Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 769
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ти,Зизу,сега ако успея и да копирам снимки от клипчетата,направо,ще се възгордея Stop Stop
Мислех си,след като актьора казва ,че е израснал на улицата,кой или какво е формирало дълбоката му рилигозност/това в никакъв случай не значи крайна/.
Навиците и убежденията се формират обикновенно или от семейната среда или от нещо преживяно,което те кара да изпитваш нужда от конкретна религия.
Религиите винаги са обърнати към човека и проповядват любов,уважение и зачитане на ближния.Дори и в днешно време се раждат нови религии-например "Бахайската" за която водата е свещенна,но сами по себе си те повтарят чрез философията си вече съществуващите.

# 496
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Олеее...Тити....ти па са да не се върза.... ooooh!
Много стана ДЪЛБОКА изведнъж....е са чеки само да се усвестим и че се изкажем по въпроса... Blush Blush Blush Blush

# 497
Сори,Зи-зу-у-у-у-у Praynig Praynig Praynig В бързината да покажа ,че мога копнах твоя аватар,изтрих го моменталически,но Чили по-бърза от тока Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чили,изтрий си поста моля,че неудобно се получи с аватара на Зизу! Peace Praynig Praynig
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532...Ако имаш желание...не копай че ти го пратим директно кат бонус....ти само кажи... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo...СПОКС бе джанъм не се коркай толко....сичко е ЦАЙС.... hahaha hahaha hahaha
Въх ooooh! ooooh! ooooh!накъдри ми се косата,в къщи само аз и бегонията сме в ж.р.-не щем повече мъже  у дома дори и временно.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 13:45 от titikaka kilimanjaro

# 498
Сори,Зи-зу-у-у-у-у Praynig Praynig Praynig В бързината да покажа ,че мога копнах твоя аватар,изтрих го моменталически,но Чили по-бърза от тока Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Чили,изтрий си поста моля,че неудобно се получи с аватара на Зизу! Peace Praynig Praynig
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532...Ако имаш желание...не копай че ти го пратим директно кат бонус....ти само кажи... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo...СПОКС бе джанъм не се коркай толко....сичко е ЦАЙС.... hahaha hahaha hahaha
Въх ooooh! ooooh! ooooh!накъдри ми се косата,в къщи само аз и бегонията сме в ж.р.-не щем повече мъже  у дома дори и временно.
А мен не ме ли искаш?

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 14:15 от Venetat

# 499
Въх ooooh! ooooh! ooooh!накъдри ми се косата,в къщи само аз и бегонията сме в ж.р.-не щем повече мъже  у дома дори и временно.
А мен не ме ли искаш?

Е ВИНАГИ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ ОТ ОБЩОТО ПРАВИЛО,КОИТО ИДВАТ ЗА ДА ПОТВЪРДЯТ ПРАВИЛОТО. newsm78 newsm78 newsm78

# 500
Ама Тити ти верно се върза  hahaha

# 501
 afwitch afwitch....        къде отидохте бре....па сама се борим тукя... afwitch afwitch

# 502
Не си сама, ама докато ви настигна...
Леле, ще се пръсна от смях с вас  rotfImbo
Направо сълзи ми изкочиха, дано не ме гледат на камерите, че ще си помислят, че съм врътнала  Joy

# 503
Направо сълзи ми изкочиха, дано не ме гледат на камерите, че ще си помислят, че съм врътнала  Joy
Кви камери ма дишата.... newsm09 newsm09

# 504
Али, помощ, тук на червените теренца мисля, че има още една реплика, може ли да ми кажеш какво казва

http://www.youtube.com/watch?v=RObGYE0fNRk  1,30
Д-Дай ми това!
М-Какво искаш от мен?Тръгвай си!
Д-Дай ми този пръстен,не можеш да го сложиш
М-Ти още ли ме следиш?Кой си ти,че ми се бъркаш,а? ----- Ти полудя ли?Остави ме!Какво правиш?

Ако бъркам ме поправи  smile3525

# 505

Ами аз съм на работа, а в целия ни офис има камери  ooooh!  ooooh!

# 506
Заповядайте  Hug

Yeni Bastan Части от епизод 3

http://vbox7.com/play:2de04dea

# 507

Ами аз съм на работа, а в целия ни офис има камери  ooooh!  ooooh!
оХОООО.... Алекс...при вас работата намирисва на БИГ БРАДЪР.... hahaha hahaha hahaha

# 508
Алекс  newsm51 newsm51 newsm20

# 509
Малееее...Алекс....спре ми часовника....много си добра бе МИЛА.... newsm20 newsm20 newsm20 newsm20
Ти си готова за телевизията.... newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт