Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 47 519
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Varna
МАРКЕ-
страОтни тия сладки. newsm10
МиМ- твоя за наказание да вземе да метне едни меденки. Или все едно на стената ще говориш Joy
Обичам да правя и сладки също, но като няма кой да ги яде. Е аз ще ям защото много обичам но май много ще ми дойдат. Мъжа не обича сладко, сина пак на диета #Crazy Майка му не е на диета, той на диета.
От вчера ми е едно отпаднало, болят ме бъбреците и затова сготвих само една мързелива манджа във глинения гювеч. Хем много вкусно, хем мързеливо.

# 106
  • Варна
Малеее, Русалки, ще ни се смръзнат опашките в това време!
Имах излизане с колата днес, добре че още предиобед я свърших тая работа. По-добре проливен дъжд от това навън в момента.
Утре пак ще има айде на пързалката... Имам обикаляне до кино Тракия, през Братя Миладинови, ВИНСа, стоматологията и после на офиса. Стискайте палци да не счупя някой крак или ръка, че не знам какво ще правя.
А тез сладки, дето ги пускате тука, направо ми потекоха лигите!

# 107
Снежанки как сте днес?

Така сладко наваля, но не завиждам на работещите утре. Около нашия блок като гледам няма шанс за безопасно придвижване - стана лед вече кишата.

Ето нещо за тези, които са на диета Simple Smile и тези като мен дето се ослушват с диетите.... http://www.moreto.net/novini.php?n=69187

# 108
# 109
  • Варна
Хей, здравейте Снежанки!

Как сте в този студ и мраз? Утре ние няма да учим и тук е една веселба. Седим на топло и мързелуваме.
Утре, който е на работа да се екипира добре, тази нощ и утре го дават много студено.

Лека нощ и приятна предколедна седмица.

# 110
Привет на всички в тази снежна мразовита вечер!
Хайда по едно червено винце да се сгреем!

Лека вечер на всички и внимавайте работещите утре!!!Пазете ръце,крака и всичко каквото имате!!!

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 16:07 от siseto84

# 111
Браво siseto84 айде тази вечер от твоето вино Wink няма да вадя моето Simple Smile

# 112
Марка днес като се върна от работа мятам сладките,нямам формички,но ще търся.Благодаря ти.

# 113
Лелееее какви вкусотии .... ужас ... много добре ми изглеждат и вкуснииии беееее
Снежанки  Peace, днес беше адска пързалка навън Simple Smile) едвам се допръзалях до работата  #Crazy оф още ми треперят мартинките ..тъй се хлъзга ...

# 114
  • Varna
Гледам никой не слага закуска, поне да сложа каЙветУ

ДЕЗДЕМОНКА Hug
Как се добра до работа бе Душата, то повечето риторичен въпрос, ти вече си отговорила. И аз такъв страх от вчера имам, че трябва да се излиза ама се налага rotfImao

# 115
Ох добрах се, стигнах, разгеле. Друг път идвам пеш за 40 минути, Сега 20 минути само до спирката. #Crazy

Айде от мен един

да се сгреем в тоз лед и студ. Лек и усмихнат ден на всички  Hug  bouquet

# 116
Здравейте мили дружки.
Искам да се похваля че имаме нов член на семейството.Френски булдог- бебе на 42 дни.Страшна радост просто нямам думи.Две нощи ни разката фамилията  относно спане пишкане и гризане на туй и онуй ,но си заслужава.Точно колкото едно морско свинче е .Къщата му е подарък от моите колеги- страхотна е ,но до месец като че ли няма да остане нищо от нея. Свикваме да спим там с моята нощница и всичко което намери и му хареса.Точно като бебе.Да видим реакцията на татко ни като се прибере живот и здраве .
Страхотна поледица едва дойдох на работа .
Поздрави на всички .

# 117
Здравейте Снежинки.Аз отидох и се върнах от работа без "последствия".даже да не верва човек имахме и деца.тези майки в хубаво време не им виждам очите,а в този студ бяха дошли.Круела-в Кауфланд има формички за сладки-и коледни и обикновени.Да ви покажа и нашата красавица-Мери-Джейнhttp://marka74.snimka.bg/animals/m-j.249490.16455237.Лек ден на всички,аз отивам да пазарувам за Коледа.

# 118
Привет и от мен! Two Hearts

И по едно следобедно кафенце за настроение Simple Smile

Ние днес пак излизахме, и навън е само за кънки - страхотна пързалка е. Да се надяваме че слънцето ще е упорито и ще разтопи всичко до довечера..... Rolling Eyesмечти, мечти Flutter

Успях да взема и билет на татито за концерта на АС/ДС и съм много щастлива newsm44, че ще го зарадваме с тази новина като си доиде. newsm76 Или с други думи ще получи едни дълго чакан и изненадващ подарък за Новата година от нас Simple Smile

Сега се захващам за  newsm28 1ironing wash hang newsm75, докато дребчо спи аз да по оправя и дано да имам време и за  bath и после да почиваме.

marka_74 хубава е Мели-Джейн, но каката е по хубава Flutter

darito_71 честито! Сега дано къщата ти оцелее по дълги години Laughing шегувам се. Животните са радоста и аз искам, но няма да е скоро, може би в пенсионна възраст ще си вземем животно Simple Smile дотогава ще отглеждаме  newsm32

Хубав ден на всички!

# 119
Здравейте мацки.Моля се да издржи народа с ти пързалки навън.Моя мъж днес ходи па до БМФ казали му засега всичко си оставало както  си е .Така че може се моля само да е такаТо и днес се не спира вкъщи,оди си взема от кораба машинката за подстригвае забравил я там.У нас днес ще се краси елха.Марка ко работиш бе скъпа ако не е тайница.Питам щот гледам за деца си писала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт