Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 802
  • 742
  •   1
Отговори
# 465

Хайде, която е на ред да заповяда. Даже обувките си е свалил Сару  smile3532

# 466
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 ruporuuалооооо добро утро на всички
мерси за кафето и за чая kaffeetrmker_2
Алиии...бий шпация след мегафона за да може да излезе....СЛАДУР... Hug    bouquet

Каква е темата за разискване ....ТУДЕЙЙЙЙЙ.... smile3508 newsm08
А па от ти я китки ми писна....1000 пъти си редактирам поста... #Crazy
кво е туй шпация бе сладур аз съм тежък случай нищо не вдевам Banghead Banghead smile3511
Шпация....Али...е онуй най дългото кпоче на клавиатурата..  bouquet  bouquet Hug Hug...и са ако пак не ми излезнат китките ...че се обострим мноо сериозно... Mr. Green

# 467
  ruporuu
eeex ма аз съм можела бе
Зизу,може ли на лични да ми обясниш и за големите емотикони ,ама като на първолак

# 468
  ruporuu  ruporuu  ruporuu...Хелоуууу....СаруханХанъми...!!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви прекрасен ден...!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Чилиии....сутринта кат излезе за работа....намъкна ли снегоходките.... Joy

Мани сутринта се видЕх у приключение ooooh! Първо не моем да си намерим колата, тя бяла и малка и одих по преспите с дистанционното на алармата да я диря ooooh! После ми замръзнала ключалката ooooh! 30 минути се разривах и загрявах...е...о си майкта ooooh!
Да..да СЕ1...Аз да не съм воайорка... hahaha hahaha hahaha....направо мислим да участвам у мероприятието....а па вие кат сте толко добродушни...давайте си реда... Joy Joy

Нали ти казах що не те зимам Joy Joy Ей зат'ва...  че ми оплетеш сценария баш у най - сюблимния момент...Убих ТА Joy Joy
Кат ти замръзнала ключалката...ората са измислили шпреьове....ако немаш ...че духаш на ключалката та че ти пукат ушите.... hahaha hahaha Joy Joy...
Байда уей...Ти не мое да си мислиш че некъде че одиш без мене....Аз съм на сека манджа мерудия ...нали знайш...ако нещеш да ти се обърка сценария.... hahaha Joy hahaha Hug

# 469
Кат ти замръзнала ключалката...ората са измислили шпреьове....ако немаш ...че духаш на ключалката та че ти пукат ушите.... hahaha hahaha Joy Joy...
Байда уей...Ти не мое да си мислиш че некъде че одиш без мене....Аз съм на сека манджа мерудия ...нали знайш...ако нещеш да ти се обърка сценария.... hahaha Joy hahaha Hug
Е да то духане му е майката насЕкъде Joy Joy Намерих спрей, опрайх работата, ма се одървих от студ Tired
Аааа душа ази си те ловим тебе, ма да ми се бъркаш у сценария...че ставаме на кълбета Mr. Green Или седиш на белото столче и  мълчиш дорде ти дойде реда или че седиш пред вратата и че дращиш с нокти Joy Joy

# 470
Е да то духане му е майката насЕкъде Joy Joy Намерих спрей, опрайх работата, ма се одървих от студ Tired
Аааа душа ази си те ловим тебе, ма да ми се бъркаш у сценария...че ставаме на кълбета Mr. Green Или седиш на белото столче и  мълчиш дорде ти дойде реда или че седиш пред вратата и че дращиш с нокти Joy Joy
Чшшшшш.....знайш ли как че се озовеш на белото столче....ако не се договориме... hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy.

па и що си мислиш че еса точно ти е дошъл реда... newsm78 newsm78

# 471
Али....кой туй ма джанъм беним...кликни първо на най долното лево квадратче...над поста....айде пак... Hug Hug  bouquet  bouquet...а тва са го изтрий...

# 472
Али линка трябва да го поставиш между [img][img], по средата

изчисти си кутията

# 473

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 12:12 от zizu_70

# 474
Алинкааа....помети си молим ти се кутията....немоем да ти пратим ЛС....  newsm75 newsm79 newsm28

# 475
чекай да подпрем малко,че изпадаме
гледам врабката за довечера да имаме резюме

# 476
# 477
  ruporuu
eeex ма аз съм можела бе
Зизу,може ли на лични да ми обясниш и за големите емотикони ,ама като на първолак
И на мен,и на мен! Praynig Praynig Praynig

# 478
# 479
  ruporuu  ruporuu  ruporuu...Хелоуууу....СаруханХанъми...!!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви прекрасен ден...!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Чилиии....сутринта кат излезе за работа....намъкна ли снегоходките.... Joy

Мани сутринта се видЕх у приключение ooooh! Първо не моем да си намерим колата, тя бяла и малка и одих по преспите с дистанционното на алармата да я диря ooooh! После ми замръзнала ключалката ooooh! 30 минути се разривах и загрявах...е...о си майкта ooooh!
Да..да СЕ1...Аз да не съм воайорка... hahaha hahaha hahaha....направо мислим да участвам у мероприятието....а па вие кат сте толко добродушни...давайте си реда... Joy Joy

Нали ти казах що не те зимам Joy Joy Ей зат'ва...  че ми оплетеш сценария баш у най - сюблимния момент...Убих ТА Joy Joy
Чили,намажи си гумираните части по вратите на колата с глицерин,и с една спринцовка сипни малко и в ключалката -така няма да замръзват,глицеринът е ненаситен висш алкохол с три хидроксилни групи,хигроскопичен е и глицериновите водни р-ри не замръзват.

Общи условия

Активация на акаунт