358
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Аз не му пиша на коледа,щото за мен си е тъпо парче Mr. Green Mr. Green Mr. Green,а и не слушкам по дифолт,тъй че за подаръци въобще не се и натискам
Споко  Peace,има втори тур!След 89-а Дядо Мраз е в немилост и пое лошите момичета.Само седмица след "тиха нощ-свята нощ", иде ред на "Боже опази".И ако приемем,че има вероятност Иит да е наказание за жените,ще имаш възможност да си го заслужиш.

# 61
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
КАЛЯРИ-КАЛЯРИ 1:1
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ти кашляше вчера по тва.....кхъ,кхъ,кхъ....признай си.....има,има нови медикаменти rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 62
Ти си била опасна! О-П-А-С-Н-А!!!! Човек да не ти падне в ръчичките  Joy Joy Joy Joy Joy
Ти така ли си поръча Джемката???!!!! Вече нищо не може да спре въображението ми - теб пък си те представям по касинка и с една голяяяяма инДЖекция.  Embarassed Embarassed Embarassed С тиха стъпка към елхата.... я, какво ми е донесъл Дядо Коледа!!!  Shocked Shocked Shocked Shocked
Всъщност,точно на мен Джеми може да ми бъде доставен само така  LaughingИ много точно допълнение правиш относно инжекцията-трябва и да го държа постоянно упоен hahaha

КАЛЯРИ-КАЛЯРИ 1:1
ти кашляше вчера по тва.....кхъ,кхъ,кхъ....признай си.....има,има нови медикаменти
Това за Любо Пенев ли е ? newsm78

# 63
Даааааааааааааааааа,Любчо-президент hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 64
Ако случайно искате да знаете,коя е песента,която обрисува най-точно вашия поп

натиснете тук - http://www.youtube.com/watch?v=98GFEtlUaNU

# 65
Няма ли да кажете нещо по моето предложение???

# 66
Аз съм съгласна отвсякъде Hug Hug Hug Hugзнаеш как е Grinning Grinning Grinning Grinning

# 67
 Обичам тази песен  Hug За пръв път я чух преди 2-3 години и досега нямах представа,че  я изпълнява Боно.От момента,в който я чух в главата ми се завъртя идеята за клип.Сигурно ще ми се смеете  Embarassed ,но основната идея е как Червената шапчица(представяйте си  млада жена,облечена с червена пелерина с качулка)върви по пътечка в гората(пее нейната част)и събира малини или капини(за каквото се пее).Мъжката партия се пее от вълка,който се прокрадва през храстите към нея.Представете си го като младеж с хищнически вид,който я дебне.

Какво ще е името на новата тема?

# 68
Аззазелче, много ти е сексоАЛЧНО нещо....

А за името, ти нищо не попита напраааааавоооооо....   smile3534

# 69
Името-ПерИ ми Джемиле шортите! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

относно песента,тя е на демис русос,но е изпята от много световни имена,мисля обаче че това е най-успешното изпълнение.а клипа,който ти се върти в мозъчето ми се вижда доста забавен

# 70
Аззазелче, много ти е сексоАЛЧНО нещо....
А за името, ти нищо не попита напраааааавоооооо....   smile3534
Защо бее?Трябва да има малко еротичен гъдел,но чак сексоАЛЧНО.Никакъв секс,само алчни погледи Mr. Green
 Относно темата-нямаше как да я опазим такава каквато беше в началото.Естествено е да и променим името ,та да се знае за какво иде реч.

# 71

# 72
# 73
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Това е върха! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 74
 Ако Иит знае какво става тук,като нищо ще ни стовари проклятието на фараона hahaha

Чао от мен!

Общи условия

Активация на акаунт