някой пазарува ли от сайта на MOTHERCARE

• 74 902
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм купувала количка и то за близнаци, какво конкретно те интересува?

# 706
  • Sofia
Интересува ме по-конкретно количките бранд на мадъркеър. Асансьорът ни е 80 на 70 см и не ми се мисли какво ще влезе вътре, а сме на висок етаж Sad.

# 707
  • ВАРНА
Колко време отива за да пратят поръчката от сайта,на 20.09 е направена,още е в статус Processing  newsm78

# 708
  • София
Колко време отива за да пратят поръчката от сайта,на 20.09 е направена,още е в статус Processing  newsm78
При мен няма забавяне. От 19-ти късно вечерата ми е изпратена на 20-ти.

# 709
Момичета, вие как поръчвате , днес влязох в сайта и на оставки имаше следното съобщение:N.B. We are currently unable to deliver to Afghanistan, Azerbaijan Bulgaria

# 710
  • София
Момичета, вие как поръчвате , днес влязох в сайта и на оставки имаше следното съобщение:N.B. We are currently unable to deliver to Afghanistan, Azerbaijan Bulgaria
До Казахстан, после с железницата. Mr. Green

Майтапя се, прочетете малко, няма доставка до БГ, поръчва се до англ. адрес

# 711
До Казахстан, после с железницата. Mr. Green

Майтапя се, прочетете малко, няма доставка до БГ, поръчва се до англ. адрес
Аз ги пускам до Египет и после с камилите и салове през Средиземно  Laughing
Майтапа на страна, ама откак вдигнаха доставката, така се мотат, че направо ми пилят нервите  Outta Joint

# 712
еее, и на мен ми е по малко сумата, един от артикулите явно го няма, пише частично изпратена, яд ме е защото бяха едни много джиджани дънки за бебо Mr. Green
аз по напред попитах от любопитсво, ама сега вече ме интересува- пари ли ще ми върнат по сметката или евентуално по късно ще ми го изпратят ако го има?

# 713
  • София
аз писах някъде, на мен ми върнаха пари за липсващо нещо.

# 714
еее, и на мен ми е по малко сумата, един от артикулите явно го няма, пише частично изпратена, яд ме е защото бяха едни много джиджани дънки за бебо Mr. Green
аз по напред попитах от любопитсво, ама сега вече ме интересува- пари ли ще ми върнат по сметката или евентуално по късно ще ми го изпратят ако го има?
Ако пише cancelled - ще ти изтеглят пари само за изпратените неща. Провери дали е така!
Ако липсва в последствие им пиши - или ще ти върнат парите, или ще го изпратят пак, ако е налично.

# 715
отгоре пише order status: Partially-Dispatched , а долу в списъка няма линк за проследяване само на този артикул, но сумата сумарно отдолу е първоначалната
на имейла получих известието за промяна на статуса списъка е без дънките и сумарната цена е без тях, но отдолу те са извадени и пише Items to follow
може пък да е отделна пратка, просто за пръв път ми се случва -то ще си проличи де, ама ми се иска да съм наясно

# 716
отгоре пише order status: Partially-Dispatched , а долу в списъка няма линк за проследяване само на този артикул, но сумата сумарно отдолу е първоначалната
на имейла получих известието за промяна на статуса списъка е без дънките и сумарната цена е без тях, но отдолу те са извадени и пише Items to follow
може пък да е отделна пратка, просто за пръв път ми се случва -то ще си проличи де, ама ми се иска да съм наясно
Пише ли cancelled на тия дънки?
Ако не ще ти ги пратят отделно.
Виж си банкирането колко точно са ти дръпнали.

# 717
парите ми ги дръпнаха още при поръчката, освен да стоят блокирани и да дръпнат точната сума
гледах, първоначално дръпнатата е
никъде не пише че е канселирана

# 718
парите ми ги дръпнаха още при поръчката, освен да стоят блокирани и да дръпнат точната сума
гледах, първоначално дръпнатата е
никъде не пише че е канселирана
Значи е изпратено отделно без тракинг Simple Smile

# 719
За пръв път ще поръчвам артикул, който е Pre-order. Ще ми задържат ли цялата поръчка докато дойде приордър-артикулът както в Спортса или ще ми пратят поръчката на части. За инфо, столче е този артикул. Принципно знам, че столчетата ги пращат отделно от дрешките, но по едно и също време или...?

Общи условия

Активация на акаунт