някой пазарува ли от сайта на MOTHERCARE

• 74 905
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
20% намаление на играчки само днес

# 331
здравейте,някой в близките един два дни има ли за обща поръчка,да се включа с едно яке,че от посрдниците съм изтървала датата за обща поръчка?

# 332
  • Софето
От Мадъркер вместо тези http://www.mothercare.com/Mothercare-Girls-Red-Canvas-Shoes/dp/B … s=related-tab-3-5 са ми изпратили тези за бебета http://www.mothercare.com/dp/B006NYENY6?ref=sr_11_1 размер УК 2, ЕУ 18. Връщането ще е доста сложно  Tired, ако някой се интересува да ми пише, ще ги дам за 15лв.

# 333
Май че покрай разпродажбата са имали доста работа и са объркали доста неща. И аз имах 2 неща със сбъркан размер, за щастие не е толкова фрапантно  Shocked

# 334
  • Пловдив
Ако някой прави общи поръчки, нека се свърже с мен на лични. От Пловдив съм!

# 335
при мен пък всичко пристигна без липси и сбъркани номера..чак не мога да повярвам.. Whistling

# 336
  • гр.София
Момичета, има ли някоя от вас която си е купувала количка от Mothercare UK?Има ли някоя която да прави обща поръчка,харесала съм някои дребни неща.

# 337
Здравейте, някой да има промоционален код?

# 338
  • София
Момичета, има ли някоя от вас която си е купувала количка от Mothercare UK?Има ли някоя която да прави обща поръчка,харесала съм някои дребни неща.

Аз съм поръчвала количка оттам , нямаше никакви проблеми, по-късно и стол за кола си взехме от сайта Peace

# 339
  • Пловдив
Такива обемни неща до английски адрес ли ги поръчвате или направо до БГ?

# 340
  • София
Аз поръчах до английски адрес на посредник, по-евтино ми излезе.

# 341
  • София, Манастирски ливади
Такива обемни неща до английски адрес ли ги поръчвате или направо до БГ?

Няма доставка до БГ, така че само до Англия е варианта.

# 342
В момента всички дрехи са на половин цена.  Wink

# 343
Buy one get one half price не означава -50%, а че намалението е за всяка втора дрешка от един и същ вид. Или 2 чифта едни и същи дънки - първите са на редовна цена, вторите са с -50%, реално намалението е -25%  Peace

# 344
malka_mravka, благодаря за подробното обяснение  bouquet Допуснала съм грешка на езика и съжалявам, ако съм подвела някого.
Всъщност намалява с 25% всяка втора дрешка, независимо дали е от един и същи вид, което вече тествах с една поръчка  Peace
И за да съм полезна все пак, ето действащ код за 5 от 30лири - BU6C

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 13:47 от dea76

Общи условия

Активация на акаунт