Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 814
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Али Е силна е Аблата в лИбовните сцени
А дали Сару и помага или само я вдъхновява Thinking Представям си как си лежат в неделя в огроман бяла спалня и пишат любовна сцена, и докат' пишат......разбира се на мястото на аблата съм аз...ама.... вие разбира сте наясно с  това.....ГРК не се вписва в поробни бели спални и гол Сару на легло Naughty Joy Joy
Вие какво бихте добавили към голяяямата бяла спалня Mr. Green
Че си добавиме нас си...а..ти кат не си ни зела с тебе ....че те гърбиме.. box box box box box
ИИии Зизууу вие сте там ....турила съм ви по едно бяло столче и сте наредени на първи ред ма джанъм, закъе без вас Joy Joy Joy

чекай сега аз пак да питам newsm12, че не разбрах- ТИ къде си- на спалнята или пишеш сценарий на бюрото smile3513

# 436
smile3532 smile3532 smile3532....САМО НА ФИНАЛА ДА НЕ СИ ЯХНАЛА...ТИ...БЕЛОТО СТОЛЧЕ.. newsm08 newsm08 smile3533
ами ако кажа ,че чакам пред вратата за ред Mr. Green не ми вЕрвай newsm08 smile3534
Ей затуй не ви зимам... Joy Joy Joy Joy Хиени такивааа Joy Joy

# 437
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не ма Бризкеее....она е с него у креватя....и пишат сценарий... smile3503...па ние сме кацнали на бели столчета покрай леглото за публика....сещаш ли се... Mr. Green

# 438
айде да спим  smile3524
мятайте нещо за превод за утре мислим,че ще имам време
лека от мен ,пак съмна

# 439
чекай сега аз пак да питам newsm12, че не разбрах- ТИ къде си- на спалнята или пишеш сценарий на бюрото smile3513
ТИ как мислиш Thinking Дали съм на бюрото Joy Joy Joy Всъщност и на бюрото стават интересни неща....важното е Сару да е там и Аблата да я е Фанала липсата Joy Joy
ААААаааааааааааааааа лягам сииии, знам че с вас до сутринта ще ми е кеф, ама утре Tired Tired
Лека и Саруханска Hug

# 440
smile3532 smile3532 smile3532....САМО НА ФИНАЛА ДА НЕ СИ ЯХНАЛА...ТИ...БЕЛОТО СТОЛЧЕ.. newsm08 newsm08 smile3533
ами ако кажа ,че чакам пред вратата за ред Mr. Green не ми вЕрвай newsm08 smile3534
Ей затуй не ви зимам... Joy Joy Joy Joy Хиени такивааа Joy Joy
Чшшшш...как сметаш да напуснеш страната без НИЕ да знаеме....нали че се обадим на Капитан Андреево...и нема да те пуснат....да не си задействам позицийте у ВЪНШНО... Blush Blush Blush Blush hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 441
  • Варна
еееей Алекс декя се дяна  33uu

Зизу,ся вече ,че се обострим и я  Naughty Naughtyма много Убави емотикони вадите с Бризката бе Crossing Arms е па завидех ви

Али, борим се със сайта цела вечер- чекай да го изучим как по лесно става и че ти го пратим на лични, че сега качването е сложничко- е не чак толку ама да те не мАчим

# 442
Айде лека от мене!!! Отивам да легам че накря че ме гърбат мене... hahaha Joy

# 443
  • Варна
ТИ как мислиш Thinking Дали съм на бюрото Joy Joy Joy Всъщност и на бюрото стават интересни неща....важното е Сару да е там и Аблата да я е Фанала липсата Joy Joy
ААААаааааааааааааааа лягам сииии, знам че с вас до сутринта ще ми е кеф, ама утре Tired Tired
Лека и Саруханска Hug

smile3512 smile3512 fight    

# 444
Сега, без да ме замеряте с домати, ама я свърших една.... Weary
Сложих добавката на Али към клипчето, но за да го кача в бокса трябваше да изтрия старото и сега като зацикли бокса-не ще да качи новото клипче, но утре ще му видя сметката.
Лека от мен   Hug

# 445
  • Варна
Сега, без да ме замеряте с домати, ама я свърших една.... Weary
Сложих добавката на Али към клипчето, но за да го кача в бокса трябваше да изтрия старото и сега като зацикли бокса-не ще да качи новото клипче, но утре ще му видя сметката.
Лека от мен   Hug
не се кахъри- утре че  го спретнеш   bouquet

# 446
  • Варна

Лекинка!!!

# 447
Легнах те ли си вече? Аз докато се преборя с моя компютър и ви изтървах.
Ама страхотна сцена наистина. И аз настръхнах докато гледах. Какви думи му е сложила тя в устата, а той как играе!  #Crazy Как сега да си легна?
Ех, Бризче, човек да се чуди да ти завижда ли, че си ги срещнала или да ти съчувства, че е било тогава и за малко.  Hug

# 448
  • Варна
Легнах те ли си вече? Аз докато се преборя с моя компютър и ви изтървах.
Ама страхотна сцена наистина. И аз настръхнах докато гледах. Какви думи му е сложила тя в устата, а той как играе!  #Crazy Как сега да си легна?
Ех, Бризче, човек да се чуди да ти завижда ли, че си ги срещнала или да ти съчувства, че е било тогава и за малко.  Hug

амзи по-скоро да ми съчувства, скъпа, просто няма нищо за завиждане, защото по това време и той и тя, а пък особено за мен- той- беше абсолютно никой. Преживяванията в техния дом не бяха нещо изключително в начина на живот, който водя- покрай безкрайните концерти и фестивали в които участваме и най-вече покрай безбройните срещи, които имаме. Когато на всяка крачка се срещаш с известни личности, когато се вмъкваш в техния живот, макар и за няколко дни, спираш да обръщаш внимание точно на такива срещи с - поне тогава в моите очи- обикновени хора. Разбира се че не искам да кажа, че пренебрегваме срещите с такива- ето аз вече почти месец ви разказвам за тази среща и се надявам, че не сте забелязали нищо в поведението ми спрямо него или съпругата му, с което  да твърдя, че те са никои за мен. изключвам репликата ми, която го вбеси- за това, че съпругата му не е с фередже- щото тогава прросто  и аз бях бясна и не се чувах какво говоря. Но дори тогава отношението ми не е било пренебрежително!Та мисълта ми беше, че според мен се завижда примерно за среща с известен... а Сарухан бей сега вече ми е известен. Така че просто съм си за съжаление, щото съм можела да имам невероятни спомени от тогава, не че сега нямам, но можех примерно да ги изнудя за снимка с тях и вероятно сега щях да я размахвам като байрак  smile3532

# 449
Добро утро мили дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Първо да ви поздравя,после ще ви изчета!Да ви е хубав и успешен последния ден от седмицата! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт