Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 741
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Вени,напълно съм съгласна с теб
Аз бях гледала първо Серче преди години и станах фен на Сару още тогава икато видях,че ще дават Изгубените по Нова реших да гледам само заради него и...се зарибих, вече съм с диагноза "ЕСМЕРОПАТИЯ"
  и мене есмеропатията ме е пипнала още от началото на септември и вече четири месеца не ме пуска- май няма лекарство все още открито за нея.  newsm78 newsm78 Ами ще чакаме да го изобретят- ние сме търпеливи  bowuu

# 571
Вени,напълно съм съгласна с теб
Аз бях гледала първо Серче преди години и станах фен на Сару още тогава икато видях,че ще дават Изгубените по Нова реших да гледам само заради него и...се зарибих, вече съм с диагноза "ЕСМЕРОПАТИЯ"

да, май всички тук сме с тази диагноза

# 572
търпеливи сме, но може да ни писне и да тръгнем към Стамбула да се лекуваме,че там е нашето спасение
айде пак съмна лека на всички smile3524

# 573
  • Варна
Лекинка и от мен!

# 574
Ето клипче за Врабче епизод 2

http://vbox7.com/play:1764eab7

Обаче ги излових, имат гаф. Вижте на 04:44 с коя ръка посяга Доу към лицето на Врабчето, а после вижте на 04:45 коя ръка му е на лицето и на 04:48 пак сменя ръцете.  newsm78
Алекс newsm20 newsm20 newsm20
Бъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъъ-р  cold cold cold студ.Песа иска шал и ушанка за сутрешната си разходка.
Добро утро дами!
Желая ви приятна събота и неделя! Hug Hug Hug

# 575
Да си призная на мен Холивудските актьори не ми правят впечатление, но Сару е друга работа  Crazy
А Изгубените години, понеже го бях изтървала по Нова, го гледах в нета. И ако не беше Есмер едва ли щях да го изгледам за една седмица, мъжа ми даже почна да се подиграва с мен  ooooh! вика ми "да си навивам ли часовника за сутринта или ти ще ме събудиш"  #Crazy

newsm78 newsm78 newsm78 Брей, само аз ли съм го почнала тоя филм още от рекламите, дето ги даваха в началото на септември  newsm78 newsm78 newsm78
И аз ...и аз...гледам го от самото начало по НОВА...ако Бризке ми беше прочела дълбокия пост ....щеше да разбереш че имаш дружка в тва... hahaha hahaha hahaha
И аз и аз! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenОтначалото ги заподозрях newsm78 newsm78 newsm78,че има уловка-не може хем мафиот #2gunfire #2gunfire,хем да е толкоз хубав и човечен #Crazy #Crazy.Едно време като даваха"" Октопод "най-харесвах Тано  и всички ми се смееха.

# 576
  • София
Ето момичета, това е клипчето, което сътворих. Дано ви хареса

http://vbox7.com/play:0009e8de
Браво ,мила страхотна си! newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

Добро утро замръзнали енибащанки hahaha hahaha
много спите Joy Joy
Алекс, добре дошла  bouquet Hug
ма защо аз не мога да гледам клипчето Sick Sickдава ми че не съществува Sick Sick
айде, връщам се да ви дочитам, че сте изписали Под Игото hahaha hahaha

# 577
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
     ruporuu  ruporuu  Хелоуууу..Доуууу Ханъми...!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви топъл и релаксиращ ден...!!!       bouquet  bouquet  bouquet

Галкеее....къде се затри бе джанъм... Hug...Много ми липсваше... Hug

Алиии....може ли да те помоля за този превод... newsm17 newsm17 newsm17

http://www.youtube.com/watch?v=xOr-quXRW6c&feature=PlayList& … C0461&index=5
от 2.48 до 4.30

ttp://www.youtube.com/watch?v=fQGYrqfdXTs&feature=PlayList&p=C045D66DBC9C0461&index=6
от началото до 1.30

