Съпруги, чиито мъже пътуват 12

• 47 512
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Много съм щастлива от себе си, то не че кой знае какво съм направила  Embarassed, ама прозвънях от работа почти от всичките телефони на този за българската коледа  Hug тъкмо и активизирах  и колегите да пуснат поне по един смс. Аз, нали съм с проблем, та искам да помогна  и на децата - болничките  Peace

# 121
Здравейте мацки.Моля се да издржи народа с ти пързалки навън.Моя мъж днес ходи па до БМФ казали му засега всичко си оставало както  си е .Така че може се моля само да е такаТо и днес се не спира вкъщи,оди си взема от кораба машинката за подстригвае забравил я там.У нас днес ще се краси елха.Марка ко работиш бе скъпа ако не е тайница.Питам щот гледам за деца си писала Grinning

Кое точно си остава така в БМФ-то? newsm78

# 122
Лилиян,работя в център за рехабилитация на слух и говор.При нас са деца от 1 до 4 год със слухови и кохлеарни апарати.Учим ги да чуват,разбират и говорят.

# 123
Привет, девойки! Как сте в туй мразовито време? Как ми се ще да има хубав сняг, да сме навън на поляните, дето ги имаше преди години до нас, да се мерим със снежни топки, децата, шейната, както когато бяха малки, кучето, както ги возеше.... Ех, минало...
Днес не беше чак толкова страшно, колкото си мислех, излизахме, обикаляхме, прибрахме се цели  Mr. Green и неконтузени

Даре, честито ви бебе! Да расте здраво и възпитано куче! Много радост с него, но и много грижи - дали на теб ще се паднат основно  Wink Как си, къде се позагуби? Кога ще си имате тати?

Марка, то вашето котаранче колкото нашето май  newsm78 /днес ставаме на 4 месеца/  Ако е и бандитка като нашата  #Crazy

Хайде, приятен следобед и без падания да се прибирате от работа!

# 124
marka_74, много благородна професия! smile3525 smile3525 smile3525
darito_71, честит домашен любимец, дано само да ви радва и да не ви ядосва! Peace

# 125
Марка докарах ги сладките, малко твърди ми се видяха ,но ги затворих в кутия и днес ще видим дали са омекнали.Момичета как ще коментирате прогнозите на сеизмосензора Мая Попова .Имало ги в уикенд и в труд, вестниците де.Хубав ден.

# 126
Добро утро!
Голяма пустош тук бре!!!Де сте се покрили?
Да слагам аз кафето пък вий ще дофтасате да си пийнете
Хайде и по една закусчица да метнем и да бягаме всеки по задачи
Лек и усмихнат ден на всички!!!

# 127
Здравейте мацки.Моля се да издржи народа с ти пързалки навън.Моя мъж днес ходи па до БМФ казали му засега всичко си оставало както  си е .Така че може се моля само да е такаТо и днес се не спира вкъщи,оди си взема от кораба машинката за подстригвае забравил я там.У нас днес ще се краси елха.Марка ко работиш бе скъпа ако не е тайница.Питам щот гледам за деца си писала Grinning

Кое точно си остава така в БМФ-то? newsm78
       Добр утро мацките и мацуранчо.Danu-Ani бе душа нали се говореше за промени като спиане на левовите на еврото в длари за месеците също-е на мои мъж му казали нищо такова.И дано това имах предвид.Marka -много хубаво е това ,което правите.Като чуя за дете болно от нещо ли с някакъв пробле ми стаа ного тъжно.Но е факт ,че има доста дечица със по нещо ...не е честно бе да му се невиди аз пак се паля рано сабахлена.искам и аз таз рецепта за сладки моляяя.ще меся аз за коледа едно тестенце и ко стане гут ши покажа Praynig дано се получи .Аиде от мен чаву засега .ВНИМАВАЙТЕ НАВЪН ГЛЕДАЙТЕ СИ В КРАЧЕАТА УБО Hug Grinning

# 128
  Е това трябва да се получи  newsm78

# 129
КЪДЕ СТЕ БРЕ ХОРА. newsm12 днес наистина е скучно няма я КАКА и всички мълчат.

# 130
Круелка,сложи нарязана ябълка в кутията с меденките да омекнат.Лилиян ще ти пратя рецептата на лични ако искаш.ААААААидййййййййй на обеда,а нещо за пийване искате ли?.Приятен и лек ден.Не се преуморявайте с приготовленията за Коледа.Ще се изяде всичко,няма страшно.

# 131
Браво рекорд 6 мнения за цял ден. smile3555

Явно всички празнично са се изпарили  Rolling Eyes, а работещите бързат да го "изработят" по бързо и да почиват  Wink

Днес бяхме на blahblah blahblah с колегите и сега главата ми е огромна, добре че малкия заспа, отивам за душ и в smile3524

Спокойна вечер на всички  smile3530

# 132
Здравейте,момичета,аз от три дена се ядосвам на моята кола,гасне и това си е и вчера мъжа ми я заведе на диагностика.Излезе сериозен проблем,някакъв ремък превъртял,а утре по план трябваше да тръгваме за София за коледа.Сега колата е в сервиз и не се знае дали утре ще стане.Оф,добре,че се случи тук,а не по пътя, защото не знам какво щяхме да правим.Стискайте палци утре да е готова Praynig.
Дари,честито кученце,много ги обичам и винаги съм имала,моето си отиде тази година на 16 години и сега не смея да взема друго,много трудно го преживяхме,дори малкия още не го е осъзнал още и все храна ме подсеща да му купуваме.
Да не ви товаря с моите неволи...Лека вечер и много усмивки!

# 133
Добро утро мацките.Тука ли сте бе.И днес ли ще сме рехав състав. хаиде на кафетооо.Чеи аз имам огромна нужда от него .Дребното не спа хич снощи.Мацки за Н Г се очертава голям купон у нас.3 сем.ще бъдем с децата лелеее ще е весело #CrazyАз ще се скъсам от шетане.Мъжо каза навън било добре може и да стигнете до работа днес по бързичко.Айде някоя да сложи палачинките отивам да цокна кафенце у куфнята Laughing

# 134
Момичета минавам да ви пожелая хубав ден...   bouquet

Взимам си и от кафенцето на Лилиян...

... надявам се, че Делта вече е по-добре, че оня ден нещо се оплакваше от бъбреци...

Браво на Десдемона...  Peace

... хайде, стягайте се, вадете спешъл рецептите, че време не остана...

Общи условия

Активация на акаунт