сега докато пиша.Изобщо мулти функционале мама.Пишете аз ще влизам пак
сега докато пиша.Изобщо мулти функционале мама.Пишете аз ще влизам пак
да не стане сакатлък.слагайте терлиците като на село и така
.аз се смея ама на мои мъж бабата вчера паднала и сега е у нас няма счупено ,но можете да си представте къв късмет имам .маика му от едната тая дебне баба му о т другата и нии с него -любов ли мани мани.много кофти се получи .дядовата ръкавичка.е тя бабата не го е направила нарочно ,подобре че нищо й няма .ама не е ли то да си си сама с мъжлето ...
Той какво прави бе, че ти вършиш толкова дейности. Поне куфара си да разопакова. Моя сам си го подрежда като аз играя само асистент. А като се прибира сам си го разопакова, защото иска да си знае кое къде ще си го поставя. И си изхвърля дрехите за пране, а аз ги мятам във пералнята. Поне му дай на твоя да приспива бебето. Да не е отишъл да приспива мама бе 
Днеска една моя приятелка която живее във Париж ми писа, че излязла със синчето си да правят снежен човек във парка. Е, да ама заключили парка и обществените места за да не ходят хората там, и евентуално да падат и да си счупят някой ръка или крак. Защото стане ли така, съдели общината и печелят винаги. Ко ще кажеш за това а. Аз ако тръгна да ги съдя за тия улички до нас които са дупка до дупка и немога да си оправя крака толкова дълго, дали ще спечеля я. Абсурт
И по тез улички, кола до кола и се чудех де да стъпя докато се нахендрих във тая дупка и стана тоя сакатлък със крака ми 

- е вярно, че снегът създава малко проблеми
, но хубаво е да е студено и да вали
, защото много се плаша от това глобално затопляне

и да отидем за играчка - познайте как ходихме и се върнахме...егати леда е навън. А сега стана и снежна бяла приказка. И аз не завиждам на работещите в утрешния ден.
, виж как му се радвате, я там при вас да си стои....ц ц ц
, а го пуснахте тука да доиде. Бивали така да правите сега?!
Ние пращаме ли ви морето, лятото да ви удави?! 

, вземаш една шейна и си ТИ ЧОВЕКА на пътя
Спирачки тип Флинстоун и ще стигнеш до всякъде без проблем и предимство ще ти правят. 

и за съжаление не си единствената. Но така е сама каза за практиката в Париж, докато не стане така и в България управата да мисли за народа, а не народа за управата.....
оф каквото и да кажа слаба история ще е.

. Ще ги изтърпиш някак си, само да няма болни,че ти с твоите ангажименти и след тях да търчиш не е работа. Гушкай милото и му се радвай.Препоръчани теми