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 09:25 от zizu_70

# 578
  • София
Зизкеее, и аз бех на тръстиката Thinking
мале, земаха ми душата #Crazy #Crazy
Али, Алекс, мерсаж за преводите и клиповете, веднага си цопнах у любими Flutter
за Изгубените да си призная и аз го загледах от любопитство, Flutter
да видя Алито къв ще го издокарат и пак ли ще работят кранчетата безпир, да не са му пресекнали слъзните жлези от Мелодията, но се успокоих, не е амортизирал човекът, рИвеше си безотказано hahaha hahaha
след това Сару ми грабна вниманието и оттогава край, отнесох плувката безвъзвратно hahaha Joy Joy Joy   

Зизке, ма светни и мен за големите емотикони, то срамота да се цепя от колектива hahaha hahaha
нали знаеш, който се цепи от колектива, ще му го нацепят колективно Joy Joy Joy Joy Joy

# 579
Добро утро  Hug

Добро утро замръзнали енибащанки hahaha hahaha
много спите Joy Joy
Алекс, добре дошла  bouquet Hug
ма защо аз не мога да гледам клипчето Sick Sickдава ми че не съществува Sick Sick
айде, връщам се да ви дочитам, че сте изписали Под Игото hahaha hahaha

Това клипче го преработвах, а старото го изтрих. Ето тук е преработеното  http://www.vbox7.com/play:de57a4ae

# 580
  • София
Алекс, мерси  bouquet
новото си го хакнах у любими  bouquet Hug
пък и всички останали със превод Hug Hug

# 581
Добро утро! Hug
И аз го гледам от самото начало по НОВА. Грабна ме още първата серия, много ми хареса как играеха децата. От рекламата не харесах Есмер, изглеждаше ми много смръщен и страшен и реших, че това е отрицателния герой, а мислех че наш Али ще е положителния. Crazy
Вени напълно съм съгласна с това, което си написала, от Холивудските актьори май почти няма такива които така да умеят да въздействат на зрителя.
Много благодарности за преводите и субтитрите на Алито и на Алексчето. newsm51 newsm51 Сега през почивните дни ще ги изгледам и ще се включа с по-подробен коментар...

# 582
Добро утро или всъщност добър ден!
Ето клипче за Врабче епизод 2

http://vbox7.com/play:1764eab7

Обаче ги излових, имат гаф. Вижте на 04:44 с коя ръка посяга Доу към лицето на Врабчето, а после вижте на 04:45 коя ръка му е на лицето и на 04:48 пак сменя ръцете.  newsm78
Алекс, голям си детектив. Това с ръцете никога нямаше да го забележа, ако не беше го посочила. И Врабчето видях как премигна с едното око  Wink Абе в детайли ще го изучим тоз филм  Joy Joy Joy Я гледай внимателно, в някоя секундичка може да има намек, за консумацията на брака  hahaha hahaha hahaha

На кого ли се обажда? На някой да му звъни телефона?

# 583
Вени,СПОКС  Naughty Моят звъни  phoneuuпита как върви във форума

# 584
     ruporuu  ruporuu  Хелоуууу..Доуууу Ханъми...!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви топъл и релаксиращ ден...!!!       bouquet  bouquet  bouquet

Галкеее....къде се затри бе джанъм... Hug...Много ми липсваше... Hug

Алиии....може ли да те помоля за този превод... newsm17 newsm17 newsm17

http://www.youtube.com/watch?v=xOr-quXRW6c&feature=PlayList& … C0461&index=5
от 2.48 до 4.30

ttp://www.youtube.com/watch?v=fQGYrqfdXTs&feature=PlayList&p=C045D66DBC9C0461&index=6
от началото до 1.30
М-Като се обичаме толкова много,защо не можем да сме заедно?Съдбата,която ни срещна,защо се опитва да ни разделя?
Д-Няма да успее!Няма да се разделим!
М-Не се жени тогава.Да оставим всичко и да заминем от тук на друго място,където и да е,стига да сме заедно.
Д-Не мога,знаеш.
М-Тогава и аз да подредя живота си все едно,че нищо не се е случило,така ли?Това ли искаш?
Д-Серче?!?
М-Може би е най-добре и аз да се омъжа за този,когото семейството ми иска?
Д-Не можеш да го направиш!
М-Ще го направя.Обещавам ти,Доу,ще направя това, което искаш.

ЗИЗУ,оправи втория линк

Общи условия

Активация на акаунт