Математически турнири - 3

• 75 558
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Моля, отговорете ми кога се провежда ВЕЛИКДЕНСКО МАТЕМАТИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ за първи клас тази година. По всички сайтове чета само че е през месец април и без дата.
Благодаря!
24 април.

# 541
Може ли повече инфо за математическия турнир "акад. Любомир Чакалов", който по принцип организира НПМГ ? Кога ще се проведе, от кой клас се участва и отворен ли е за всички ( в смисъл дали не е вътрешно състезание за НПМГ и 107мо)?

# 542
  • София и там където не се пуши
Wladi+ попитах - тази година няма да се провежда - останалото нямам представа за кого се провежда и как.  newsm78

# 543
Търся задачите за 4 клас давани на приемните изпити по математика в СМГ.
Благодаря предварително!

# 544
  • София
Моля, отговорете ми кога се провежда ВЕЛИКДЕНСКО МАТЕМАТИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ за първи клас тази година. По всички сайтове чета само че е през месец април и без дата.
Благодаря!
24 април.

И аз имам въпрос, знаете ли кога започва записването за това състезание и къде?

Блаодаря!

# 545
В Пловдив започна записване, в МГ-6 лв.

# 546
Дидева, би ли пуснала отново линка към прекрасния ти сайт. Без него сме изгубени - откъде да сваляме задачки? Благодаря предварително.

# 547
  • София и там където не се пуши
Дидева вярно, къде ти е подписа  newsm78

# 548
Изтрих сайта. От месец един потребител( потребителка) активно рекламира сайта си тук. Може би той ще ви бъде полезен.

# 549
  • най-шареното място
Онзи ден го търсих.
Много съжалявам!
Понятие нямам защо, но не ще да е било хубаво.
Дано не си се повлияла и от потребителката, нахални хора има навсякъде.
Аз харесвах и уважавах твоя и заради отношението също.
Рекламата не ме кара да изпитвам същото...

# 550
В сайтът, който беше направила Дидева, всички задачи и отговори бяха проверени и точни, а във въпросния нов сайт попаднах на безброй грешки в отговорите. Май авторите му трябва да се върнат в първи клас или поне да черпят информация от по-достоверни източници hahaha Препоръката ми е да не разчитате 100% на отговорите за Великденското състезание за 3-ти  клас.

И аз търся инфо в кои училища в София ще се провежда тази година Великденско състезание. Интересувам се по-конкретно за СМГ. Не зная дали ще организират състезания в 2 поредни дни- на 24-ти Великденско, а на 25-ти Пробен изпит.

# 551
Изтрих сайта. От месец един потребител( потребителка) активно рекламира сайта си тук. Може би той ще ви бъде полезен.
Защо го изтри? Чудесен сайт, полезен, добре организиран. Сега търся както едно време- по стария метод с търсачката.
Другият потребител какво общо има? Да не сте имали проблеми с него? Не съм го виждала неговия, но не могат ли да съществуват и двата?

Да питам и тук- някой има ли информация за математическо състезание в Шумен за 01.05.2010 г.? Имаме нещо в бележника записано- за отборно и индивидуално класиране, сформирали се отбори по класове, таксата е 15.00 лв. и нищо повече. Кое е това състезание? Регламент?

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 09:34 от Judy

# 552
Явно са по-нахални, затова.

# 553
  • най-шареното място
Ох като ви чета съм на път да се ядосам.

Сайтът на Дидева, не беше комерсиален. Беше чудесен и истинско бижу на доброволчеството.
Щом другия се рекламира, вероятно мотивите за създаването на сайта там са други. Следователно може да се очаква не дотам коректна информация, което пишете и е ставало. И... е против правилата на форума. Значи бг-мамма е трябвало да замете рекламите, а ние да се радваме на сайта на Дидева.

А сега какво, ние недоволни, нейния труд поруган... Непроверения сайт на почит.. Потресаващо по български... Безнадеждна работа...

# 554
  • в света на илюзиите
Ох като ви чета съм на път да се ядосам.

Сайтът на Дидева, не беше комерсиален. Беше чудесен и истинско бижу на доброволчеството.
Щом другия се рекламира, вероятно мотивите за създаването на сайта там са други. Следователно може да се очаква не дотам коректна информация, което пишете и е ставало. И... е против правилата на форума. Значи бг-мамма е трябвало да замете рекламите, а ние да се радваме на сайта на Дидева.

А сега какво, ние недоволни, нейния труд поруган... Непроверения сайт на почит.. Потресаващо по български... Безнадеждна работа...
моля те Дидева, преосмисли решението си newsm17 newsm17
беше ни безценен този сайт, от голяма помощ за всички нас

Общи условия

Активация на акаунт