КАЖЕТЕ ЛЕК ЗА ЦИСТИТ

• 105 561
  • 17
  •   1
Отговори
  • В уютен дом!
Здр. Simple SmileИзвинявам се ако има поместена вече такава тема и не съм я видяла, а пускам нова, но уж разгледах обстойно newsm78
Ако има поместете я, за да я прочета  bouquet
Някой препатил, да каже рецепта , с която сее оправил, много е неприятно ooooh!
Благодаря ви мами предварително! Hug

# 1
# 2
  • В уютен дом!
Благодаря миличка, сегаа ще прегледам и ще кажа на майка Peace

# 3
Ето една изпитана рецепта:
В 1 литър вряща вода се сипва:
1 суп. л. мечо грозде
1 суп. л. изсипливче
1 суп. л. бяла бреза
Сместта ври 5 мин., след което се изсипва в неметален съд. Течността се изпива за 1 ден.

# 4
  • В уютен дом!
 Hug  bouquet Hug миличка

# 5
на хималя имаше едни хапченца,много помагат Peace(има тема в хомеопатията)

# 6
  • В уютен дом!
Благодаря миличка, всичко ще опитаме, но майка казва, че не се оправя, та нищо чудно към АБ да се насочи Hug

# 7
Когато имах кризи си правех горещи вани,или ако нямаш вана също става и с обикновен леген,пълниш го с гореща вода,колкото можеш да търпиш и сядаш в него,като изстине водата доливаш още топла  и така около 10 мин..Не е лечение,но поне временно премахва неприятното усещане.
Пий чай,няма значение от какво,важно е да има течности.

# 8
ето ги http://si-plus.com/index.php?p=16 за 2лв си струва да опитате,само че все пак са билки и трябва време да подействат,но ако все пак се наложи аб,може после профилактично Peace

# 9
Няма оправия тоя цистит ... #Cussing out Пускаш стерилна урина и вечното борене с бактериите  ooooh! Предната седмица се оказа , че се изолира в урината ми бактерия , бях на Гентамицин мускулно и сега започнах да приемам цистон  Confused Пиех и Уростим , но въпреки всичко получих цистит, така че вече нямам идея какво би помогнало ... newsm78 Ужасно е  #Crazy

# 10
На мен много ми помогна, освен антибиотика, сложена на кръста загреваеща възглавничка и задължително поемане на много вода, за предпочитане минерална. Правела съм си чай от Мечо грозде, но по слаб разтвор и съм го пила вместо вода. НО без антибиотик няма да се оправи! На мен ми бяха предписали Хлорнитромицин, после Нелидикс, после Ципрофлоксацин  ooooh! Трудно се оправих, но това беше отдавна. УСпех на майчето ти  Hug да се оправя по-бързо!

# 11
Ще ви дам моята "рецепта" за лечение на цистит.
Минала съм през всички етапи тежест в долната част на корема, често уриниране
с непоносими болки - все едно пикаш бръснарски ножчета, стигала съм и до кръв при уриниране. Правиха ми посявка и две седмици бях на инжекции гентамицин и т.н. 
В момента при първите усещания за хладина в долната част на корема пия два нелидикса преди лягане  и се затоплям с вълнено бельо .
Има и едно много ефикасно френско лекарство, което съм пила преди години. Донесе ми го една българка лекарка във Франция с която се срещнахме на вила в Родопите. Лекарството се казва MICTASOL BLEU. Проверих в интернета и го има. Не е скъпо и може би се намира и в Италия, Испания и други държави в Европа. То е уринарен антисептик. . Пият се 2-3 таблетки. урината се оцветява в синьо, става като мастило и чувството за облекчение настъпва невероятно бързо.

# 12
  • София
на мене много ми помагаше Неоренал

# 13
Аз в момента пак се мъча;/ Пила съм Монурал ( антибиотик под формата на прахче и се пие 1 път). Помогна ми вървите два пъти, но после не. Пих и неоренал, същата работа, Уронат...същата работа. Помагат за известно време после пак се появява и като че ли организма свиква с препарата. Незнам какво да правя наистина...

# 14
На лекар не сте ли ходили? А иначе при мен щом се появят първите симптоми веднага си взимам Ципрофлоксацин (предписан ми е от доктор). Пие се цялата опаковка за да има ефект. Иначе съм пробвала и какви ли не билкови препарати, минава за ден-два, и после пак наново. Но все пак мисля, че е добре да се консултирате с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт